Keresés

Részletes keresés

T.katuska Creative Commons License 2013.11.29 0 0 6

Sziasztok!sajnálatos módon én is belekeveredtem a Manpower piszkos játékába.A szerencsétlenségben az a szerencsém,hogy a cég elött több mint 2 évig munkaviszonyom volt.Így járt nekem a munkanélküli segély.A továbbiakban én is szeretném tudni hova merre lehet elindulni hogy orvosolják a panaszainkat.Ha valaki tud vm.irjon.

Kira14 Creative Commons License 2013.11.28 0 0 5

Üdv Mindenkinek! Én és az összes kollégám pórul járt ezzel a noname kölcsönzővel, akik megtévesztő módon vették fel egy jól ismert és méltán jó hírű munkaerő-kölcsönző nevét! Én is májusban írtam alá szerződést velük - a tényleges munkáltatóm utasításra, de természetesen munkavállalóként sosem kerültem velük kapcsolatba. Holott én korábban hosszú évekig dolgoztam kölcsönző cégekkel, akik mindig nagyon korrektek voltak, minden rendesen be volt jelentve, első perctől kaptam ott egy személyes kapcsolattartót, ő intézett minden munkaügyi dolgot, neki kellett küldeni a jelenléti ívet, tb papírt, minden hónapban utalva lett a pénzem és a bérpapírokat is rendben megkaptam minden hónapban, stb. Ezek egy korrekt kölcsönző és munkáltató ismérvei! Ehhez képest itt sehol senki és a fizetésünket is az OFFICE CAPITAL Kft. utalta. Én már akkor gyanakodni kezdtem, de leintettek. Utánanéztem ennek az OFFICE CAPITAL Kft-nek és persze a neten nem találtam róluk gyakorlatilag semmit. Csak felfedeztem, hogy ők is egriek. Ezután a következő havi fizetésünket már be is nyelte ez a cég, mert éppen akkor csaptak le rájuk és zárolták a vagyonukat. Tehát érvényes munkaügyi papírjaim nekem sincsenek erről az időről és közben én is álláskereső lettem, persze a munkaügyi központ tőlem is várja a hivatalos okmányokat. Ott is elmeséltem a történetet és felajánlották, hogy van ingyenes jogsegély szolgálatuk, keressem meg őket. Persze rajtuk keresztül gondolom elég hosszadalmas lenne az utánajárás és valószínűleg a pénzből és a papírokból sem látnék soha semmit.. De azért lehet, hogy megpróbálom! Ha bármi tapasztalatok lenne majd később vagy valami fejlemény, én is várom és fogom olvasni ezt a fórumot! Jó lenne, ha minél többen idetalálnának és összefognánk, mert szerintem sajnos sokan vagyunk :( 

Előzmény: T Judit (3)
A62.5TDIQ Creative Commons License 2013.11.21 0 0 4

Aki meg akar szabadulni a munkaviszonytól, annak javaslom, hogy ajánlott levélben mondon fel, Mivel senki sem veszi át a postát, visszajön a levél, hogy a címzett nem veszi át. Itt Gyöngyösön ezt elfogadta a munkaügyi központ. Ha viszont marad a munkaviszony, elvben jár valami rendelkezésre állási pénz (perelhető!) illetve a munkaviszony alatt a munkáltatót, azaz a Manpower Life-ot terheli a TB-járulékfizetés is.

Előzmény: T Judit (3)
T Judit Creative Commons License 2013.11.14 0 0 3

Sajnos én is beleestem ebbe a Manpoweres ügybe.Kérek olyan jelentkezőket akiknek az OFFICE CAPITAL KFT utalta a fizetést..megprobálom azokkal felvenni a kapcsolatot.

És kérek minden érintettet hogy tájékoztassanak mire jutottak merre indultak a leszámoltatásuk iránt.Ugyan is nem regisztrál a munkaügyi addig még nem zárodik le a munkaviszony. Ha valaki már előrébb haladt kérem értesitsen.

nykosz Creative Commons License 2013.10.11 0 0 2

Én sajnos beleestem ebbe a csapdába... 2013.04.01-én kerültünk át munkatársaimmal a Manpower Life Kft.-hez. Egy szállodában dolgoztam, melynek az üzemeltetői döntöttek úgy, hogy a munkaerő kölcsönző által fognak minket ezután alkalmazni. 2013.09.22-én döntöttem úgy, hogy otthagyom a szállodát, az ottani főnökeimmel sikerült is megegyeznünk a kölcsönös felmondásban. De mivel nem az ő alkalmazásában állok, nem tudom mi tévő legyek, hogyan tudnám megszüntetni a munkaviszonyomat a Manpower Life Kft-vel? Így sajnos sem a munkaügyi hivatalba nem tudok bejelentkezni mint álláskereső, sem új munkahelyre nem tudok menni, mint munkavállaló. Hogyan tudok továbblépni? Mit tudok tenni? Válaszukat előre is köszönöm!

Holl Gold Creative Commons License 2013.10.06 0 0 1

0 tapasztalat (szerencsere)...

Előzmény: A62.5TDIQ (-)
hauvarjuu Creative Commons License 2013.10.05 0 0 0

0 tapasztalatom van (szerencsere)...

Előzmény: A62.5TDIQ (-)
A62.5TDIQ Creative Commons License 2013.10.05 0 0 topiknyitó

Várom mindazon személyek jelentkezését és hozzászólását, akiket valamilyen szinten hátrányosan érint a Manpower Life Kft-vel való munkaviszonya.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!