Keresés

Részletes keresés

Sas59x Creative Commons License 2017.07.30 0 0 34

Sziasztok!

Kamionsofőr vagy barmilyen sofőr szakma melo érdekelne.

Hollandiaban is szeretnek letelepedni.

Tippeket ötleteket várom.köszönöm előre is.

E-mail:samurai59x9@gmail.com

herceg.notesz Creative Commons License 2016.08.16 0 0 33

Teherautó szerelőként és/vagy autóvillamossági területen elhelyezkednék, lehetőleg olyan magyar mellé aki mellett megtanulhatnám a nyelvet. 36 évesen, 10év szakmai háttérrel.

emy95 Creative Commons License 2015.12.18 0 0 32

Amidala, szállások többsége teljesen vállalható, ahogy itt a többiek mesélik. Ahol én vagyok az nagyon szép. Mindig ketten vannak egy szobában, de ha barátnővel vagy barátnővel érkezel, akkor vele kerülsz egy szobába.

amidala293 Creative Commons License 2015.12.16 0 0 31

Szállásokról tudnál írni valamit?

emy95 Creative Commons License 2015.12.15 0 0 30

Sztem igen. Szólj nekik.

amidala293 Creative Commons License 2015.12.14 0 0 29

Emy, szerinted kérhetem az OTTO-nál, hogy olyan helyre küldjön, ahol a minimumnál többet fizetnek?

emy95 Creative Commons License 2015.12.10 0 0 28

Amidala, ez úgy működik, hogy a holland kollektív szerződés megszabja a min. órabéreket életkoronként. a 18-20 évesnek csak 6 eur br. óra a minimum órabére, de a 23 év felettinek már 8,70 et min. kell fizetniük bruttóban.

amidala293 Creative Commons License 2015.12.09 0 0 27

Miért? Hollandiában számít az életkor a fizetésnél?

emy95 Creative Commons License 2015.12.08 0 0 26

Szia Amidala293!

Én kb. 1,5 hónapja dolgozom az OTTOval a Jumbonál, nincs baj a céggel, rendesen hetente fizetnek, szállás is nagyon szép helyen van, túlórázni lehet, ami jó, hogy ez a cég a 23 év alattiaknak is nagyon jó órabérben fizet. Szerintem, teljesen korrektek.

amidala293 Creative Commons License 2015.12.07 0 0 25

Sziasztok!

Mi a véleményetek az Otto Workforceról?

and1kid89 Creative Commons License 2015.05.12 0 0 24

Jó reggelt!

Külföldi munkavállalásra adtam a fejem,középfokon beszélem az angol nyelvet (nyelvvizsgám is van) a nyár folyamán megszerzem a b kategóriás jogosítványom,szeptemberre tervezem a targonca vezetői engedély megszerzését.. Találtam a neten egy céget "FLEX-TEMP KFT" ők hollandiába közvetítenek munkát,viszonylag hitelesnek tűnik a cég,de azért kíváncsi lennék a tapasztalataitokra,véleményetekre,nehogy rossz  fát hugg*ozzak le :)

Doradent Creative Commons License 2015.03.07 0 0 23

Fogorvosi asszisztenst keresek praxisomba (Utrecht), holland nyelvtudással és némi szakmai ismerettel! Megbízható, pontos és kedves lány jelentkezését várom. 

DOMINO9155 Creative Commons License 2015.01.08 0 0 22

Sziasztok a párommal szeretnénk kimenni Hollandiába, és mezőgazdasági munkát keresünk tudtok nekem mondani valami elérhetőséget vagy valós munkát és fizetést adó közvetítő céget itthon? Köszönjük szép napot! :)

DOMINO9155 Creative Commons License 2015.01.08 0 0 21

Szia Judit!

Ne haragudj hogy ismeretlenül írok neked, de itt a fórumon láttam egy hozzászólásodat.

És szeretnék segítséget kérni, véleményt mert ha jól értettem akkor te is ott dolgoztál.

Februárban a párommal és az egyik munkatársával mennénk ki Hollandiába, Hágába és egy gerberaszedéssel kapcsolatos munkát kaptunk de még nem fogadtuk el.

A cég neve : Detaconcept B. V és a facebookon egy csoportban írtak onnan egy lány hogy náluk lesz munka.

A weboldalt nem töltötte be a netem amikor kerestem.

Előre is köszönjük a válaszod sokat segítenél vele.

szép napot kívánunk! :)

Előzmény: Judit300 (16)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.12 0 0 20

Sziasztok!

Hollandiában szeretnék munkát vállalni!Németül jól beszélek és bármi érdekel!Segédmunka bárhol!Ha valaki biztosan tud segíteni 200 eurót fizetnék rögtön!Nagyon fontos lenne!Köszönöm!

Mirci1983 Creative Commons License 2014.09.16 0 0 19

Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de próba cseresznye. :-)

Szóval, abban kérném a segítségeteket, hogy ha az ember Hollandiába dolgozik van adószáma, meg egészségbiztosítása, de haza szeretne végleg jönni, ez hogy működik?? Vissza kell mondani az adószámot? vagy hogy? Azt annyi helyen leírják, hogy mi kell, hogy elkezd a munkát, de azt, hogy abbahagyd, azt kevesebb helyen látom. A válaszokat előre is köszönöm!! További szép napot!!

shine89 Creative Commons License 2014.04.01 0 0 18

Sziasztok! Szívesen vigyáznék magyar gyerekekre (védőnő vagyok)

Amennyiben érdekel valakit írjon emailt : kristof.zsuzsanna89@gmail.com

Műkörmös munka is érdekelne.

babavirag0515 Creative Commons License 2014.02.24 0 0 17
Sziasztok! A heten utaznek ki Hollandiaba, üveghazi munkara. Fizetes kb. Heti 250 euro ( eletkor függő) a baratnom akivel mentem volna sajnos vissza mondta. Ezert keresnek 18-23ig olyan.lanyt aki meg ezen a heten.kiutazna velem.Hollandiaba dolgozni. Szallast fizetik, biztositas van sofi szamot bankszamlat a ceg intezi... Kerem csak olyanok jelentkezzenek akik.komolyan gondoljak. Jelelentkezni: naplemente94@gmail.com
Judit300 Creative Commons License 2014.02.06 0 0 16

Szia!Én voltam kinnt,ha rám hallgatsz oda nem mész,Török a főnök.Lehuz pénzel.Állandoan veszekedések vannak,és kamu szerződésed van..A Ház körülményei: tv nincs,internetet is magunknak kelett kifizetni,elmegy az áram meg a fütés,volt,hogy meleg viz nemvolt.170 euroval kezdtünk aztán 190 lett.matracon alszol,mindig kell ráfizetni valamire.Plusz 5 euros orabérbe dolgoztat tök mindegy mennyi idős vagy akkor is 5 euro.Kihajtják a lelkedet,ordibállanak veled.Wcre se mehetsz nagyon,nyáron megdöglesz a melegbe.A munkán kivüli életedbe is beleszolnak,nem kapsz magyar szerződést.Elsőnek szép és jo minden,de amikor megismered a céget meg a fönöködet kiderül,hogy hazudik,csal..stb.Rendőrségi ügy is volt,reggel arra keltünk fel,hogy a rendörség jött értünk,hogy mennyünk tanuvallomást tenni( hosszu lenne leirni hogy miért).Papirokon mindent jol csinál,de elmegy a házba és elveszi azt a pénzt ami neked járna,beleszolnak az életetbe.Ha rám hallgatsz ne menny ki!Ezt komolyan mondom neked.Bérpapirt nem kapsz,mert szét kell tépni és lehuzni a wc-n.Rendes fizu nincs.

Remélem tudtam segiteni.Üdv: J..

Előzmény: szerencsét próbálni (15)
szerencsét próbálni Creative Commons License 2014.02.01 0 0 15

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék hogy mit tudtok uitzendbureau Detaconcept B.v-ről?

Volt már valaki esetleg ott dolgozni,vagy hallottatok valamit már róla?

Most 7.-én mennék ki,üvegház  gerbera szedésről lenne szó.

Nagyon  megköszönném ha valaki tudna nekem valamit mondani róluk.

Likoma Creative Commons License 2012.10.19 0 0 14

Sziasztok!  A helyemre keresek embert pet sitter állásra. Herkingen-Dirksland térségére. Sajnos nekem haza kell utaznom, ezért kell minél előbb embert találnom. 3 kutyussal lennének tennivalók. Elsősorban női jelentkezőket várunk, és ez egy bentlakásos munka (szállás, ellátás fizetve, a fizetésen és egyén juttatásokan kívül). Bővebb információk emailben: szotyimcmoki@gmail.com

downtown Creative Commons License 2012.04.13 0 0 13

Elnézést a kicsit OFF-ért:  HOLLAND NYELVTANULÁSHOZ szükséges tankönyvek és munkafüzetek eladók, kb. középfokig alkalmasak a képzésre. Átvétel Bp-en vagy postázzuk - ár megegyezés szerint és kérésre listát küldök róluk. Érdeklődni: 06 30 848 2872

Rmdoktor Creative Commons License 2012.03.02 0 0 12

Sziasztok !

Április 20 tol hetente megyünk hollandiába,mérsékelt árakon!!

Jelentkezzetek és beszéljük meg hogy hova és mikor akartok menni... :))

www.hollandiaba.hu

misi

Holland munka Creative Commons License 2011.12.02 0 0 11

Sziasztok! Megbízható, dolgozni akaró és RUGALMAS (telefonhívás után pár napon belüli indulás!) embereket keresek légtechnikai szerelő (ipari légtechnika szerelés) és szigetelő (Armaflex, Rockwool ismerettel) pozíciókra Hollandiába. Feltétel: szakmai végzettség, de legfőképpen tapasztalat (referenciával), erős alap angol vagy német, vagy holland nyelvtudás, érvényes TÜV/VCA/SCC vizsga papír. Előny: autó.

timeaszotak Creative Commons License 2011.05.04 0 0 9

Sziasztok!

Júliusban tervezünk kimenni Hollandiába a párommal. Tudtok vmi munkát, v hol kivel érdemes felvenni a kapcsoaltot ez ügyben?

Javaslatokat, tanácsokat is várok :)

Köszi,

Timi

locsemege Creative Commons License 2010.11.28 0 0 7
Gondolom, ha ezek a lányok valóban csomagolásra kellenének, nem lenne kikötés a 18 - 35 év korhatár...
Előzmény: karel toth (6)
karel toth Creative Commons License 2010.11.28 0 0 6

anm uitzenbureau enschede keres henteseket marha csontozot es kivagot tapasztalattal es csomagolo lanyokat  18 es 35 ev kozott hus uzemben festoket burkolot es auto fenyezot,szalast tudunk intezni,a mi hus uzemunben mar 6eve dolgoznak magyarok es romanok es mar reg ota csaladosok is kint elnek.az en cegem az holland en mar reg ota kint elek.minden papir munka holladiaban es fizetes bankon keresztul es nyugdijat is fizetunk.jelenkezes e-mail ben es telefon szammal a mar hollandiaban levok elonyben vannak.tisztelettel toth karoly,anm uitzendbureau

rickito Creative Commons License 2002.06.04 0 0 5
tudtok valami mezei melot
amsterdamban
mennyit lehet kerseni ilyenek
hWindy Creative Commons License 2001.03.10 0 0 4
És megint felhozom. Ez már tök frusztráló, héééé:))))

Viccen kívül, kérlek ne mondjátok, hogy abból a pár ezer(?) emberből aki itt olvas és ír senkinek sincs épkézláb ötlete, tanácsa, ilyenek.

Az a helyzet, hogy mostanában nagyon kudarcos vagyok és nemtom ez annak köszönhető-e hogy inog a web vagy valamiben igen-igen béna vagyok álláskeresés terén.

Tehát a konkrétumok:
- Hollandiában szeretnék dolgozni, ahogy azt a topikcím is :))) (meg mert csak azt az országot ismerem valamennyire)
- Ezen belül IT területen (Web ha lehet)
- Ezen belül Webdesign esetleg Webdevelopment (utóbbira szvsz. nem vagyok még igazán alkalmas, de ha muszáj akármit megcsinálok - vagy megtalálom aki megcsinálja:)

Télleg, szeretnék segítséget kérni, ötlet, ismeretek formájában. Akár fejvadászét aki foglalkozik magyarokkal (mint alsóbbrendű bomba- vagy qrvagyanús keleteurópai népség:() szomorú de ez van).
Akár bármilyen más épkézláb ötletet.
Azért meg el se tudom mondani milyen hálás lennék ha olyan írna aki kinn van, azaz helyi és praktikus ismeretei vannak.

Mél: (és kössz, mert hátha télleg ir valaki:)
windy33@matavnet.hu

hWindy Creative Commons License 2001.01.15 0 0 3
Felhozom... Merhogy dobtam egy melt a cimre...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!