Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Füstmester Creative Commons License 2014.08.28 0 0 23

Kifújt ez a topic?

valakiasokközül Creative Commons License 2004.01.22 0 0 22
Kezdem megszeretni. Szerintem elég fordulékony...A fűtés is jónak mondható... :)
Országúton 120-al 7,5 literre jött ki az átlag. Ez elfogadható??? (2személy +150 kg + tetőcsomagtartón 1 létra)
Előzmény: szpidro (21)
szpidro Creative Commons License 2004.01.18 0 0 21
Én mentem már vele 140-et 300Kg-al. 150-et tudnia kell. Valószinűleg a hozzáértő szerelők állították el.

üdv: szpidro

Előzmény: valakiasokközül (20)
valakiasokközül Creative Commons License 2004.01.17 0 0 20
Köszi
A tükrök sem sikerültek valami jól...
Tegnap voltam 1 kicsit hosszabb úton vele.
A tetőcsomagtartón 1db falétra (8fokú) + a raktérben kb 150kg szerszám. Az utastérben 2-en voltunk (160kg)
120-124 km/h-nál gyorsabban nem tudtunk menni...ennyit tud a 1,9 SDI ???
Előzmény: szpidro (19)
szpidro Creative Commons License 2004.01.17 0 0 19
Szia!

Szerintem a fogyi normál használat mellet 6-7L. Eléggé strababíró konstrukciónak tünik, úgyhogy nemhiszem, hogy lenne valami baja.
Hidegen TILOS pörgetni, és nagyon fontos, hogy próbáljátok követni a kötelező szerivízeket. Szeretnek csak papíron elvégezni 1-2 dolgot!

szpidro

Előzmény: valakiasokközül (18)
valakiasokközül Creative Commons License 2004.01.15 0 0 18
Neeeem.
Nekem ez céges autó.
Inkább arra lennék kíváncsi, hogy mire érdemes odafigyelni, mik a hibái, mi a fogyasztás, hogy lehet a fogyasztást csökkenteni, ...szóval jótanácsokra várok :)

Köszi, hogy nem felejtettél el visszajönni topikba...

Előzmény: szpidro (17)
szpidro Creative Commons License 2004.01.15 0 0 17
Szeva!

Tuningtanácsra vagy kiváncsi?? :-)
Én nagyvalószinűséggel nem VW Caddy-t fogok kapni.

szpidro

Előzmény: valakiasokközül (16)
valakiasokközül Creative Commons License 2004.01.14 0 0 16
Hali szpidro

Megvan az Inca. 1.9 SDI. Szépen ciripel.
Tényleg kicsit lomha. Úgy viselkedik mintha 2 tonna lenne...
Akkor jöhetnek a tanácsaid... :)

üdv.

Előzmény: szpidro (12)
valakiasokközül Creative Commons License 2004.01.04 0 0 15
Ha fel is tünt volna, bunkóság lenne fikázni.
A többség nem nyelvtanár, és a helyesírással néha gondok vannak.Nekem is.
Amúgy meg tudom, hogy csak elütés volt :)))
Én sem szoktam a hozzászólásaimat átolvasni, mert akkor elsőnek a word-ben kellene megszerkeszteni, majd a hibakeresőt lefuttatni és úgy bemásolni.Akkor kevesebb lenne a helyesírási hiba,......de minek ha így is müxik a dolog :)))
valakiasokközül Creative Commons License 2004.01.04 0 0 14
Még nincs nálam, mert nem lett kész ünnepek előtt az eredetiségvizsgálat. (Legalább is a kereskedő szerint). De már láttam kívülről...szép... Ha meglesz, küldök róla fényképet...
szpidro Creative Commons License 2004.01.04 0 0 13
szpidro Creative Commons License 2004.01.04 0 0 12
Wolksavagen helyett Volkswagen. Remélem senkinek sem tünt fel... :-)
Valakiasokközül! Megkaptad az autót?
Majd ha huzamosabb ideig nálam lesz, akkor írok pár infót.

Előzmény: szpidro (7)
valakiasokközül Creative Commons License 2003.12.26 0 0 11
dumdát=dudát
valakiasokközül Creative Commons License 2003.12.26 0 0 10
A belső tükröt soha nem is használtam. 3éve Fiat Fiorinot taposok, úgy gondolom, hogy annyit azért az Inca-ból is látok. Aki már vezetett hasonló tipusú járműveket, az tudja hogy mit lát és mit nem....
Én csak sokszor azon a bunkó embereken tudom felhúzni magam, pl amikor tolatok ki (parkoló,garázs,kapubejáró,...) lassan,vészvillogóval,...és nem hajlandó lassítani, esetleg megállni . Ehelyett ezerrel nyomja a dumdát, majd 100-al elmegy a hátammögött. Ilyenkor olyan szívesen beültetném, hogy tolasson ki, és mondja el, hogy közben mit lát a forgalomból...
Most olvasgattam a műszaki táblázatot
http://www.porscheszeged.hu/;seat
Előzmény: szpidro (9)
szpidro Creative Commons License 2003.12.26 0 0 9
Elfelejtettem: Elég nehéz a kilátás hátra, oldalra; meg kell szokni.

valakiasokközül Creative Commons License 2003.12.26 0 0 8
Nekem sok választásom nincs, mert a főnököm adja az autót. Fogyasztás így igazából nem érdekel már, bár ez a 7 liter tényleg barátságos... Országúton 80-al haladó IFA-t meg lehet vele előzni (egyenes úton), vagy csak kanyar előtt, hogy ne lássam, hogy jönnek-e szembe is :)))
Most 1olyan autót taposok, ami 80 fölött halott.Bár autópályán eléri a 135-öt. Nehéz vele előzni, mert kb 1s alatt gyorsul 1km/h-t (80 fölött)
Előzmény: szpidro (7)
szpidro Creative Commons License 2003.12.26 0 0 7
Szia!

Teljesen egy cipőben járunk. Nekem a leendő autóm szintén egy ilyen puttonyos, de Wolksvagen Caddy >ugyanaz mint a Seat.
Én mentem már többször vele; pont 300Kg volt benne, bizony keveseltem benne az erőt. Sajnos viszonylag magasan adja le a nyomatékát, 3000-től indul meg. 140-et tudja tartani így megpakolva, mivel közvetlen befecskendezéses szerintem 7L-nél többet nem lehet belőle kitaposni. A fék kicsit szivacsos és nehéz adagolni. De egészen jól fog. A vezetői tér kellemes, viszont télen a hideg putonyból előre csap a hideg pont a derekadra. Amit utálok benne és emiatt soha nem vennék Wolksvagent, az a hosszú kuplungút. Vigyázni kell ha kiengedted a kuplungot, nehogy állbarugd magad a térdeddel.
Terheletlenül egészen fürge, bár pörgetni kell. 150-et mentem vele. Kicsit pattogós a futóműve.
Tulajdonképpen egy egészen kellemes haszongépjármű, amire feltétlenül figyelj ha van rá módod, az a hivatalos márkaszervíz!!!
Olajcsre és tsai, mert hajlamosak csak papíron elvégezni a szervízt. Hónapok óta képtelenek megoldani egy apró hibát; az autó hol izzít hol nem. Ez télen kicsit kellemetlen.

valakiasokközül Creative Commons License 2003.12.26 0 0 6
Nekem cégautó lenne. Állandó 3-400 kg szerszámmal.Elsősorban városi közlekedésre kell gondolnom. Havi 1-2 alkalom lenne csak a vidéki kocsikázás... :)
Előzmény: whoa (4)
vwpolo Creative Commons License 2003.12.26 0 0 5
Hello!

Én egyszer utaztam egy ilyen seat inca típusú kocsiban. Igaz nem dízel volt hanem 1.4-es benzines. Jó gép volt na! Ahogy az hasította az emelkedőt... , nemhiába fauvé konszern :-)) jó lenne egy olyan otthonra:-)

whoa Creative Commons License 2003.12.25 0 0 4
az SDI-k szívódízelek
fogyasztás nadon kellemes, a gyorsulásról meg annyit hogy ezeket nem arra találták ki :) és nem szabad őket széjjelpörgetni :) 4000rpm feletti tartomány már redline :))
Előzmény: valakiasokközül (3)
valakiasokközül Creative Commons License 2003.12.25 0 0 3
Nem találok róla használható adatot...
Legalább linket küldjetek
köszi
valakiasokközül Creative Commons License 2003.12.24 0 0 2
Csak van valaki, aki tud erről az autóról valamit !?!
valakiasokközül Creative Commons License 2003.12.24 0 0 1
Csak van valaki, aki tud erről az autóról valamit !?!
VDaNi Creative Commons License 2003.12.23 0 0 0
Én 0 dolgot tudok róla. :)

Dani

valakiasokközül Creative Commons License 2003.12.23 0 0 topiknyitó
Sziasztok.
Mit tud az SDI motor ?
Milyen fogyasztási eredményeket értetek el?
400-500 kg raktér terhelésnél, hogy viselkedik az autó? (gyorsulás, fogyasztás)
Mi az amit a gyártó nem oldott meg tökéletesen?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!