Help! RAW konvertálásnál hozzá kell rendelni az ICC profilt? Csak mert az asztali gépemen dolgoztam ki, amihez CRT monitor van és ott jók a képek, de ha átrakom notira ott iszonyat gáz! Fordítva ugyan ez a helyzet.... Namost megnéztem régebbi, még olympusos képeimet, ott nem ennyire vészes a dolog. Nikon capture nx2-t használok amúgy...
Mivel ez már a harmadik volt, azt hittem, a 2 utolsó nem jött össze :) Eddig beszélgetések zajlottak egyfajta klubélet lehetőségéről ill. Soltész István ajánlott egy - fizetős - előadássorozatot a fotóművészet történetéről. Ez novemberben indulna, addig a beszélgetésen kívül Boros György értékelte a bevitt képeinket. A következő alkalommal, illetve az előadásokkal felváltva továbbra is képnézegetés, beszélgetés lesz a program, de a távoli jövőben laborgyakorlat is szóba került.
Szeretettel várunk mindenkit 2010. október 21-én, csütörtökön 18 órai kezdettel a Váci Mihály Kulturális, Művészeti és Gyermekcentrum 24-es számú oktatótermébe. Az előző szakmai beszélgetéseket követően ez alkalommal szeretnénk egy Nyíregyházán hamarosan induló fotós kör, fotós tanfolyam létrehozásának és működtetésének feltételeit, hátterét közösen tisztázni. A beszélgetés második felében ezután ismét sor kerül a résztvevők által hozott saját fotók elemzésére, képkészítési technikák , ötletek, kritikák, vélemények megoszátásra,Boros György és Soltész István nyíregyházi fotóművészek vezetésével.
Helyszín : Váci Mihály Kulturális, Művészeti és Gyermekcentrum 24-es számú oktatóterme, Időpont: 2010. 10. 21, csütörtök 18-20 óra Téma: Nyíregyházán induló fotós klub, fotós közösség működése, valamint képelemzéssel egybekötött szakmai beszélgetés.
A rendezvény nyitott, minden új és régi érdeklődőt várunk szeretettel!
Város. A váz Csutkai Csabáé volt, a többi meg Sipeki Petié meg Beregszászi Jancsié, de én már egy kézből vettem. Norbié volt, aki Giba Atissal hangosít...Milyen Norbi is????
Van valakinek sandisk extreme III. vagy IV. CF kártyája? Szeretném összehasonlítani az én Transcendemmel, hogy vajh tényleg van-e olyan különbség közöttük, mint amennyi az árukban van.