Sorozatos bénázások és félreértések miatt van 2-3 darab felesleges USB-iPAQ dugó (főleg a H19xx sorozatra tuti) csatlakozókábelem. (2-t akartam, 6 lett :-) Szívesen megválnék tőlük 1000 Ft/db áron
Az újlenyomat olvasóm gyanús hogy rossz de azért meg érdeklődöm.
A HP protect tools ban hiába tréningelek nem lát semmit az ujjamból mintha nem is olvasna be.
Lehet hogy hiányzik a meghajtó driver mert egy H5450-em is van viszont ott a certification nál mutatja a listában a fingerprint drivert is hogy jelen van de ennél nem látok olyat és hiába keresem a neten nem találom hol lehet letölteni.
Jelenleg wm6.1 van fent de az eredetinél az 5.0 nál is ugyanezzel gyötrődtem.
köszi a programjavaslatot.... nem mutatott semmi "veszélyeset", este csináltam egy hard reset teljes újraindítást és ma reggel még jónak tűnt az akku... nem akarom elkiabálni, de talán megoldást jelent a hibára.
Az elején:nincs tippem a problémádra, a hard reset viszont segít eldönteni, hogy szoftos vagy hardverhiba lehet.
De ha szoftveres hibára gyanakszol és látni akarod, milyen folyamatok, servicék, notificationok, stb-k futnak a gépen valójában, milyen a procizabálás, ahhoz kell ez a progi:
Elnézést hogy betoppanok, de PDA témában ez az egyetlen néha életjelt adó topik. Van egy Qtek 2020i PDAm, régi windows mobile 2003 fut rajta. 7 év használat után szinte egyik napról a másikra produkálja az alábbi hibát: az akku nagyon gyorsan (egy éjszaka alatt, "flight" üzemmódban) lemerült, gyakorlatilag 0-ra. Vettem egy új akkut, de ugyanaz a jelenség. Alap, telepítéskori gyári programok plusz skype, Opera mini programok, semmi plusz dolgot nem tettem a gépre, kb. ugyanazokat a weboldalakat néztem meg rajta mint eddig. "Memory" szerint nincs program ami véletlenül futna rajta, processzor is standard, nem turbo üzemmódban.
Esetleg tipp/javaslat hogy mi lehet a gond? Egy teljes újratelepítés előtt kérdezem....
TCPMP van fent rengeteg pluginnal meg minden de nem csak hoigy nem játsza le az mp4 file-t hanem ha mp4 kiterjesztésű fileot olvastatok be neki ki is lép a programból.
Az iGO kiteszi az ikonját az "asztalra", illetve, ahol ki-be kapcsolod, hogy mi legyen az asztalon, ott tudod az iGo ikonját is kapcsolgatni (ki-be, kicsi-nagy).
Egyik az ujlenyomat olvasója ha a protectben beállítom a fingerprint figyelést akár a training akár a beolvasásnál nem működik tehát semmit nem csinál mintha a szenzor rossz lenne.
Esetleg lehet e külön engedélyezni vagy van e hozzá illesztőprogi a mit le kell tölteni stb ?
Máris kérdés szeretnék rá egy olyan videólejátszót ami full és mindent játszik pl az általam video oldalakról letöltött mp4 kiterjesztésű fileokat eddig sokmindent megpróbáltam ami elérhető de semmi addig jutottam el hogy kéri az aac h264 kodeket de valameik lejátszóban azis benne van mint plugin de ennek ellenére kéri
Ezzel kapcsolatban a kérdésem létezik e külön kodek pack ami nektek bevált és mindent játszik utána?
Harmadik kérdésem hogyan lehet belőni egy file hoz pl video file mp3 file stb hogy ha rákattintok a file explorerben akkor milyen progit nyisson rá ? mint a társítás az xp ben.
negyedik kérdés: az igot sd kártyáról futtatom hogyan tudom az igo exét az asztalra másolni?
Nemrég a kezembe került egy ismerősöm H3630-asa ami sok éve egy firmware frissítés áldozatává vált. Soros cradle, meg egy CF kabát van hozzá. Ha "Parrot módban" indítom, akkor soros terminálon keresztül az "r2c" paranccsal szépen elkészíti (a sajnos hibás) ROM dumpot a CF kártyára, és vissza is tudja tölteni onnan, persze cheksum hibával.
Ha valakinek van még ilyen működő cucca, és tudna egy ROM dumpot készíteni CF kártyára, amit aztán valami RAW image formárumban fel is tudna tenni valami filemegosztóra, igen hálás lennék!
sziasztok valaki tudna segíteni kaptam egy hp számítógépet és amikor be akarom kapcsolni a gépet csak zóg nincs kép kinyomom és bekapcsolom még párszor és bejön de a hangja halk.ara gondoltunk hogy a kapcsoló ment tönkre benne ezért le is cserértük de igy is zúg igaz így már másodjára bekapcsol njó esetbe válaszokat várom előreis köszönöm
írtad hogy nállad van egy milyen állapotú és mennyiért adnád.ja és hogy magyar-e mert az enyém 100°%-ban azvolt majd 8000ft bánta.ezért akarnám valahogy feléleszteni.üdv péter makóról
Szeva most próbáltam de semmi teljesen besötétül a kép de folyamat jelző csík sehol.de viszont a számítógépem kiírja hogy hp usb sync csatlakoztatáskor
Sziasztok van egy IPAQ HP Pocket pc h1930-as om tegnap este mikor leraktam semmi baja nem volt még filmet néztem rajta,ma reggelre meg csak a kijelzőn annyi jön be hogy milyen a verzió meg a HP embléma más semmi. nemreagál semmire.még a számítogépem se de viszont a gép jelez hangal ha rákötöm.légyszi segítsetek.
Múlt héten lettem a tulajdonosa egy hw6915-nek. Azóta bújom a fórumokat, mert a telefonon a német WM5 volt, és mivel ez nem az anyanyelvem, így nem sokra mentem vele. Nagynehezen találtam angol verziót, amit ugye később tudok "magyarítani"., a problémám csak az, hogy amikor elkezdtem a ROM-ot lecserélni, a telefon bootloader módban maradt, és azóta nem hajlandó semmit csinálni, ha próbálom rátelepíteni a ROM-ot, kommunikációs hibát ír, pedig a számítógép felismeri a készüléket. Win7-et használok, és a WME 6.1.6965 van telepítve. Szépen kérlek titeket, aki tud segítsen, ha lehet egy részletes leírással, mit hogyan csináljak, mert ehhez eléggé láma vagyok.