Keresés

Részletes keresés

ZsuR Creative Commons License 2018.03.26 0 0 21

:))

minerale Creative Commons License 2018.03.26 0 0 20

Mi a különbség a varoma és a 100 C' beállítás között?

Fruzsikaa Creative Commons License 2005.02.12 0 0 19

A tiéd a topic, intézkedj, hogy nem kívánsz tovább "ügynökösködni"...

Én nem vagyok 'besúgó'...Majd észreveszik az illetékesek, ha akarják...

Viszont, már ne is haragudj, véleményem az lehet és szabadon el is mondhatom.

Itt nem én vagyok az, aki 'haragszik' ezért!

A másik topic? (a más mérce)?

Észrevehetted volna a minőségi különbséget!

Ott nem egyfajta márkájú  /csak ügynöki hálózat által terjesztett/ kenyérsütőgépről beszélgetünk, hanem "A" kenyérsütőgépek használatáról és bevált recepteket cserélgetünk...

Abban nincs semmi reklám!

Ott senki nem 'forgalmazó', aki anyagi hasznot remél az ottani beszélgetésből...

De a Te topicod nagyon is alkalmas arra - ha belegondolsz.

És belegondoltál, mert megnyitottad a topicodat.

Te egyetlen, csak ügynöki hálózat által terjesztett termék csodatudományáról kívántál beszélgetni, bevallva, hogy a család érintett/vagy lesz/ a forgalmazásában.

Majd beérik. Mi ez, ha nem REKLÁM FOGÁS!

Részemről ez nem "rosszindulat", mint nevezed, hanem vélemény.

Nem tőlem kéne megtudnod, hogy a Fórum szabályzat tiltja a reklámozást!

Épp ezért - s hogy bizonyságot adjak arról, hogy bennem semmi rossz indulat nincs, -  azzal zárom a köztünk levő beszélgetést, hogy nem feltételezem, hogy egyáltalán megnyitod ezt a topicot, ha ismered a szabályzat ide vonatkozó részét és átgondolod, hogy bizony ez a topic alkalmas arra! (ha nem olyan szándékkal nyitottad, akkor is)

Szia.

Előzmény: Bowhunter (18)
Bowhunter Creative Commons License 2005.02.12 0 0 18
Ezt most nem értem. Minek kellene az árát beleírnom elsőnek, amikor tapasztalatcserét kívántam volna, honnan szívtam volna ki, hogy senki sem ismeri?
Hangsúlyozom!, hogy nem akartam eladni, vagy eladatni egy darabot sem. Nem lehet ezt megérteni FRUZSIKAA! Elvetted a kedvem, nagy szívességet tennél, ha te bezáratnád ezt a topicot. Mivel úgy is gépelési hibás a főcíme. Legyen meg az örömöd, és könyveld be magadnak a sikert. Nem is érdekel már. Eeeeelegem lett a szőrszálhasogatásból, és a gyanúsításokból. Ha savanyú a szőlő ne engem bánts.

"Na, innentől már beszélhet nekem! Hát persze hogy:

REKLÁM! Áruismertetés, információ...
Az meg Tilos a Fórumon - a házszabály szerint..."

Nem tudom a másik fórumban agyon ajnározta több ember a Panasonic kenyérsütőt, áru ismertetővel, mindenféle információval tetézve, abból honnan tudhattam volna hogy "TILOS?"
Na mindegy. Lehet két mércével is mérni, hiszen Magyarok vagyunk, hát essünk egymásnak jó szokás szerint....

Én nem harakszom rád, hamar tovaszáll a bosszúságom.
Üdv: Bowhunter
Előzmény: Fruzsikaa (14)
Fruzsikaa Creative Commons License 2005.02.11 0 0 17

..."a lányom megvette, és forgalmazó akar lenni. "...

- Na, innentől már beszélhet nekem! Hát persze hogy:

REKLÁM! Áruismertetés, információ...

Az meg Tilos a Fórumon - a házszabály szerint...

Előzmény: Zitka (16)
Zitka Creative Commons License 2005.02.11 0 0 16

Ezt a beletrafálást! :-) Ariane_40, gratula! Megérzés volt, vagy már ismerted a csodaketyerét?

Nem azé' mondom, de nekünk a komplett konyhai berendezések (gázfőzőlap, elektr. sütő, elszívó, hűtő, mikro, stb. stb.) nem került ennyibe. :-))))

Előzmény: Bowhunter (15)
Bowhunter Creative Commons License 2005.02.11 0 0 15
Megkérdeztem 300.000 Ft ért vette, úgy hogy bele kellett nyúlnia az eljegyzési pénzbe amit kaptak.
:-)
Előzmény: Zitka (13)
Fruzsikaa Creative Commons License 2005.02.11 0 0 14

Szia!

Ki a rossz indulatú???

1. Ha valaki kíváncsi rám, megnézi  az Adatlapomat.

2. Az, hogy mindenbe belekotyogónak mutatkoztam be, az bizony egyáltalán nem rosszat jelent, hanem csupán a kíváncsiságomat. Ha ez bűn, oké!Legyek az - a szemedben!

3. Ez a kíváncsiságom hozott ide, meg a szíves meghívásod, aminek úgy éreztem illik eleget tenni.

4. Ide hívtál bennünket - tehát érdeklődve jöttünk onnan..Nemcsak én.

5. Házigazda itt nem fogadott. Tájékoztatást nem adott a gépről 2 napig, csupán a képet tette be. A Thermot TH-val írják, hibás a topicindítód, ezért nem találta a gogleben az előttem szóló...

6. Ítéld meg magad, hogy nem reklámízűnek tűnhetett e többünknek (nemcsak nekem), hogy betettek egy képet figyelemfelkeltőnek.

Szerintem az áráról kéne először tájékoztass, s majd mi megitéljük, hogy érdekel e a csodamasina tudománya a továbbiakban bennünket...

De már döntöttem...nem érdekel! Felőlem még a falat is kimeszelheti...

Ugyanis, mivel nem az árával kezdted - számítok a legrosszabbra.

Egyszer már voltam balek, mégegyszer nem leszek...

Sok ilyen "hatalmas tudományú masina" van, mint ez (mint az említett Lux porszívó is 1995-ben 220 ezerért)...és természetesen sok balek is van.

Van élet a földön enélkül az aprító-kutyuló gép nélkül is!

Azt az egy db hagymát meg továbbra is meg tudom vágni és dinsztelni - ingyen.

Nem félmillióért!

Agyő!

Előzmény: Bowhunter (12)
Zitka Creative Commons License 2005.02.11 0 0 13
Ára?
Előzmény: Bowhunter (11)
Bowhunter Creative Commons License 2005.02.11 0 0 12
"Nick: Fruzsikaa
Email: küld
Weboldal:
Bemutatkozás: Örök fiatal mindenbe belekotyogó háziasszony és családanya vagyok. Szia.

Fruzsikaa!
Te mindenben a rosszat látod? Valóba a bemutatkozásod szövegére utalnak a szavaid.

Légy egy kicsit jobb indulatú, és a másikról addig a jót tételezd fel amíg az ellenkezője be nem igazolódik.
Üdvözlettel: Bowhunter
Előzmény: Fruzsikaa (10)
Bowhunter Creative Commons License 2005.02.11 0 0 11
Nem baj, amit már tudok róla leírom. Én is még csak ismerkedek vele. Három napja, lehetett, hazajöttem a munkából, este, és a lányom a konyhában szorgoskodott. Megláttam egy csodaszép konyhai gépet a pulton, nem tudtam mi az, és kié?. Záporoztak a kérdéseim, kiderült, hogy a lányom megvette, és forgalmazó akar lenni. Kíváncsi lettem mit tud, és azon kaptam magam rajta, hogy egész estét a konyhában töltöttem, csodálva az új masinát, és még a kézmosás sem történt meg úgy belefeledkeztem. Szóval, a fórumot azért hoztam létre, hogy tapasztalatot cseréljünk, mint a kenyérsütésnél akinek már van ilyen gépe, maximális kihasználhatóság miadt.
Biztosan észrevettétek, hogy a Bowhunter nem egy női versenyzőt takar, aki megnézte a regisztrált adataim után a weblapomat,:www.parkettas.hu/ijaszat.htm az hamar rájött erre. De férfiasan bevallom, imádok a konyhában mindenfajta kaját megfőzni, kedvem is van hozzá, nem tudom miért. Lehet előző életemben nő voltam, de erre csak ez az egy dolod mutat rá:-))
Szóval engem teljesen elvarázsolt a készülék. hogy mit tud?
Darabol, turmixol mindent, jeget is. Főzni lehet benne, csinál bébi ételt, beépített digitális mérleg van benne, párol zöldségeket, gyümölcscentrifuga, dagaszt, hús darál péppé ha kell, krémleveseket készít, nem tartósítószeres alapanyagokból, kimentem a konyhába most éppen hagymát dinsztelnek benne , mindent megcsinál amit tüzhelyen lehet , fritőzként nem jó. Teljesen automata, biztonságosan le lehet zárni, a kisgyermek sem tudja kinyitni, ha kifutna valami belőle lekapcsol, időkapcsoló is van rajta, stabil, 7kg súlya van fém fogaskerekek, én is csak most tanulom, mert van hozzá egy nagy receptkönyv.( Aki attól fél, hogy rá akarok sózni egy darabot is,.. üzenem: nem kell tartania. :-))) )

Üdv: Bowhunter
Előzmény: ma.ra (1)
Fruzsikaa Creative Commons License 2005.02.11 0 0 10

Igen, az lehet.

Nem kell egyetemi végzettség az ügynökösdihez....Tán még érettségi sem. :-)

Le is kéne vetetni innen ezt a reklámcélokat szolgáló topicot!

Előzmény: Ariane_40 (9)
Ariane_40 Creative Commons License 2005.02.11 0 0 9

Szerintem talált, süllyedt... :-)  Sőt, az én megérzésem is bejött, ez is olyan ügynökösdis terjesztésű cucc. Mint a lux porszívó. Szóval már akár potom 3-400e ft-ért hozzájuthatsz. :-)))))

De azért érdekes, hogy még a linkcímet se tudták helyesen leírni. ;-))

http://www.vorwerk.hu/HUN/bemutazkozunk_01.html#1

Előzmény: Fruzsikaa (5)
ecinereb Creative Commons License 2005.02.11 0 0 8
Ja, aki nem tudta: ez egy olyan turmix, amiben főzni is lehet. Mintha egy vízforralóban kések is lennének.
Előzmény: ecinereb (7)
ecinereb Creative Commons License 2005.02.11 0 0 7
Pár éve Svájcban voltam bébisintér, ott volt ilyen kütyü. Az anyuka mindent ebben csinált, még a süteményeket is ebben keverte. Folyton azzal jött, hogy milyen praktikus, még el is mosogatja magát. Persze a valóságban ez utóbbi nem nagyon mutatkozott meg, rendszerint rám maradt a tisztítás. Egyszer tejszínhabot kellett benne felvernem - életemben először sikerült vajat köpülnöm. Az alapfunkcióra (turmixolás-aprítás) nagyon jól használható a gép, jó erős.
Előzmény: Bowhunter (-)
Fruzsikaa Creative Commons License 2005.02.11 0 0 6
Mert helyesírási hibásan írta a címben: Thermomix, ezért nem találtad :-)
Előzmény: Fruzsikaa (5)
Fruzsikaa Creative Commons License 2005.02.11 0 0 5

Vagy netán egy ügyes bujtatott reklám akar lenni???? - gyanítom...

Szia ma.ra :-) Szép álmokat...

Előzmény: ma.ra (4)
ma.ra Creative Commons License 2005.02.11 0 0 4
Szia Fruzsi!!! Lehet, hogy azért van feldobva ez a szép kép, hogy az egyszeri emberke szépet tudjon álmodni vele... Na jóccakát, mert éjfél van!!!
Előzmény: Fruzsikaa (3)
Fruzsikaa Creative Commons License 2005.02.10 0 0 3

Bocs, jav: Tefalnak

(nem is tudtam, hogy a rö betü a tö betü mellett van) :-)

Előzmény: Fruzsikaa (2)
Fruzsikaa Creative Commons License 2005.02.10 0 0 2

Szia! :-)

Megjöttek a vendégek és a háziasszony/ámbör meg sehol?

Tényleg, mi ez a nagyszerűnek látszó masina?

Én egyre vágyom a konyhában, a Refalnak van grillező-sütő-pároló edénye (egyben), cca 25 ezres...

Persze az nem mixel, mint ahogy ez is csak vág-aprít-pépesít és nem süt-párol?

De akkor mi a nevében a thermo????

Kérünk róla tájékoztatót!

Osli Creative Commons License 2005.02.10 0 0 0
én meg leírást kérnék, hogy mi is ez...
ma.ra Creative Commons License 2005.02.10 0 0 1
Hát az nagyon jól néz ki! Sajnos nem hallottam róla, és a gugli sem mond róla semmit. egy-két dolgot tudsz róla írni? én is gépvásárlás előtt állok, pont a tipródás korszakában Köszi és bocs, hogy érdemben nem tudok hozzászólni!:(
Bowhunter Creative Commons License 2005.02.10 0 0 topiknyitó
Íme két kép e nagyszerű multifunkciós gépről, tapasztalatcserét várok, hogy minnél jobban kihasználhassuk -e nagyszerű konyhai robotgépet

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!