Elsősorban mentett madarakkal foglalkozunk. Idén felneveltünk egy sérült örvös galamb fiókát - már szép nagy, egészséges, önállóan közlekedik a környéken - csak nagyon egyedül van, mert nincsenek fajtársak a közelben (Bp. 2. ker. ősfás ligetes zöldövezet). Ezért eladó örvös galambot keresek! Kérlek, üzenjetek.
Köszönettel: Kinga (a felhasználó) és Simon (az örvös galamb).
A feltöltött kép kb. 1 hónapja készült, hol üljön a galamb, ha nem a kávéscsészén ?!
Leesett budaörsi kertemben egy gyönyörű fehér galamb. Piros gyűrűjén ez a szám olvasható: 2013 02 209 32
Féloldalasan feküdt eddig a műanyag kosár alatt, pihenés után most felállt. Begye tele van, vizet adtam neki. Úgy nézem, nagyon fiatal a szépséges madárka. Hogyan tudnám visszajuttatni gazdájához?
Kicsit későbben esetleg elengedhetem, remélve, hogy tud repülni, nem sérült? Sebet nem látok rajta, de egyik szárnyát kissé furcsán tartja.
Sziasztok. Én egy kezdő galambász vagyok és az lenne a kérdésem hogy:Egy hete kaptam 2 db King nagytestű galambot, és hogy mikor lehetne őket kiengedni?? Köszi!!
Találtam, egy galambot, citromsárga színű gyűrűvel, melyen a fenti szám szerepelt. Hol tudok utána nézni a galamb tulajdonosának, ha jól sejtem ez egyedi szám lehet. Ha valaki tud segítsen. Köszönöm !
Figyelembe szeretném ajánlani, mint kezdő Auto-Sex texán tenyésztő, a honlapomat, ahol megnézhetitek a galambjaimat és sok más mindent is megrudhattok, majd hadjatok nekem üzenetet a bal oldalsó Chat-en.
Eladó 3-4 pár Strasszer galamb több színben szép egészséges folyamatosan költő párok!Fiatalokat már eladtam csak a bejáratott költő párok vannak meg!Ára párban 4000 ha viszi mind a 3 párt akkor 3000 páronként!!!!
A pékek a hagyományos agyagtapasztásos kemencéiket időnként újra kibélelik, és ekkor a kibontott égett agyag a pékagyag. Sósabb az eredetinél, mert a kenyérből beleszivárog a sós víz, ezért a galambok kedvelik. Ingyen odaadják, mert nekik csak szemét.
Ott találsz, ahol pék van, bár a hagyományos kemence egyre ritkább, de nem vagyok pék, a részletekben nem vagyok járatos.
Kérdezz a közeledben pékeket, ők ismerik a szakmát.
Magadnak bajos csinálni, mert a sok használatot, amitől az agyag szétég, nem egyszerű helyettesíteni, először tégla lesz az agyagodból.
sziasztok! A pékagyagról valaki nem írna pár sort? Bangó Ferenc könyvében többször is említette, de számomra nem egyértelmű, hogy pontosan mi is az. Miből készül, honnan érdemes beszerezni, tudok-e magamnak csinálni valamiből, miért jó a galamboknak? :)
Meg vannak hülyülve már a fészket is hordják! Normáli ez, hogy két hím párba áll??? Általában biztos nem!! :-))). Ha lesz tojó akkor el válnak egymástól vagy ez már örök szerlem???:-))). Ez mitől van! Van más hímem is egyedül de azok verik a hímeket!!!
2 db fehér parókás tojó 2012-s 1 pár fehér pávagalamb(hím:import ! Jiri Bartak- Szlovákia tojó:Mo.egyik leghíresebb tenyészetéből) Csak párban. Továbbá sárga pávagalambok vegyes ivarban. ár:5000 ft/db.-tól...
Illetve ezüst Itáliai tojások keltetésre folyamatosan eladók, 200 ft/db áron szabadban tartott állományomtól, bárhová postázok utánvéttel ezidáig törésmentes ! csomagolásban!
ápr.14.n.Monoron is átvehetők. fotók:www.szabozoo.5mp.eu Keresen bizalommal! Szabó Zoltán t:36703207497