:-)) ha nem is "fodrosak"...tincsesek, de Makó-i, és baráti egyedek... Szépen potyognak a pindurkák.. Juppy "Tripla -három.. papinak" !! Ez frankón mondva. üdv.
Bár fiatal a korod, mégis Te vagy a rangidős a fórumon, így csak-csak neked kellene kitenni magunkért a 10 éves évfordulón. Nyolc napon belül vagyunk kezdődhet-ne a ráhangolódás. Azért is vagyok, ilyen lelkes, mert ezek az évfordulós ünnepségek ( amit én szerveztem :) még soha egyetlen topikon sem sikerültek. A nagy számok törvénye szerint, most is így lesz.
De...egy régi keleti mondás lebegjen a szemünk előtt : " Siess jó szóval megörvendeztetni azt, aki szembejön veled, lehet soha többet nem találkoztok." ( Végig a kék jelzésen :)
Köszi a választ, most éppen egy íveltebb szarvú bak dörgölődzik hozzám napi szinten. Ez most némi többlet pitralont igényel a bevásárlások miatt, de fátylat reá. ,-)) ,-))
Nem tudom, hogy milyenek lesznek a 'gidók', de beszámolok rolla ,ígérem. Közel volt azért alakult így. üdv.
:-)) ..hát ennek se szarva se farka... szerintem igen csúf jószág, de ' óocsoóó '... xDDD brrr... én nem "pályázok" még svejcifrankal sem rá... ,-)) ,-))