Velem mekiben az esett meg hogy a sajtburgerem tetőtől talpig úszott a ketchupben. Burgerbe sokkal többet járunk de ott még problémánk nem volt. Mindig gyűjtöm a kis kuponjaikat aztán megyünk falni.
Én is sokkal jobbakat, hallottam a BK felől. Meg az alkalmazottak is másabbak ha csak mint vevő bemész vásárolni is láthatod! Plusz ott még nem ért olyan, hogy szétesett hamburger volt a dobozban meg hogy mikor elvitelre kértem kaját akkor, kihagyták a sültkrumplit vagy a sajtburgert...
A főiskolán volt egy csoporttársam aki a burgerben dolgozott suli mellett mert eléggé felixibilisen lehetett munkát vállalni nem tudom,hogy ez mostanában,hogy van. Annyi biztos,hogy nem panaszkodott. Mindig mesélte,hogy jófej emberek a munkatársai és sokszor mentek el együtt sörözni és pörög a munka és gyorsan telik az idő. De azért ingyen whoppert nem kaptam!!!!!
Ugyan én soha nem dolgoztam gyorsétteremben, de szerintem ha a kettő közül kell választani akkor inkább a Burger-ben dolgozz, legalábbis ott mindig szimpatikusabbak a kiszolgálók, ez lehet hogy annak is tudható be hogy jobb a hangulat illetve a fizetés. Amúgy lehet hogy azért is mondom a Burgert mert a szendvicseiket is jobban szeretem. Jók ezek a grillezett szendvicsek + nagyobbak is!
Bár már nem él a topik,azért remélem fog majd erre tévedni valaki,aki tud segíteni. Következő félévtől dolgozni szeretnék (diákmunka),és gyorséttermi munka is megfordult a fejemben. Arra lennék kíváncsi,hogy a McDonald's-ban a délelőtti műszak órabére nettó 405 Ft.?Vagy ennyire ne számítsak?(Nem mintha sok lenne...) A Burger King-ben hasonló az órabér?Aki már dolgozott gyorsétteremben: hogyan történt a jelentkezés és a felvétel?
én mekiben melóztam nem diákmunkásként olyan 8 hónapot. pesten nem tudom mennyi a fizi, de vidéken elég gáz volt. az előrejutás szerintem nem olyan nehéz csak hát nem éri meg egy szint után. amúgy szemét egy cég, nálunk pl manipulálták a blokkolóórát, a beosztás még véletlenül sem ugy készült ahogy azt előre kérted (mert azt ugye lehet, csak épp nem teljesítik). én voltam úgy hogy éjszakáztam reggel 6ig, aztán 11re mehettem vissza újabb 8 ra. a csapat meg olyan amilyen. nem mennék ilyen helyre melózni. juttatás? kaját kapsz, 1 hambi vagy sajtburi meg 4dl üdítő, szóda korlátlanul. nevetséges. illetve 40%kedvezmény a kajára munkaidőben. amúgy meg minden szarért engedélyt kell kéreni, röhej.
Engem érdekelne egyrészt kiváncsiságból, másrészt pedig személyes okokból is, hogy milyen gyorsétteremben dolgozni? Azaz milyen munkaadói oldalról a McDonalds, a Burger King vagy éppen a KFC? Előrevetítem a főállású munkáról lenne szó 8-12 órában, nem a diákmunkákról.
Mennyi a fizetés, milyen a csapat, a főnökök, a munkakörülmények, milyenek az ilyen cégek humánus szempontokat nézve, azaz mennyire tekintik embernek a munkavállalóikat, milyen és mennyi juttatás jár? Mennyire működik az előrejutás, azaz mennyire életképes a karrierlétra? Stb. Igazából minden érdekelne a száraz adatoktól kezdve a sztorikig. Irjatok, segítsetek!!!