Sok munkát csináltam már, sokszor barátoknak is (nekik persze szivességből és ingyen). Egy egyszerűbb lap, ha már megvan a tartalmi rész, akkor az arculatot össze lehet hozni pár nap alatt (éppen, hogy jön az ihlet). A legutóbbi munkámat az egyik barátom nak csináltam. Kb egy hónapig tartott, míg az arculat kialakításától eljutottam a teljes felépítésig. Ha érdekel, hogy hogyan dolgozok, a honlapomon megnézheted. Igaz, a honlapomon csak a 3 legjobb és legnagyobb munkám szerepel (a többi csak pár oldalból álló weblap, olyanok, amihez még a nevemet sem adtam). Ha érdekel a weblapkészítés szólj, szívesen segítek. Ha kell csinálok is elfogadható áron.
JABASIC: a programot nem ismerem, de a nevéből arra következtetek, hogy ez egy olyan program, amivel JAVA és BASIC programokat lehet írni.
Kiknek készítettél eddig weblapot? Mennyi időt vesz igénybe egy ilyen elkészítése? Egyik barátomnak van egy PS2-je. Ajándékba jár hozzá egy demó CD. A CD-n elég sok játék van (pl:SSX) és van még egy JABASIC nevű program is hozzá. Nem tudod esetleg, hogy mire kell ezt használni?
VÁLASZODAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
Én 14 éves vagyok nekem DC-m van(Dreamcast). Apámnak van egy PC-je és azon szoktam játszani,néha. A DC-t most próbálom eladni de nem valami sok vevő van rá. Milyen programon szoktad késziteni a weblapokat?
PC-m van. Először egy 486-ot, most egy P1-133MHz-s gépet használok. Elmesélném, hogy mire használom a gépet, amikor épp nem gamer topicokat nullázok poénból: Most 17 éves vagyok, kb 12 éves koromig játszottam, aztán az egyik ismerősöm szép lassan leszoktatott erről a szokásomról (de jól tette!). Azóta inkább csak dolgozok a géppel és netezek. Játszani általában a buszon, vagy vonaton szoktam a mobilommal (kígyó), miután már kivégeztem a HVG-t, Népszabit, meg többi újságot.
2 db játékot tűrök meg, amivel a haveromnál egyszer-kétszer egy évben játszok fél órát: RailSlim, valamit Railroad Tycoon, bár ezek következnek abból, hogy szeretem a közlekedést.
Egyszóval: Leszoktattak a játékokról (ezúton is köszönöm az illetőnek), azt az időt olyan dolgokra fordítom, amiből még bevételem is van (weblapkészítés).