Gondolkozott valaki már azon hogy jól megveri a s.ggfej szomszédját mert olyat tett ami neki nem teccett?
Esetleg nemcsak godolkozott,hanem meg is verte,stb.
Az én szomszédom egy rendkívül gonosz vén szarzsák mindig otthon van és figyel. Ha nem vagyunk otthon, rongálja a kertet, elzárja a vizcsapot egyszóval törvénybe nem ütköző dolgokat csinál, ezért nem tudom jogilag megfogni. Nagyon szeretnek vissza vágni neki mit tudnék tenni az ügy érdekében.
Én ilyen szavakat nem használok, ezért csak utalok a topic címére. Az ilyen szomszédokon lehet igazán edzeni az akaraterőt és az agyi vérkeringést. Nélkülük üres lenne a normális pszichével megáldott emberek élete. Az a kérdésem, hogy feltétlen szükséges-e bármit is tenni velük szemben, hiszen ezek zaklatott lelkiállapotú, sérült pszichéjű emberek. Az öntelten rosszindulatú szomszéd nevelési módszerei közé tartozik több terápia, például a szembenézős pókerarccal elkövetett "levegőnek nézés", vagy "a szó nélküli otthagyás" esete. Látszólag az övé az utolsó szó, de valójában magára hagyva, hamarosan majd felrobban! A detonáció a "szó nélküli otthagyás"-t követő egy órán belül következik be és hatása tart legalább 3-4 órán át. Hát nem élmény egy ilyen szomszéd? Ablak mögül nézve határozottan jót tesz a lelkiállapotunknak.