Az M sat azért már nem volt egy lapon említhető az A3-mal, ott ismerhettük meg igazán Boros Csabit meg a kannából-kannába vízöntős játékát. Meg a Márton Csaba és prokektje, Márton Csaba & Lufika néven, a Miénk az éjszaka ma is himnusz (egy haverom szinte fejből nyomja még ma is a rapbetétet), aztán jöttek a Bálnák az Indulj be!-vel, meg persze a Bolond-óra, meg a top 10 délutánonként, nem lesz ilyen még egy:((((((((((((((
a dagadt fószert artinnak hívták. én büszkén elmondhatom, hogy szerepeltem az egyik adásban, mégpedig egy olyan nap, amikor lógtam a suliból, kémia dogáról. egyébként meg van a bolondórák 60%-a videókazettán. a többit terroristák letörölték.
"azóta is velem lakik. Elõször Batman-nek neveztem el, mert mindenhova felugrott és mindenre felmászott. Késõbb kiderült, hogy Batman kislány, így átneveztem Nookie-nak, ez a szó zeg-zúg-ot jelent az amerikai szleng nyelvben."
A nookie szo az amerikai szleng nyelvben dugást jelent.
Én elhiszem, csak azért jegyeztem meg, mert eddig a muzsikboksznak csak azokat a pillanatait emlegettétek itt, amelyektől gyorsan befigyelt a zapping...
Ejnye, rosszmájú népség... :-))) miért nem tudjátok a dolgok jó oldalát is látni e honlapok kapcsán. Én például hogy örültem, mikor két óránként lement az Iced Earth-től a Melancholy meg a Sentenced-től a The Suicider... ennek köszönhető e két csapat iránti szimpátiám, de örültünk a Mercyful Fate-nek is...
Ja, meg a sok nb III-as akcijófilm között volt egy Halálfegyver nevezetű, antianyagot kilövő géppuskával, azt speciel nagyon szerettem...
"Itt van ez a római harcos a hátamon, ezt nem géppel csinálták, mint mostanában, kézzel, fél nap alatt. Ezt a cipőtalpat itt leégettük (kamera megy a cipőjére, fekete makkos, természetesen fehér zoknival), vizet tettünk hozzá, meg szappant, ami fertőtlenít..."
Nem, viszont volt egy remek szexuális felvilágosító sorozat, ahol több pár is demonstrálta a dolgokat. Pl. szaxiszóló, a csúf pénisz kikockázva, közben a narrátor: "az orális szexet élvezetesebbé tehetjük például joghurttal, ami nem csak jóízű, hanem tápláló is".