Keresés

Részletes keresés

Nuru Kungurama Creative Commons License 2019.02.05 0 0 12

A KFC-ről kinek mi a véleménye munkavállalói szempontból? Erről lentebb nem lehetett olvasni. :-P

BattleGURU Creative Commons License 2016.09.19 0 0 11

Pár sztár is kipróbálta, de látszik, hogy nem igazán szerették.
https://munkahet.hu/hirek/magazin/sztarok-akik-gyorsettermekben-kezdtek-palyafutasukat

Kateroni Creative Commons License 2011.12.30 0 0 10

Velem mekiben az esett meg hogy a sajtburgerem tetőtől talpig úszott a ketchupben. Burgerbe sokkal többet járunk de ott még problémánk nem volt. Mindig gyűjtöm a kis kuponjaikat aztán megyünk falni.

Előzmény: morfolgus59 (9)
morfolgus59 Creative Commons License 2011.12.30 0 0 9

Én is sokkal jobbakat, hallottam a BK felől. Meg az alkalmazottak is másabbak ha csak mint vevő bemész vásárolni is láthatod! Plusz ott még nem ért olyan, hogy szétesett hamburger volt a dobozban meg hogy mikor elvitelre kértem kaját akkor, kihagyták a sültkrumplit vagy a sajtburgert...

randell11 Creative Commons License 2011.12.30 0 0 8

A főiskolán volt egy csoporttársam  aki a burgerben dolgozott suli mellett mert eléggé felixibilisen lehetett munkát vállalni nem tudom,hogy ez mostanában,hogy van. Annyi biztos,hogy nem panaszkodott. Mindig mesélte,hogy jófej emberek a munkatársai és sokszor mentek el együtt sörözni és pörög a munka és gyorsan telik az idő. De azért ingyen whoppert nem kaptam!!!!!

Előzmény: Zetorforever (7)
Zetorforever Creative Commons License 2011.12.29 0 0 7

Ugyan én soha nem dolgoztam gyorsétteremben, de szerintem ha a kettő közül kell választani akkor inkább a Burger-ben dolgozz, legalábbis ott mindig szimpatikusabbak a kiszolgálók, ez lehet hogy annak is tudható be hogy jobb a hangulat illetve a fizetés. Amúgy lehet hogy azért is mondom a Burgert mert a szendvicseiket is jobban szeretem.  Jók ezek a grillezett szendvicsek + nagyobbak is!

Almatea Creative Commons License 2006.11.12 0 0 5
Bár már nem él a topik,azért remélem fog majd erre tévedni valaki,aki tud segíteni.
Következő félévtől dolgozni szeretnék (diákmunka),és gyorséttermi munka is megfordult a fejemben.
Arra lennék kíváncsi,hogy a McDonald's-ban a délelőtti műszak órabére nettó 405 Ft.?Vagy ennyire ne számítsak?(Nem mintha sok lenne...)
A Burger King-ben hasonló az órabér?Aki már dolgozott gyorsétteremben: hogyan történt a jelentkezés és a felvétel?

Előre is köszönöm a válaszokat!
PrInCe Creative Commons License 2006.08.18 0 0 4

szerintem is csak diákmunkának jó.

én mekiben melóztam nem diákmunkásként olyan 8 hónapot. pesten nem tudom mennyi a fizi, de vidéken elég gáz volt. az előrejutás szerintem nem olyan nehéz csak hát nem éri meg egy szint után. amúgy szemét egy cég, nálunk pl manipulálták a blokkolóórát, a beosztás még véletlenül sem ugy készült ahogy azt előre kérted (mert azt ugye lehet, csak épp nem teljesítik). én voltam úgy hogy éjszakáztam reggel 6ig, aztán 11re mehettem vissza újabb 8 ra. a csapat meg olyan amilyen. nem mennék ilyen helyre melózni. juttatás? kaját kapsz, 1 hambi vagy sajtburi meg 4dl üdítő, szóda korlátlanul. nevetséges. illetve 40%kedvezmény a kajára munkaidőben. amúgy meg minden szarért engedélyt kell kéreni, röhej.

örülök hogy eljöttem onnan.

mephysto Creative Commons License 2006.08.18 0 0 3
Ezek a helyek tipikusan diákmunkára valók, vagy olyanoknak akik parkolópályán vannak. Esetleg nyugdíjasoknak.

Családalapítást ilyen munka mellett semmiképp ne vállalj, de pl. lakáshitelbe se vágj, stb... Karriert meg...
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.18 0 0 1
Ne a gyorséttermektől várj karriert.
Előzmény: adamn (-)
verz Creative Commons License 2006.08.18 0 0 0
0, azaz szar...
Előzmény: adamn (-)
adamn Creative Commons License 2006.08.18 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Engem érdekelne egyrészt kiváncsiságból, másrészt pedig személyes okokból is, hogy milyen gyorsétteremben dolgozni? Azaz milyen munkaadói oldalról a McDonalds, a Burger King vagy éppen a KFC? Előrevetítem a főállású munkáról lenne szó 8-12 órában, nem a diákmunkákról. 

Mennyi a fizetés, milyen a csapat, a főnökök, a munkakörülmények, milyenek az ilyen cégek humánus szempontokat nézve, azaz mennyire tekintik embernek a munkavállalóikat, milyen és mennyi juttatás jár? Mennyire működik az előrejutás, azaz mennyire életképes a karrierlétra? Stb. Igazából minden érdekelne a száraz adatoktól kezdve a sztorikig. Irjatok, segítsetek!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!