Keresés

Részletes keresés

pimre Creative Commons License 2017.02.16 0 0 4

Én hasonlóan jártam néhány hete. Megijedtem, hogy tápegység, vagy hasonló. Aztán kiderült, hogy mivel tapasztalatlan vagyok a szerelésben, a memóriát nem jól helyeztem be. Látszólag ott volt, de nem illeszkedett rendesen a helyére. Beigazítottam, és utána rendbejött.

Előzmény: buazs. (3)
buazs. Creative Commons License 2017.02.16 0 0 3

Sziasztok. 

Egy kis segítséget kellene. Vettem egy ASRock B150M Pro4 alaplapot, Intel core i5 7400 procit, 8GB 2133MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Fury Black CL14 memóriát, valamint a volt kártyámat raktam bele GeForce GTX750Ti . És nem indul, nem csinál semmit. A ventilátorok pörögnek aztán annyi. Hkc usp 5550 táp van benne. Előre is köszönöm a válaszokat

Enriquio Creative Commons License 2000.10.16 0 0 2
Kösz, végül sikeresen megoldottam a feladatot, bár még kínlódtam egy sort. Minek installál, aki nem ért hozzá? :-))) (Bár jó adag tapasztalattal gazdagabb lettem.)
cs_geza Creative Commons License 2000.10.14 0 0 1
El kellene ballagni a ceg honlapjara es a +felelo drivert letolteni.
Előzmény: Enriquio (-)
lukrecica Creative Commons License 2000.10.14 0 0 0
Ez az első nullám:0.
Előzmény: Enriquio (-)
Enriquio Creative Commons License 2000.10.14 0 0 topiknyitó
Vásároltam agy AGFA Snap Scan 1212p típusú szkennert. Nem tudom fölinstallálni úgy, hogy működjön is.
A hibaüzenet: "A hardware problem occured with your scanner. Open the log file to find out more. OK"
"An unexpected error has occured. The application is unable to recover and will close. Contact the vendor if this problem persits"
Nekem csak párhuzamos portom van, a szkenner is párhuzamos, ennek ellenére felinstallál egy SCSI vezérlőt, és utána vállandóan SCSI kapcsolatot keres.
Aki tud, légy szíves mondjon valami okosságot. (Eddig 4x installáltam újra)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!