Keresés

Részletes keresés

Gerreg Creative Commons License 45 perce 0 0 867

Ma vacsora után megpróbálunk valamit választani, inkább nem vitatkozok, meg kedves leszek mert ma szeretném befejezni a vacsorát is.

 

Azt már átbeszéltük hogy egyenlőre csak péntek délutántól hétfő reggelig kell majd viselni, ill minden szabadságon.

 

samdog

 

Én nem látom ilyen rosszul a helyzetet, inkább csak azt hogy attól függetlenül hogy már nem mindig áll fel a cerka úgy ahogy kéne, mégis egy fiatalabb bomba jó nő szeret és foglalkozik velem, és inkább játszunk ilyet mint hogy ne foglalkozzon velem és eljárjon máshoz, viagrát meg nem szedhetek éjjel nappal hogy ki bírjam elégíteni, most ezek a játékok vannak meg a sok nyalás.

 

Említette azt is hogy a szíve mélyén nagyon sajnál hogy engem nem elégit ki mindig mikor én őt, de nekem most erre van szűkségem a nevelés miatt.

Előzmény: Vakarcs81 (865)
samdog Creative Commons License 11 órája 0 1 866

Nekem továbbra is kétségeim vannak! Azt látom, hogy ezeket a BDSM játékokat nem igazán neked találták ki. Párod viszont ízig-vérig domináns, nyitogatja a szárnyait és élvezi azt amit csinál. Nyilván te hozd az áldozatot és ha nem is találod izgalmasnak, párod kedvéért azért belemész a játékba. Kérdés, hogy ez meddig mehet így és mikor fog elszakadni a cérna.. de drukkolok, hogy ne legyen igazam!

Arra szerintem felkészülhetsz, hogy a közeljövőben ezek a játékok picit mindig keményebbek lesznek. Az erényöv viselésével biztos lesz orgazmus megvonás, amikor egy vagy két hónapig se jutsz élvezéshez, de ahhoz se hogy kettőt ránts a farkadon. Próbálhatsz mindenben a kedvére tenni, de hibát mindig lehet találni és kell is, hiszen az a mozgatórugója ezeknek a játékoknak.

Előzmény: Gerreg (864)
Vakarcs81 Creative Commons License 20 órája 0 3 865
Szerintem megyek és feladok egy lottót... :P
Előzmény: Gerreg (864)


Gerreg Creative Commons License 20 órája -1 2 864

Mondom lesz ami lesz, vacsoránál rákérdeztem, azt hittem kiesik a villa a kezéből úgy felpattant, be se fejezhettem a vacsorát, pár pillanat múlva visszajött kéz és boka pántokkal meg gaggal, golyót benyomta a számba, kezem lábban a székhez kötötte és azt mondta további jó étvágyat, és befejezte a vacsorát

 

Ezután behozta a bőr maszkot rögtön rám is adta és állva kikötözött ezután jött némi szentbeszéd hogy ne legyek hülye és ma eszembe fog jutni mit szeretne, szentbeszéd végén úgy tökön rúgott hogy csak azért nem estek ki a szemeim mert a maszk nem engedte ebből volt még pár rúgás, hagyta hogy kicsit összeszedjem magam, ezután levette a maszkot meg a golyót, és jött a játék hogy mondok valamit ha kitalálom nincs több rúgás ha nem addig rúg míg hülyeséget beszélek, erre nem tudom hogy de elsőre azt mondtam hogy virágot szeretne:) pár másodperc után tudtam hogy ez nagy hülyeség volt, aztán elkezdtem filózni amit Vakarcs81 mondott, csak azt nem tudtam melyik lesz a jó válasz, akkor már úgy fogalmaztam hogy a kedvében járjak hogy intim piercinget szeretnék, azt mondta ez jó ötlet és már csattant is a lábfeje a golyóimon, ezután mondván más ötletem nincs azt bátorkodtam mondani hogy nagyon szeretnék egy erényövet, vártam hogy megint rúg de a rúgás elmaradt, rögtön kedves lett, és megkérdezte hogy akkor édesem miért nem vetted még meg ha annyira szeretnéd, erre nem tudtam a jó választ de azt mondtam hogy együtt akartam kiválasztani, erre simogatni kezdett és amire nem számítottam leszopott.

 

Egyébként el kell ismernem egyre ügyesebb és aljasabb, ezután térdelnem kellet és jött a seggbedugás, de ez jó, ezt nem büntetésnek fogom fel hanem ajándéknak, ilyenkor érzem igazán hogy szeret, mert tudta előre hogy ezt idővel imádni fogom.

Előzmény: Gerreg (863)
Gerreg Creative Commons License 24 órája -1 0 863

Nem ne haragudj de nem érdekel az erényöves játék sem a fórum 99,99% ra mondom hogy tuti mást akar, az intim piercingre 50% mondanék.

Lehet tökös leszek és rákérdezek.

Előzmény: Vakarcs81 (861)
ttoommaass Creative Commons License 30 órája 0 1 862

Nagyon profinak tűnik ez az eszköz, biztosan klassz lehet használat közben is.

Előzmény: Gerreg (859)
Vakarcs81 Creative Commons License 30 órája 0 1 861
Elfelejti? Erre nem vennék mérget a helyedben... Mivel ő vetette fel, így valószínüleg van valami elképzelése arról, hogy mit szeretne és hidd el, hogy ez piszkálja is a fantáziáját. Csak gondolom arra vár, hogy vagy kitaláld hogy mire gondol vagy rákérdezz esetleg TE vesd fel, de ha tényleg ilyen domináns (és ráadásul még kicsit szadista is a dildó méretekből kiindulva) akkor ez a te találd ki dolog, ez csak afféle udvariassági vagy játékos forma... Úgy is megvalósítja az elképzelését, legyen az erényöv, vagy intimpiercing, vagy bármi más. Csak annyi, hogy ha te veted fel akkor sanszos hogy lesz beleszólási lehetöséged a tipusba, fajtába, méretbe, viselési időszakba esetleg feltételekbe. Ha viszont figyelmen kívúl hagyod az óhaját, ráadásul még véletlenül húlye is vagy, akkor a véleményed nélkül fog választani és mint büntetést fogja használni. És szerintem ez utóbbi esetben nagyon nem fogsz jól járni. Ha csak 2 féle méret között is kell választania, hidd el hogy a számodra kellemetlenebbet fogja választani ha büntetni akar... Van itt egy olyan topic hogy erényöv csak férfiaknak. Ott van egy idősebb pár Aquarius és a neje Anna úrnő ha jól emlékszem. Nekik vannak ilyen közzé tett történeteik, ahol ha végig olvasod, akkor láthatod hogy mi a különbség a közös döntésen alapuló fegyelmező játékok és a büntetésen, szivatáson alapuló játékok között. De mindenesetre NAGYON kíváncsian várom a történeted következő epizódjait is, hiszen izgalmas és érdekes, mégha nem is lennék mindig szivesen a helyedben. :)
Előzmény: Gerreg (859)
namenick_ Creative Commons License 1 napja -1 3 860

Gerreg Creative Commons License 1 napja -1 0 859

Ugyan nem régebb óta használjuk, de azt elhiheted hogy sokat és több fajta  méretet, és ez elég stabilnak tűnik, igaz én a fájdalmasabb végén vagyok, az elején még talán imádkoztam is hogy szakadna szét, de jól bírja, és ez ma már nem is baj mert ugyan nagyon komoly szenvedés árán de nagyon megszerettem ezt a sportot, már többször előfordult hogy én kértem a feleségem hogy tegye meg mert hiányzik, ma már azt sajnálom hogy ezt a játékot nem 35-38 éve kezdtem, mert manapság azért fájnak az ízületeim nem úgy megy a térdelés mint 20 éve.

 

Én ilyet ajánlok, nyilván a megfelelő méretbe, inkább legyen icipicit szűkebb mint hogy laza.

 

Link

 

ttoommaass

 

Nem mertem még rákérdezni, mert nem tudom hogy fogadná a kérdést, nagyon nagy lett itthon a szigor, vagy nevetne és elmondaná vagy a falhoz kötözne és nagyon ráb@sznék, így inkább kivárok egy olyan pillanatot amikor véletlen nagyon hülye vagyok és így is úgyis  durvább büntetést kapok.

 

De lehet legjobb járok ha figyelmen kívül hagyom az egészet és elfelejtem, hátha ő is elfelejti.

Előzmény: Vmax89 (858)
Vmax89 Creative Commons License 2 napja -1 0 858
Sziasztok!
Segítséggel fordulnék azokhoz akik régóta használják az ilyen jellegű segédeszközöket;melyik felcsatolhatópánt az amelyik a legjobban fixen tartja a dildot, aktus közben nem él a használójától külön életet, intenzívebb tempót is lehet vele diktálni?Ki melyiket vagy milyet ajánl átlagos méretű dildohoz.
Előre is köszönöm
ttoommaass Creative Commons License 2 napja 0 0 857

Hát az erényöv már-már a teljes birtoklást jelképezi, bár azért bizonyos helyzetben az is tud fájdalmas lenni. Bár annál nem a fájdalom a lényeg...

Előzmény: Gerreg (855)
namenick_ Creative Commons License 2 napja 0 6 856

Gerreg Creative Commons License 3 napja 0 0 855

Dehogy, szinte kizártnak tartom.

Előzmény: Vakarcs81 (854)
Vakarcs81 Creative Commons License 3 napja 0 1 854
Csak ő láthat és nem baj ha kényelmetlen neked?
Mi a tökömet akarhat?

Szerintem pont a töködet akarja, csak kalitkázva... ebből erényöv lesz... :P
Előzmény: Gerreg (849)
Gerreg Creative Commons License 3 napja 0 0 853

Igen, még mind ketten tanuljuk ezt a játékot, ahh tetkót nem akarok, majd megpróbálok rákérdezni.

Előzmény: samdog (850)
vaginaimádó Creative Commons License 4 napja 0 0 852

Jó lehetett.

Előzmény: bi-cicli (851)
bi-cicli Creative Commons License 5 napja 0 5 851

Imádtam....

samdog Creative Commons License 5 napja 0 1 850

A menekülőszó kiértékelése fontos, nyilván nem véletlen jeleztél. Ha ez többször előfordul az azt jelzi, hogy a domináns fél valamit nem jól csinál, nincs tisztába a határaiddal vagy éppen nem foglalkozik vele.

Amit csak ő láthat, az az intim zónád. Talán tetkó, piercing esetleg valami játékszer amit ruha alatt is hordhatsz? Én játékszerbe gondolkoznék.

Előzmény: Gerreg (849)
Gerreg Creative Commons License 5 napja 0 1 849

Ugyan van menekülő szó, de inkább jeleket használunk, mivel golyóval a számba furcsa az akcentusom:) eddig párszor kértem hogy álljunk meg amit utána nagyon komolyan átbeszéltünk és minden alkalmat a végén feleslegesnek ítélt meg, mondván hisztis vagyok, most annyit kért ha megszeretném lepni valami ajándékkal akkor az olyan legyen amit csak ő láthat és nem baj ha nekem kicsit fáj, mi a tökömet akarhat, nem tudok rájönni.

Előzmény: samdog (848)
samdog Creative Commons License 6 napja 0 1 848

Két egyenrangú emberről van szó, így a határok, játékszabályok meghatározását közösen kell lefektetni, érdemes menekülőszót is meghatározni. Ahogy látom jó úton haladtok, sok sikert kívánok nektek!

Várjuk az élménybeszámolókat!

Előzmény: Gerreg (847)
Gerreg Creative Commons License 6 napja 0 1 847

Azóta sok-minden történt, szépen fejlődünk, elindult full élesbe a nevelésem mindent átbeszéltünk előtte ő mit vár el, meg én is tehettem javaslatot amit vagy elfogadott vagy nem annyi kedvezményt kaptam hogy jól viselkedek akkor nem lesz olyan durva, kipróbáltam  működik a dolog, pár napig azt hittem hogy túl szigorú, kicsit leeresztettem mondom úgy is mindegy, hülye voltam, na akkor nem fogta vissza magát nagyon elfáradt rendesen eltángálta a seggem kedvesem kedvesen meg is jegyezte hogy akkor a pálcázást most egy ideig hanyagolni kell míg kicsit meggyógyul, gondoltam akkor lehetek hülye kicsit, na a seggem nem pálcázta de azért rohadtul nem volt vicces amit kaptam, úgyhogy meg is fogadtam jó lesz inkább szót fogadni ha játék van.

 

Az análal már nincs gondom, ill egy kérdés hogy a sok seggbedugás okoz problémát, van valakinek hosszabb távú tapasztalata?

Ha valakinek van az leírná?

Előzmény: ttoommaass (835)
namenick_ Creative Commons License 2019.09.12 0 7 846

xxx.007 Creative Commons License 2019.09.09 -1 0 845

bennem is lehetne

Előzmény: vaginaimádó (838)
xxx.007 Creative Commons License 2019.09.09 0 0 844

Beleülnék szívesen. Nem kellene könyörögnie a hölgynek. 

Előzmény: namenick_ (836)
xxx.007 Creative Commons License 2019.09.09 0 0 843

Nem kérdés. Egyértelmű hogy megdughatna. 

Előzmény: vaginaimádó (840)
namenick_ Creative Commons License 2019.09.09 0 8 842

éldazéletet Creative Commons License 2019.09.08 0 1 841

Egyetértek!

 

Előzmény: vaginaimádó (840)
vaginaimádó Creative Commons License 2019.09.07 0 0 840

Csoda! Nem kérdés, hogy engedném- e, hogy megdugjon.

Előzmény: csárlisín (839)
csárlisín Creative Commons License 2019.09.07 -5 6 839

igen nagy a kísértés ..:O

vaginaimádó Creative Commons License 2019.09.07 0 0 838

Szívesen lennék a pasi helyében

Előzmény: namenick_ (837)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!