Sajnos ellopták a Mi Jómat... Nem vág földhöz anyagilag, de bosszúság. Ha valakinek eladásra kínálják, nehogy megvegye, mivel kőrözés alatt áll: C710, gyári szám : YZ1M6A27707
Az activesynchez kellene a Mion lenni repllog.exe-nek, de az enyémről is hiányzik, mint már más is irta itt korábban (748 hsz. körül). Le tudná szedni valaki és elküldené emialben? Előre is nagyon köszönöm!
Más kérdés: használ itt bárki is GIS RUssa szoftvert MioC710-en? Ha igen, a segitségét szeretném kérni...
2 nap alatt végigböngésztem a fórumot, de mégsem találtam megoldást a problémámra, mely a következő: Mio C710-en szeretnék a memóriakártyáról igo8-at futtatni. A legnagyobb gondom az, hogy nem tudom a ppath.txt állományt módosítani, mert írásvédett. Minden megvolt nagyon sokféle próbálkozással (repllog, mio transfer hack, miomap könyvtár fájljainak cseréje), de mégsem jöttem rá a nyitjára. Tud valaki segíteni ebben? Érdekes, hogy ha különböző módszerekkel belépek a készülék wince rendszerébe, ott sem tudom a ppath.txt-t semmilyen úton-módon módosítani.
Előrebocsátom, nem olvastam végig a hozzászólásokat, így nem tudom , felmerült-e ez a probléma már itt:
Egy ismerősöm C710 Digiwalker készülékére telepítettem az IGO 8-at. Felismertettem a készüléket az XP-vel, felmásoltam a RAM-ba a teljes Európa térképet, átírtam az elérési utat a ppath.txt-ben... az eredmény: egy tökéletesen működő navigációs készülék, melyet a rend kedvéért elnavigáltattam az ismerős házáig, próbaképp. Két órával később hvott az ismerős:
1. Lemerült az akkumulátor, addig állítgatta.
2. A navigációs ikon inaktív lett a készülék újraindításda után.
(Itt javasoltam egy reset gombot,a feltöltött akkumulátorú készülék esetén).
3. Később addig nyomogatta, hogy behívta a Win CE-t, majd az is eltünt.
Engem ma egy boot menü fogadott (csak erre reagál), az alábbi listával:
UTool S2x0_F R38 2GB
0=WINCE Upgrade
1=0BOOT Upgrade
2=BT Test
3=Other Tools
Choice: 0
...ööö...hát innen kérnék egy kis segítséget, ne túl kínai nyelven...a szokásos sd-ről os dolgon (nem reagál), már túl vagyok.
A jó hír, hogy az usb kábelt látja.
Előre is köszönök minden segítséget (pláne azért mert az ismerős laikus, le nem mosom, hogy én rontottam el a kütyüjét).
Az eredeti 2006-os térképek vannak rajta. Ezt szeretném neki frissíteni, de nem nagyon akar sikerülni.
Próbáltam már sok mindent, de semmi nem megy. A Miomap v.3 updater usb driver-t kér, találtam is itt linket ahonnan letöltöttem, de a jobb klikk-telepítés-re azt mondja nekem, hogy nem támogatja ezt a telepítési módot.
Most akkor hogyan tovább?
Win 7 van a gépen, lehet az a baj?
Jó lenne megoldani, mert 4 éves térképekkel sokszor a levegőben kocsikázik az ember. :)
Próbáltam itt is vissza olvasgatni, de nem találtam semmi használhatót.
Előre is köszi, ha valaki veszi a fáradtságot és segít. :)
jah, másik gondom, hogy hiába dobok fel buildingeket, próbáltam több félét, nem jelennek meg az épületek, pedig beállításokban is meglestem, jól van belőve elvileg...
Olyan problémám volna, hogy igo 8.3.4 fut szépen, csak ha merül az akksi és kidob hibaüzit, akkor alul a win ce-s tálca bejön:S Erre volna valakinek ötlete? elvileg már a win ce-ben kikapcsoltam a riasztást, vagyis az igo-ba is ki kéne valahogy kapcsolni az alacsony töltöttségi szint jezést. Előre is kössz a segítséget!
Olvazsgatom a fórumot de nem találok megoldást a problémámra,ezért kérek segitséget tőletek.
Van egy MIO C710 es gépem és ezt szeretném összekötni a számitógépemmel.A probléma ott kezdődik hogy Win7 van a gépen és nemtudom feltenni az USB drivert.
A miotransfer nem akar működni hiába inditom el a replog fájlt a navin.Az activesync érzékeli a navit de nem talál hozzá megfelelő drivert.
A wceusbsh.inf-re ha jobb gombal rákattintok a telepitésre akkor azt irja ki hogy nem engedéjezett ez a telepitési mód.
Mit kövessek még el hogy mennyen a kapcsolat Win7-en?
Eddig teljesen alap állapotban használtam a Mio C710-m, talán 1x frissitettem térképet. Most rátaláltam erre a forumra és olvasom, hogy többeknek IGO8 megy rajta...WTF ?!
1, Meddig kell visszaolvasnom, hogy képbe legyek azzal, hogy kell felrakni illetve kezelni ?
2, Honnan tudnék Spanyolország térképet letölteni ? (miomap)
Az eredeti MIOMAP rajta van még? Ha igen, azzal működik a GPS vevő? Nekem megy az eredeti, az iGO8 és az iGO AMIGO is rajta. Rajta van mind a 3 és azt indítom, amelyiket a reggeli székletem alapján a kedvem tartja. :-)
Nekem a PDA-m (Mio P360) mintha csinált volna egyszer ilyesmit. Azért kérdeztem a másik programot, mert azt hiszem egy GPS-es területfelmérő szoftvert akartam feltenni mellé és onnantól elvesztette a jelet.
Arra sajnos nem emlékszem, hogy mi volt a megoldás! Vagy csak az IGO-t kellett újratelepíteni vagy az egész gépet hard resettel gyakorlatilag újratelepíteni.
Hardveres probléma kizárva? Nem esett le vagy hasonló?
rákeresek folyamatossan, hogy automata keresés. akkor kiirja a 2-es protra és a 4800 átvit.sebb.-re hogy "dps csatlakoztatva"... jah én én nem irtam semmit át a panellen!! :)