Keresés

Részletes keresés

forgione1 Creative Commons License 2018.03.15 0 1 93

magas minőségű táplálékkiegészítők kúra

 

Amit gondolom te árulsz:-)

 

Ez így biztos, hogy nem ér semmit!

Ahogyan a lelki vonal sem......

Előzmény: ancsa0515 (92)
ancsa0515 Creative Commons License 2016.04.21 -1 0 92

Sziasztok!Most azokhoz szólnék elsősorban,aki még mindig allergiától szenvednek és szeretne megoldást találni problémájára.Először is a lelki okokat kell keresni és ha azt orvosoltuk jöhet a többi,vagyis a magas minőségű táplálékkiegészítők kúra szerű használata.Tehát nem várható el semmilyen készítménytől sem,hogy egyik napról a másikra jó lesz minden.Ha szeretnél adhatok tanácsot emailben (szancsa1987@gmail.com),vagy akár telefonon is ,ahol bővebben kifejtem ezt a témát.Üdv.Anikó

Törölt nick Creative Commons License 2015.07.06 0 0 91

Kedves 'liann88'

 

A kérdőív kitöltés iránti  kérésedet 88%-ban tudtam csak teljesíteni-SAJNÁLOM.

 

Ennek oka:

 

A kedélyállapotra irányuló kérdéseknél elakadtam, mert

a jobb szélső (utolsó) választási lehetőségnél a meghatározásból hérom betű látható csak, a 'kör' ikon pedig egyáltalán nem. 

Próbáltam  kitölteni háromféle - legújabb verziójú - böngészőn

különböző oldal méret és betűnagyság változtatgatással, hiába.

 

Üdv.: Tira.

liann88 Creative Commons License 2015.07.04 0 0 90

Kedves Fórumozók!

 

Kérlek titeket, ha van egy kis időtök, akkor töltsétek ki a következő kérdőívet, csak pár percet vesz igénybe:

 

https://docs.google.com/forms/d/1ybsOibehwOEzMbfVWO0qlHgkCkD3jQB8H2QQDR98p2E/viewform?usp=send_form

 

Előre is köszönöm!

liann88 Creative Commons License 2015.02.22 0 0 89

Kedves allergiás fórumozók!

Kérlek titeket, hogy töltsétek ki a következő kérdőívet, mely csak pár percet vesz igénybe, ha ti, vagy akár gyermekeitek allergiás megbetegedéssel küszködtök , amennyiben gyermekeitek allergiás, akkor az ő nevében.
Előre is köszönöm!

https://docs.google.com/forms/d/1ybsOibehwOEzMb fVWO0qlHgkCkD3jQB8H2QQDR98p2E/viewform?usp=send_form

doocl Creative Commons License 2013.01.17 0 0 87
Mandula26 Creative Commons License 2012.08.28 0 0 86

Kedves Pollenellenes?

Hol lehet hozzájutni az általad ajánlott termékhez? A héten borzasztóan erős tüneteim lettek, gyógyszert nem szedek, mert még szoptatom a 15 hónapos kisfiamat, hajnalonta az orrdugulás miatt virrasztok, keserves állapot.

Előzmény: Pollenellenes (84)
Héron Creative Commons License 2012.08.15 0 0 85

Nem kell semilyen "termék". Minden konkrét termék halandzsa. Egészséges életmód, sok antioxidáns, répacukor helyett nyírcukor, telített zsírsavak kerülése, sportolás (az a mozgás amitől izomláza lesz az embernek, nem derékfájása). Ha tüsszög az ember, egyszerűen ki kell mosni sima vízzel az orrot, de nem egy konkrét termékkel, sima csapvízzel.

 

Most olvastam egy fogyasztószerről, és azt írják mellé, hogy sok folyadékot kell inni mellé. Jelentem: a fogyasztószer semmit sem csinál, csak pénzkidobás, a több folyadéktól (pl a víz nulla kalóriát, zsírt tartalmaz) telítődik a gyomor, kevesebb étel is elég a teltség érzéshez, így lesz hatásos a sima többlet folyadékbevitel fogyókúra esetén :)

Előzmény: Pollenellenes (84)
Pollenellenes Creative Commons License 2012.08.08 0 0 84

Sziasztok! Végigolvastam itt jó párhozzászólást és úgy gondolom több kommentelőnek is tudnék hathatósan segíteni abban, hogy nyugodtabban élje allergia időszakban az életét. Van egy termékünk, amivel nem találkozhattatok idehaza. Magyar kutatás eredménye, mind a gyártó és a forgalmazó is az, 100% hazai termék.  Nincs benne antihisztamin, nem tartalmaz szteroidokat és semmilyen más módszerrel sem pusztítja a szervezetet. Gyógynövényekből állítjuk elő! Nem tabletta, nem kapszula, csupán egy orrbalzsam, amivel nagyon jó eredményeket értünk el külföldön. Most a hazai piac amit megcéloztunk. Minden eddigi vásárlónktól pozitív visszajelzést kaptunk, ami talán nem véletlen. Hogyan használjuk?  Egyszerűen csak finoman be kell kenni vele az orr belső részét. Már 4-5 perc után érezhető a hatása. 2-3 óra múlva sokkal könnyebb levegővétel, friss érzés ami hatalmába keríti az embert. A kezelés után negyed órával, akár egy parlagfűvel erősen szennyezett területen is lehet piknikezni, mindenféle allergiás tünet nélkül. Semmilyen mellékhatása nincs. 4-5 nap használat után sokkal jobb alvás, kipihentebb ébredés, amiről a használók beszámolnak. Terhes anyák, gyerekek is használhatják. Természetesen nem csodaszer, még ha azt is állítják róla egyesek. Ha felkeltettem bárki édeklődését, kérlek jelezzétek, nem szeretném feleslegesen teleírni a fórumot. Köszi!

Kiss Ida Creative Commons License 2012.06.08 0 0 81

Biztos, hogy a poratka nagy spíler. A lányom kisbabakorában allergiás volt, még pszeudokruppos rohama is volt. Amint elköltöztünk egy parkettás lakásba, azonnal megszűntek az allergiás tünetek.

Előzmény: Sinkukac (78)
flpbb Creative Commons License 2012.04.24 0 0 80

Tetszik amit leírtál,és egyetértek vele!!!!!!!!!

Előzmény: Törölt nick (68)
Sinkukac Creative Commons License 2011.11.08 0 0 78

 

Itt is elmondom, rajtunk mi segített.   Hátha hasznos az infó valakinek.

Nálunk a gyerek nagyon köhögött, meg bedugult az orra, míg nem kihívtam a poratkaírtókat.

Komolyan mondom, meglepő volt amit kiszedtek az ágymatracokból, meg a szőnyegből.A gyerek azőta lényegesen jobban alszik. / így mi is :-) /

 A neten találtam rájuk : www.poratkairtok.hu 

 A Spray az lehet hogy megöli a poratkát, de az ürülékre vagyunk allergiásak, és attől még az ottmarad az ágymatracban, a poratka tetemekkel együtt.

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.27 0 0 76

Az elfogadott/nemelfogadott nagyon relatív, sok orvos is foglalkozik vele. Fejlemények?

Előzmény: sz2.andi (72)
ghepard Creative Commons License 2011.04.27 0 0 75

Hát igen, még nem annyira elfogadott. De lehet meg fog változni a dolog. Hisz az élet alapja a rezgés. Ha megállunk és tovább nem fogunk mozogni, rezegni - akkor az a vég kezdete.  A rezgések tisztítják a szervezetet többek között és így jobb működést eredményeznek. Én tök véletlenül kezdtem el foglalkozni saját rezgéseimmel és egész meghökkentő dolgokat tapasztaltam....... Ezektől a kellemetlen dolgoktól is megszabadultam (amikről ez a topik szól) és még több mástól is.......

Előzmény: sz2.andi (72)
ghepard Creative Commons License 2011.04.27 0 0 74

Hát a legnagyobb segítséget saját magad nyújthatod. Ha változtatsz ezen, azon életedben - kibodozod mi vezetett ebbe az állapotba és megpróbálsz valamit tenni ellene. A legfontosabb dolog talán a lelki béke, nyugalom, hogy  a tested és lelked sztresszmentesen élhessen és fejlődhessen. Ha félsz, sztresszelsz, mindig sietsz valahová, sokszor ideges vagy, mindig fáradt, lankadt stb vagy - akkor a sejtjeid se működnek jól. Azok is félnek és szinte összekuporodnak és így megmérgeződnek a saját anyagcserefolyamataikkal......

Előzmény: sz2.andi (70)
ghepard Creative Commons License 2011.04.27 0 0 73

Azt hittem a hosszú hsz olvasása alatt, hogy a saját tapasztalataidat írod a parlagfűről. Bár még lehet, hogy a hsz végén a név Téged illet. Én nem is ismerem a parlagfüvet, majd semilyen gyógynövényt nem ismerek. De ami ott van írva, tartalmazhat sok igazságot. Például a gyógyszerekről egész hasonló a véleményem. Az valóban katasztrófa, hogy annak ellenére, hogy mennyire ártalmasak - igencsak preferálják. Az alternatív módszereket pedig szinte csírájában igyekeznek elfojtani........

Előzmény: Törölt nick (68)
sz2.andi Creative Commons License 2011.04.14 0 0 72

Köszi, időközben szert tettem pár helyi címre. Első körben biorezonanciára megyek el, hogy megtudjam, egyáltalán mire vagyok allergiás. Bár azt hallottam, nem elfogadott orvosi körben és nem tekintik hitelesnek. De valami támpontot csak kapok.

Előzmény: Törölt nick (71)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.13 0 0 71

A homeopátia nem így működik. Keress egy homeóst (ebben esetleg tudok segíteni).

Előzmény: sz2.andi (69)
sz2.andi Creative Commons License 2011.04.12 0 0 70

Egyébként bárkitől szívesen venném, ha segítene és tanácsot tudna nekem adni milyen irányban keresgéljek, gyakran van torkgyulladásom és meg is van duzzadva.

sz2.andi Creative Commons License 2011.04.12 0 0 69

Szia! Érdekelne mi van veled azóta és hogy mi az a homeopátiás "bogyó", ami használt neked, mert hasonló cipőben járok. Írtam neked a freemailedre, de sajnos nem ment át (Mail Delivery Subsystem). Fontos volna pedig :S Kérlek írj rám, ha olvastad, köszi!

Előzmény: peweee (60)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.02 0 0 68

A parlagfű- őssejtszaporító, a rákot is gyógyítja

A parlagfű kiirtása megvezetés !!!
Gyógyszerhatalom áll a parlagfű, mint GYÓG YNÖVÉNY kiirtása mögött. A parlagfű hasznos növény, az emberiség számára is ehető, s azóta rendszeresen fogyasztható, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem, vagy zeller zölddel, vagy önmagában, és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre (leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs).
Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben tudom az ételeimbe, ételeimre tenni a szárított, megőrölt porát.
Sokan nem hitték el, hogy jómagam eszem a parlagfüvet, ezért rám küldték a különböző tv-s társaságokat is, akik felvették, ahogy a parlagfüvet fogyasztom. Veterán dobóatléta vagyok, és sokszor vannak olyan monstre versenyek, ahol több órán keresztül kell dobálni különböző súlyú nehézkalapácsokat. Ilyenkor szoktam a teljesítményem fokozása céljából a verseny színhelye körül talált parlagfűből fogyasztani, önmagában és nyersen. El is neveztek a sporttársaim fűevőnek. Aztán megdöbbentette őket, hogy a parlagfű-evésem után kb. 20 percen belül egyre javultak az eredményeim.
Néhány követőm is akad majdnem mindig és náluk is hasonló teljesítményjavulásokat lehetett tapasztalni.
Pár évvel ezelőtt el akartak adni nekem egy gyufásdoboznyi zöld port több tízezer forintért.
Kérdeztem, hogy mi van a dobozban és miért olyan drága?
Erre azt felelték, hogy a szervezet őssejt termelését fokozza a zöld por és ezáltal minden betegséget helyrehoz a szervezetben.
Nem vettem meg a port pedig tudtam, hogy egy keletet, nyugatot is megjárt, neves magyar orvostól származik, inkább megízleltem s megszagoltam. Kellemes volt a meglepetésem, ugyanis a zöld por a parlagfű pora volt, amelyet jómagam már régóta napi szinten fogyasztok!
Lajos Atya nekem is beszélt arról, hogy a parlagfű minden betegséget helyrehoz a szervezetben, de nyilván azt Ő sem tudta, hogy ezt a szervezet őssejt-termelésének fokozásával éri el.
Szerintem sem baj, ha nem ismerjük az elméletet, hanem csak az adott növény hasznosságáról győződünk meg a fogyasztása során. Az is igaz, hogy akiket eddig meg tudtam győzni arról, hogy a parlagfű rendszeres fogyasztása milyen hasznos, bármilyen betegségűk is volt, meggyógyultak belőle, még a rákból is, vagy a parlagfű allergiából is.
A fentiek ismeretében merül fel a kérdés, hogy akkor miért irttatják velünk a parlagfüvet? Ráadásul még büntetés kiszabását is kilátásba helyezik, ha nem irtjuk azt!
Nekem erre is meg van a válaszom! A Földünk túlnépesedése már napjainkban is veszélyezteti a Föld valamennyi élőlényét és lakóját is! Ez ellen a Világkormánynak (én csak háttérhatalomnak nevezem) tennie kell valamit. Nos, a világunk ezen urai fő részvényesei a gyógyszeriparnak is. Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki nem venne gyógyszert, és akkor nem lenne óriási bevétele a világ urainak, s még így a Föld is túlnépesedhetne.
Ezért a világ urai,a fizetett bértollnokaikkal és bértudósaik által úgy rendelkeztek, hogy elsőszámú közellenségnek kiáltották ki a parlagfüvet, ezt az embernél is intelligensebb, több földtörténeti katasztrófát is átélt csodálatos ősi növényt, hogy a tudatlan és megtévesztett embereknek még véletlenül se jusson eszébe, hogy a kötelező irtás mögött egy más célja van ezen uraknak. Ez a cél pedig a lakosság gyérítése, a Földünk megóvása a túlnépesedéstől.
A gyógyszerek mellékhatásai következtében ugyanis, csak Magyarországon minden órában meghal egy ember, de sokkal többen halnak bele abba, amit a patológusok már régóta tudnak, hogy minden második felboncolt embert tévesen diagnosztizáltak és tévesen gyógyszereztek, mivel nem az volt a halál oka, amivel kezelték a betegségűket!


Weil-Várhegyi László
feltaláló, mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, természetgyógyász, a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége, a Magyar Természetgyógyászok és
Életreformerek Tudományos Egyesület tagja, a Tudományos
Rendőrség alapító tagja és szóvivőjeTörölt nick Creative Commons License 2010.11.26 0 0 67

Mer a génkezelt kukorica már nem is jó neked tüsszögésre.... na, hallja.... :-D

Előzmény: pupoka (66)
pupoka Creative Commons License 2010.11.26 0 0 66

Mottó: a tudós levágja a százlábú egyik lábát, majd ráparancsol: Járj! és a százlábú elindul. Ezt gondosan beírja a kutatási naplójába. Másnap is hasonlóan jár el, mígnem elérkezik a századik nap. Levágja az utolsó lábat és ráparancsol: Járj!, de a százlábú nem mozdul. A tudós bejegyzése a naplóba: ha levágjuk a százlábú összes lábát; megsüketül.

 

Tavasztól őszig tüsszögök, de nem vagyok allergiás a parlagfűre, csak a pázsitfűre és rokonaira, a kukoricára, a mogyoróra és még pár tucat haszonnövényre. De nekünk bűnbak kell és az a parlagfű lett. Igaz, hogy hasznos, igaz, hogy az allergiásoknak csak egy részét irritálja és igaz az is, hogy nem ő a bajok okozója!

 

Az allergia egyértelmű okozója a nagymértékű környezetszennyezés. Mégis a "szakemberek"  a  parlagfüvet okolják. Miért? Mert egyszerűbb az értelmetlen és haszontalan parlagfűirtásra, tanulmányokra, kampányokra milliárdokat elherdálni (ma is folyt erről a szócséplés a Parlamentben: hogyan is irtsuk hatékonyan a parlagfüvet?), mintsem a környezetszennyezést akadályozni, büntetni, netán minimalizálni, szembeszállni az ipari lobbikkal.

 

Nem azt a pár csórót kellene büntetni, és rákenni mindent, akinek csak 20 éves autóra tellik, mert a károkozásuk elenyésző!

Az egyik igazi bűnös Magyarország autóbusz és teherautóparkjának döntő többsége! A károsanyagkibocsájtás mértéke eltitkolt, kozmetikázott és a valóság ismerete népgazdasági érdekeket sért. Nem tudom, hogy a BKV-nak van-e egyáltalán akár egy darab, a paramétereknek megfelelő autóbusza? (nem pont ide tartozik: és a téli gumi?)

 

Szerintem hazánkban a környezetszennyezés balkáni vagy ázsiai mértékű. Volt már itt minden, de azt elkentük, vagy rákentük...

Jó példa a vörösiszap; össze-vissza hazudoznak az illetékesek, pár szerencsétlen belehal, és a végén a károkozók megússzák.

Remélem, Paks még áll..., de hát arra mindenki ráb...a és ezt talán megértik az illetékesek is!

 

Végül, de nem utolsó sorban a fentiek igazolására: volt szerencsém pár éve nyáron egy hónapot az USA-ban tölteni. Amikor New York-ban leszálltam a gépről, abbahagytam a tüsszögést, és bár jártam Iowában, a kukorica hazájában is , egész ott-tartózkodásom ideje alatt nem volt semmi bajom. Megérkeztem Ferihegyre és tíz perc múlva ismét tüsszögtem. Akkor, hogy is van evvel a parlagfűvel?.....

 

Előzmény: Törölt nick (38)
keripeti Creative Commons License 2010.11.18 0 0 65

Milyen jellegű ételeket lehet enni az alergia szezonban? Az akupunktúra használ az alergiának?

Niki__ Creative Commons License 2010.11.18 0 0 64

Szia!

Az orrvérzés lehet a megfázás következménye is, de a száraz levegő is közrejátszhat benne. Én orrvérzésre Rutascorbint használtam, ez vény nélkül kapható a gyógyszertárban, meg ehhez orrkenőcsőt. Ezenkívül szerintem érdemes párologtatni, mert a száraz levegő következménye is lehet. De az orrkenőcs és kevésbé száraz levegő elég hamar helyreállítja - persze ha nem, akkor mindenképpen menj orvoshoz!

 

A homeopátiás készítmények nálam is beváltak! Bár szerencsére ritkán dönt le a lábamról betegség. Épp ma kezdtem érezni, hogy kapar és fáj a torkom és tüsszögök. Előbe megyek a dolgoknak, így talán nem húzódik olyan sokáig...

ragazzie Creative Commons License 2010.11.15 0 0 63

Sziasztok!

 

Minden évben maga alá dönt egy nátha. Általában hamar kijövök belőle. Egy hét orrfolyás és tüsszögés. Kúrálom homeopátiás szerekkel meg mézzel és teával. Ezek mindig beválnak és pár nap alatt helyrehoznak.

Most arra gyanakszom, hogy nem puszta nátha áldozata lettem. Folyamatosan tüsszögök és az orrom is vérzett többször. Talán csak a száraz levegő, de azért kicsit aggódom...

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.09 0 0 62

Ne is kérdezd, mert eltévedtél. A gyógyszerek a másik topikban vannak, ez itt természetgyógyászat. Az allergiánál szokásos módszerek és homeopátiás szerek, a tengervíz, a gyógynövénykivonatok, stb pedig nem szoktak álmosítani.

Előzmény: HegeHelga (61)
HegeHelga Creative Commons License 2010.11.09 0 0 61

Sajnos én is az allergiások közé tartozom egy ideje. Kb 5 éve kezdődött, nyáron a parlagfű szezonban. Elsö évben a szemeim ödémásodtak, viszkettek, utána lévő nyáron az orrom viszketett meg a torkom, borzalmas!

Már február végén, március elején, amikor a mogyorófa virágzik - az az első- 1 hétig ' beteg' vagyok. Ezzel szemben viszont,a nyári rohamok eltűntek. Valahogyan a parlagfű miatt nem jön ki az allergiám. Azt hallottam, hogy az allergia bármikor előjöhet, s ugyanígy bármikor el is múlhat.

Na, én azok közé tartozom, akik semmit nem szednek rá, egyrészt, mert nem hiszek benne, másrészt, mert ahogyan hallottam, az allergiára való szerek nagy része álmosít, bágyadtá tesz. Ez az, amit nem akarok.

A homeopátiás szereket próbáltam már, csak nem az allergiámmal kapcsolatban, hanem torokfájásra. Azzal kapcsolatban bevált.

Az allergiámra én csak calciumot szoktam inni, mert tudom, hogy attól nem alszom el, nincs mellékhatása.

Nem is kérdezem, tud-e valaki valamilyen jó gyógyszert, mert ahogyan hallottam, mindnek ugyanazok a mellékhatásai: fáradékonyság, éhség.

peweee Creative Commons License 2010.11.05 0 0 60

Én is ebben a cipőben jártam, bár nálam nem az allergia keserítette meg az életemet, hanem a torokfájás, állandóan kapart, égett, megdagadt néha, és nemtudták mitől van, aztán egyszer rávett a barátnőm, hogy menjek el homeopátiás szakemberhez, ő ajánlott nekem egy csomag "bogyót", amit egy napig kellett szednem óránként, nem nagyon hittem benne, de azért kipróbáltam és meglepődve vettem észre, hogy tényleg hat, azóta nem mondom, hogy nem fáj néha a torkom, de sokkal elviselhetőbb.

Lehet, hogy tényleg van valami ebben a dologban, a gyógyszerért meg otthagytam 1500Ft-ot, a "kezelés" meg 2000Ft volt, tudom, hogy ennyiért vehettem volna egy coldrexet, de már 600-szor kipróbáltam és sajnos nem nagyon hatott... :(

Remélem, hogy változni fog az emberek véleménye a homeopátiás gyógymóddal kapcsolatban, mert valamikor tényleg hatásos, de ha nagy  a baj érdemes orvoshoz menni!

Előzmény: peterfizora (58)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.05 0 0 59

Homeós orvost keress. Ha segítség kell, Pesten, írj emailt.

Előzmény: peterfizora (58)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!