Keresés

Részletes keresés

MLNW Creative Commons License 2016.08.18 0 0 5819

Szép!

Előzmény: tucsok13 (5817)
tucsok13 Creative Commons License 2013.08.10 0 0 5817

Szörnyű nagy itt a csend...! Gondolom nem engem kérdeztél, mivel mi ha minden igaz ma találkozunk :)

Lyv, NSné, mrs dry - nézzetek be néha léécccci!

Előzmény: boni30 (5816)
boni30 Creative Commons License 2013.08.04 0 0 5816

Hahóóóóó Sorstársak! :)

 

Nagy a csend mostanság!

 

Ki hogy van? Hogy birjátok a hőséget? Napi logisztika mennyire bejáratott?

tucsok13 Creative Commons License 2013.07.18 0 0 5815

Hahó.

 

 

De jó hogy jöttél:) Nem ígérem hogy írok mailt, tényleg halál van. Volt egy hirtelen nagyobb változás a héten ami igencsak felrobbantotta a rendszerünket, eddig sem volt könnyű a helyzet hát most sem rövid, sem hosszú távon nem egyszerű viselni a következményeket. De máris imádom a melót, kezdem átlátni, az embereim nagyot alakítottak a kritikus helyzetben, és pénteken interjúzok két új srácot, az egyiket jó lenne felvennem és máris könnyebb lenne a helyzet.

Sajnálom nagyon hogy nem mentünk, zuram épp jövő héten megy, tehát most mentünk volna hétvégén, de egyszerűen képtelenség... még mikor elkezdtem melózni beiratkoztam egy 3 órás tanfolyamra ami ma van délelőtt (prezi), most azon aggódom nem dől-e össze a világ hogy a kulcs ügyfélszolis sráccal együtt nem leszünk elérhetőek.. hát, enniyt a békés, részmunkaidős pozícióról amit elvállaltam :)

 

Örülök hogy Neked tetszik a meló, szerintem a tanulás nehezén túl vagy és ha eddig nem adtad fel akkor már menni fog. Hajrá-hajrá! :) Szabit mindenképp úgy tervezzétek hogy gyertek el egy hétvégére hozzánk, aug 17-24 közt nem vagyunk, egyébként végig...

Előzmény: Nachtsternné (5813)
tucsok13 Creative Commons License 2013.07.18 0 0 5814

Naugye hogy beindult...a fiúk másképp működnek teljesen mint a lányok. Nekem a fiú után annyival egyszerűbb ilyen szempontból a lány, másfelől meg más miatt nem egyszerű vele... mindkettőnek megvan a szépsége és a nehézsége :)

 

Gratula a házhoz!! a "meglepetéseken" ne lepődj meg, mindig is lesznek, nálunk a mai napig történik ez-az pedig a nagybátyám épített a házunkat 40 éve. Tavaly pl minden előzmény nélkül leszakadt a járda, most megrepedt a ház alja, előtte a pince ázott be, stb... never ending story..

Kívánom hogy sok örömötök legyen az új házban!

Előzmény: vikiviki (5812)
Nachtsternné Creative Commons License 2013.07.17 0 0 5813

Sziasztok lányok! Ns mesélte hogy érdeklödtetek utánam, nagyon jól esett!!Köszi! Most kicsit szusszanok, és írok pár sort. Jól vagyok, kezdek belerázódni az új helyzetbe (ez azért még zárójelben nem akarom elkiabálni). Most nyári szünet van a suliban (szeptemberig), de rengetek házi van (lenne) :-) mert most egy kicsit úgy döntöttem kikapcsolódok.pár napja tanulásmetes idöszakot tartok. Laurát a suli utolsó heteiben alig láttam. Akkkor sajnos, ha kelt is csak a mama meg apa kelett neki. Ezt eléggé nehéz volt feldolgoznom, de most hogy több idöt töltök vele normalizálodott a helyzet, és "anyaaaaaaaaaaaa deje"(gyere) van. Csak ne volna ilyen rossz!!!!!:-) Gyönyörü idönk van, és kihasználjuk ahogy tudjuk, strandolunk, kirándulunk folyamatosan uton vagyunk délutánonként amikor felkel, imádja nagyon, ha felkel az az elsö, anya kirándulni??? :-) Délelöttönként dolgozok, hol a bölcsödében, hol az ovodánkban. az elején elég sokat tulóráztam, +az új környezet+ vagy 80gyereknév megjegyzésre várva+ suli+ tanulás, hát kemény nem mondom. Remélem elvégzem a sulit!De nem panaszkodom élvezem, szerintem a gyerekeknek sincs ellenem kivetnivalójuk. 1 Hónapot most hármasban vagyunk aztán augusztustól felváltva jönnek a nagyszülök, nagy terhet vesznek le a vállamról ha itt vannak!

Talán dióhéjban ennyi. Ha minden jól megy augusztus utolsó vagy szeptember elsö hetében leszek szabin akkor megyünk haza.

 

Vikiviki Gratula az új otthonotokhoz, remélem a nehézségek ellenére hamarosan birtokba vehetitek és hosszu évekig élvezhetietek othonként.

 

Tücsi, gratula az új álláshoz, remélem tetszik, majd írj pár sort. Sajnálom hogy nem jöttök, :- ( olyan rég volt karácsony!

 

Boni amennyire követtem a dolgokat, nálatok is beállt a böli, meló dolog! jól vagytok?

 

Mrs.dry, veletek mi van?

 

cuppppppp mindenkinek 

vikiviki Creative Commons License 2013.07.17 0 0 5812

Ja, ONtopic gyerek elkezdett dumálni. Egyszercsak, kb. két hete, robbanásszerűen. Azóta non stop dumál. A felét nem értjük, pedig egyértelmű elvárása lenne felénk, hogy értsük meg és aszerint cselekedjünk. És valóban: sok szavas mondatokban beszél, helyesen ragoz, a "mi ez?" korszakot átugrova kapásból a "miért?" korszakban landolt. Csak a kiejtése olyan többesélyes:) 

Előzmény: vikiviki (5811)
vikiviki Creative Commons License 2013.07.17 0 0 5811

Na, megvolt a hivatalos átadás-átvétel, némi előre nem látható meglepetéssel :-/ Mivel az előző tulaj tél elején halt meg, a házat meg nem víztelenítették, ezért elfagyott benne egy-két cső. Hál Istennek úgy néz ki, hogy csak falon kívüli, de ez majd ezeknek a csöveknek a cseréje után derül ki rendesen... Aztán, ami nagyobb gáz: átemelőszivattyús a szennyvízakna. Ez nem lenne baj, a mienk is ilyen Bakonybélben, jópár éve gond nélkül teszi a dolgát, kb. évente ki kell slagozni a trutyit az aknából (műanyag akna, slaggal levereti az ember, közben a szivattyú nyomja is ki, nem undorítóbb dolog, mint mondjuk mosogatni. Bár azt se csinálom gyakrabban:)). Na, ez is bekrepált. Hívtam a szervízet, amelyiktől a mienk van, hogy itt egy ilyen izé, csinálják meg, de mivel ez nem az ő gépük, 38.000 lenne a kiszállás, és akkor a szivattyú még nem tudom, mennyi. 70.000 volt emlékeim alapján a mienk, szerelvények meg vezérlés nélkül. Na, ez mind végül nem a mi költségünk lesz, mivel ezekről a dolgokról a kisebbségi tulajdonos eladónak előtte tájékoztatni kellett volna, a többségi tulajdonos meg nem tudtott róluk, de azt mondta, hogy OK, ha én elrendezem, ők beszámítják a vételárba, de ahhoz előtte nekünk ki kell csengetni a pénzt. Megint. Ahogy az elmúlt hónapban laza 400.000-t, a kisebbségi tulajdonos kivásárlásán felül... Na, így már kicsit sok ez a kb. 100 rugó, hogy má' megint a kertből élünk, mint két éve, mikor a kocsit vettük.:)) Úgy látszik, mi már csak így tudunk nagyobb dolgokat venni: hogy egy hónapig a kertből meg a mélyhűtőből élünk, meg lenulláztuk a hitelkártyát. Igaz, hitel még mindig nuku:)

 

Sebaj. Nyaralás kifizetve előre, meg az már szeptember, addigra összeszedjük magunkat :) Munka annyi, hogy húúúú:)

 

Amúgy meg akartam mutatni a házat, de mivel lekerült az ingatlan.com-ról, mi meg még nem csináltunk róla képet...:) 

Előzmény: tucsok13 (5805)
tucsok13 Creative Commons License 2013.07.06 0 0 5810

Le a kalappal NSné előtt...:) Jó kis suli lehet ez, tényleg értelmes dolgokat tanulnak. Bár nálunk is ez lenne, előre félek mi lesz ha bekerülünk az államiba, nálunk ez katasztrófa. (tudom itt is vannak jó ovik és jó óvónénik, hát itt nálunk sajnos nem jellemző...)

 

És hát igaz a mondás, Nálatok még a fű is zöldebb! :)

 

Remélem amikor jöttök tudunk találkozni! Nekem most nagyon besűrűsödött az élet, ma is egész délelőtt ajánlatokat kalapáltam és szerződéseket küldtem ki. De hát csak átlátom egyszer:-P

Előzmény: Törölt nick (5809)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.05 0 0 5809

Igem. Ezt is tanulják a suliba, meg gitározni, meg hasonlók :-)

Mirajtunk meg gyakorol.

A füvecskénk meg nagyon szép lett, minden nap szaladgálunk rajt Laurával.

igaz lányból van, ennek ellenére nagyon ügyesen focizik!

Előzmény: tucsok13 (5808)
tucsok13 Creative Commons License 2013.07.05 0 0 5808

Tényleg ő csinálta? Betoljok...mennyire ügyes! És odavagyok Laura fürtöcskéiért. Nna meg a füvetekért, ennek még nyoma sem volt mikor utoljára jártunk Nálatok....annyira sajnálom hogy nem tudunk kiugrani egy hétvégére:(

Előzmény: Törölt nick (5807)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.05 0 0 5807

kata éngem is megdolgozott :-)

Előzmény: Törölt nick (5806)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.05 0 0 5806

Laura a modell:

 

 

tucsok13 Creative Commons License 2013.07.03 0 0 5805

Ismerősi körben küldték körbe és onnan jelentkeztek, az árat nem tudom. De ők idegeneknek nem akarják kiadni, csak így szélesebb ismerősi-baráti körben.

Előzmény: vikiviki (5804)
vikiviki Creative Commons License 2013.07.03 0 0 5804

Hugodék hol hirdetik? Bejelentkeztek hivatalos vendégfogadónak vagy csak úgy feketén? Kb. mennyit tudnak elkérni érte? 

Előzmény: tucsok13 (5800)
tucsok13 Creative Commons License 2013.07.03 0 0 5803

Hát, nem lehet könnyű...kitartást hozzá! Mondd meg Neki hogy pusziljuk..

 

Viszont ha szeptemberben jöttök az egyik hétvégét töltsétek nálunk és az egyik nap csináljunk egy fórumtalit! Minél hamarabb megmondjátok melyik annál biztosabban tudnak jönni a többiek is - nekünk mindegym úgy szervezzük hogy jó legyen, csak tudjuk előre.

(zuram tegnap elárulta hogy aug-szeptemberben megint kinéz egy afgi út, tehát nem csak jövő héten nem lesz..de egyébként így hogy dolgozom nem annyira szörnyű a gondolat mint eddig) 

Előzmény: Törölt nick (5802)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.02 0 0 5802

Szia. Idén nálunk sincs sok szabadidö. Egyenlöre úgy néz ki, szeptember elsö hetében megyünk Magyarországra, egy hetet. Több nem fér bele.

Kata heti 20 órában dolgozik (meg amikor többet, akkor többet), mellette egy délután iskola, meg amikor tud, tanul.

Most is valami Reflexiont ír, többnyire éjjel egyig fenn van, reggel 6-kor meg kel :-(

Előzmény: tucsok13 (5800)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.02 0 0 5801

Laura alapvetöen nem lenne nagyon rossz gyerek, ha nem lenne rettenetesen makacs és önfejü. Tudja mit szabad és mit nem, ha megkérdezem töle, de van hogy úgy dönt, hogy a szabályokat ö irja. És ilyenkor nem sok módszer van amivel terelni lehet. Mert van, amikor idö nincs pl meggyözni, hogy saját lábon kéne menni , nem fogom felvenni, máskor meg idö van, de nem adja fel akkor sem. Nem retten meg töle ha magárahagyod, ha sztrájkol, akkor kitart mellette :-)

A legjobb módszer ha partner vagyok a dolgaiban. pl együtt labdázunk, vagy elmegyünk a természetbe kirándulni és arra megyek amerre ö akar. Csak ugye ehhez nincs mindig kedvem vagy éppen idöm. Ilyenkor aztán látszik rajt, hogy szándékosan provokálja, bosszantja az embert.

 

Ns.-nének megy a suli, nagyon szorgalmas, de mint gondoltam is elötte, rengeteg idejét felemészti. Nagyon lassan halad. Nagymamás segítségünk van szinte rendszeresen.

Előzmény: boni30 (5799)
tucsok13 Creative Commons License 2013.07.02 0 0 5800

De jó hogy nem csak Lili hisztis... én nagyon kész vagyok tőle, de tényleg. PL ma reggel amikor az első munkanap miatt rohannom kellett felkelt ugyan 6-kor de nem volt hajlandó felöltözni, készülődni, csak cici és kész, bagy rábeszélés kellett hogy együttműködjön. Mert erőszakkal nem lehet, nem érdemes, egyszerűbb 10 percig győzködni mint 10 percig küzdeni rá a ruhát és a földhözverős hisztik koordinálni... meddig tart ez a korszak vajon?

 

Egyébként meg baromi cuki, elképesztő dolgokat mond, teljesen elvont dolgokról képes kommunikálni. És 20-ig számol, 1-2 kihagyással, betojtunk rajta.. persze 2-3nál több tárgyat met nem számol csak mondja mint egy mondókát. Már egész jól kiheverte az időeltolódást..

 

Igazgató nem lettem, ez bonyolult kérdés. Merthogy aki helyett leszek az igazgató, tehát én is az lennék de mégsem, kereskedelmi vezető a titulusom. 2 szint van még felettem, az egyik a vezig aki a cégcsoportot vezeti a másik az üzletág igazgatója. Fél év múlva változik a pozíció, akkor a mostani osztályomat kiszervezik cégcsoporton belül az egyik cégbe amit megvettünk. Itt még bármi lehet, de előttem van kb fél év kőkemény szívás... nem panaszkodom persze, csak evvan. A teljes PPP hálózatért én felelek mától, rossz belegondolni, még szinte semmit nem tudok róla... de ha rendeltek bármit a netről PPP-be kérjétek és csináljatok nekem forgalmat, jó? :)

 

NS, jó hallani Rólatok! Emlegettünk Benneteket a napokban, írni is akartam NSnének csak nem jutottam el odáig. Szerettünk volna kimenni mostanság, de épp ma dőlt el hogy esélytelen. Zuram megy Németo-ba de 2 napot kell kinn lennie, én nem tudok +2 nap szabit kivenni. Júliusban így is jövök 4 napra mert itt lesznek a Hugom gyerekei, még a váltás előtt bevállaltam őket, augusztusban 1 hétig nyaralni megyünk. Szóval nekem nyárra a szabi felejtős így hogy egyedül maradok és nem helyettesként... Ti jöttök valamikor felénk? Olyan jó lenne! Puszi NSnének...

 

Vikiviki, sok sikert a ház kiadásához.. Hugomék is most elkezdték kiadni, egész jó kereslet van rá így nyáron, pedig csak egy lakásuk van Szemesen.

 

Nah megyek mert leragadnak a szemeim, megviselt az első munkanap. Boni, remélem igazad lesz ami a melót illeti, most egyelőre nem látom hogy fogok beleférni napi 8-10 órába ha az elődöm ezt 10 órában csinálta + nekem még ott az integráció a másik céggel....hát meglássuk:)

boni30 Creative Commons License 2013.07.02 0 0 5799

Eleven! Kell az! Szerinted Viki mennyit pihen? Semmit! :D

Külön jó a bölcsi,mintha pár dologban "felvilágosult" volna. Tudja jól mikor melyik hisztivel kit lehet manipulálni,aztán ha mégsem,jönn a makacsság,örjöngés!

Azon küzdünk vele épp,hogy jöjjön már kézen fogva az utcán mert egyrészt halál idegesít hogy körbe-körbe,fel-le rohangászik körülöttem,mások elé szalad,bringa elé lép,elbambul nekimegy a padnak stb. másrészt meg nem lehet vele forgalmas helyen közlekedni,mert az miaz hogy neki meg kell várni míg zöld lesz a lámpa! Vagy körül se néz,meg sem vár,ő vigyorogva menne az útra.

Ilyenkor vannak bődületes sikítós hisztik az utcán! Én morgok,Ő sikít is fetreng! Egyik nap mérgemben fél úton azt mondta -Elég volt! Tünés haza! 

AZtán nyitogatja a hűtőt,hogy se szalámi,se túró rudi,se joghurt.Hát kérem az nem mászik haza! Annak jár aki kézen fogva elsétál a boltba anyával! Ennyi!

Ma hasonló küzdelem volt apával,persze rákészült volt apa is,ő sem hagyta magát megvezetni :)) Pár nap és jön mint kisangyal.Kezem a biliben...........

 

Nsnének hogy megy a suli? Rendeződtek azért valamennyire a hétköznapjaitok?

Előzmény: Törölt nick (5797)
boni30 Creative Commons License 2013.07.02 0 0 5798

Képeket várjuk kiváncsian :)

 

Jaaaa már marhára hiányzik a seggünk alól a kocsi,de rossz is volt úgy fizetni,hogy már meg sem volt.Tehát hitelekben nem vagyunk túl derülátóak.Kipróbáltuk,megszívtuk,köszönjük elég volt :) Aztán majd meglátjuk hogy alakul,a bevételünk fix,kiadásunk változó :D Majd hozza az élet...

Előzmény: vikiviki (5796)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.02 0 0 5797

Laura rettenetesen rossz, egy ember kell mellé a nap 24 órájában:-)

Akaratos, soha nem ad fel semmit, soha nem törödik bele semmibe, energiája kifogyhatatlan, egyedül nem akar játszani, leültetni nem lehet, mindig aktív.

NSné, meg dolgozik minden délelött, egy héten egyszer délután iskolában van, éjszakánként tanul.

Előzmény: boni30 (5795)
vikiviki Creative Commons License 2013.07.02 0 0 5796

OK, várunk titeket szeretettel :)) Majd csinálok fényképeket, egyenlőre csak az ingatlanos képei vannak, de azokon még a két éves kosz is rajtavan. Szombaton nekiálltunk kitakarítani, egy szimpla seprés is csodákat tett:) Még egy használt mosogatógépet beszerzek, arra azért még futja. Szerintem kiszúrás lenne a vendégekkel, ha jönnének nyaralni, aztán még nekik kéne kézzel mosogatni, bár van, aki nem érezné ezt annyira tragikusnak (én igen:))

 

Autóra spórolás meg bölcs dolog. Most milyen jól jön, hogy nincs hitel a nevünkön...

Előzmény: boni30 (5793)
boni30 Creative Commons License 2013.07.02 0 0 5795

Így van ez...

 

Lányok hogy vannak? Alig hallunk felőletek :(

Előzmény: Törölt nick (5794)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.02 0 0 5794

Köszi, nagyszerüen, de zajlik az élet olyan sebességgel, hogy az már észveszejtö...

Előzmény: boni30 (5792)
boni30 Creative Commons License 2013.07.02 0 0 5793

Hát csábító az ajánlat balcsi terén,Én bejelentkeznék jövőre :))))))))))

Mi autóra spórolunk,meg egyéb más is akad mindíg közben :(

 

Megértem a spórolósdit,inkább lógjon a lóláb 1 évig,mint aztán nyögjétek a hitelt évekig! Nem mindegy!

 

Majd ha túl lesztek mindenen,és eljutunk arra nyaralni,beigérkeznénk egy háztűz nézőbe :))

Előzmény: vikiviki (5784)
boni30 Creative Commons License 2013.07.02 0 0 5792

Van hát!

Kicsi rózsaszín,műanyag,négy kereke van,és túrórudi meghajtásos :D Félreértés ne essék,a túrórudit a gyermek eszi meg elötte.Azzal tankol :D

 

Hogy vagytok?

Előzmény: Törölt nick (5786)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.02 0 0 5791

Még :-) 

reméljük elöbb utóbb....

Előzmény: vikiviki (5789)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.02 0 0 5790

Aha, szóval úgy motoroznak :-)

Előzmény: vikiviki (5788)
vikiviki Creative Commons License 2013.07.02 0 0 5789

Nem, mert még van neki főnöke. Még:) 

Előzmény: Törölt nick (5787)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!