Keresés

Részletes keresés

Norti 1 Creative Commons License 2014.08.02 0 0 3

Köszönöm :-)

Előzmény: Creativus (2)
Creativus Creative Commons License 2014.08.02 0 0 2

Az eszközt valószínűleg látja, csak nincsenek rajta felismerhető kötetek, ezért betüjeles meghajtóként nem jelenik meg semmi!

1. A vezérlőpultban van egy "Felügyeleti eszközök" parancs. (Ha XP-n kategória nézetben van akkor baloldalt, fölül: "Váltás klasszikus nézetre").

2. Ha ez bejött, akkor a "Számítógép kezelés"-t kell elindítani.

3. Ebben - baloldalt az alja felé (a Tárolás ágon belül) a "Lemezkezelés"-re kattintunk.

4. Ekkor jobboldalt fölül láthatók a Windows által felismert kötetek, de ezek pont nem érdekesek. Helyette alatta láthatók a felismert eszközök, HDD-k, DVD-k, Pen drájvok, stb. Ebben kell a megtalált HDD sorában a bal oldali részen jobb gombbal elkezdeni a lemez Windows-hoz való rendbetételéhez a procedúrákat.

Valószínűleg először inicializálni akarja a lemezt. Ez a folyamat egy MBR-t (Master Boot Record) ír fel a lemez elejére, és egy üres partíciós táblát.

Utána jön a partícionálás. Lehet az egész lemeztartalmat megadni partícióként.

Végül - mivel most már betűjele is van - jöhet a formázás.

Előzmény: Norti 1 (1)
Norti 1 Creative Commons License 2014.08.02 0 0 1

Köszönöm a hozzászólást.

Természetesen már néztem ezeket az oldalakat.

A problémám az, hogy a Windows nem látja a meghajtót. Ezért nem tudom formázni.

Előzmény: Chewwbacca (0)
Chewwbacca Creative Commons License 2014.08.02 0 0 0
Norti 1 Creative Commons License 2014.08.02 0 0 topiknyitó

Üdv.

LG TV-m  inicializálta a rácsatlakoztatott winchesterem. Minden jól is működik (felvétel, visszajátszás). Így természetesen a windows nem ismeri fel, ha rácsatlakoztatom a pc-re. A kérdésem az lenne, hogy  mivel lehet újraformázni, ha ismét a pc-n szeretném használni, ezt a winchestert windos alatt? Egy hozzászólásban azt olvastam, hogy a lemezkezelőben van erre lehetőség. Én azonban nem találtam meg ezt az opciót. 

Tudna valaki segíteni abban, hogy mit kell tennem?

Köszönöm.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!