Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.15 0 0 7

Ott a pont.

Előzmény: mert mindig a hoki (1)
Alex Raps Creative Commons License 2013.11.15 0 0 6

:D

Előzmény: Törölt nick (4)
islamorada Creative Commons License 2013.11.15 0 0 5

Hehehe....ez jo volt!

Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.15 0 0 4

térj meg Allah kebelére, és tartsd meg mindkettőt

islamorada Creative Commons License 2013.11.14 0 0 3

A gyerekeid elfogadtak a helyzetet, a baratnodet, valoszinu hogy jol ismerik az anyjukat. Mire nalad ez a tetovazas? Ujra at akarod elni immaron harmadik esetben hogy a nejed majd megint felszed valakit? Ez egy rossz k...., te meg egy tetova bizonytalan valaki akit lehet tancoltatni. A baratnod mellett vagyok, en is turelmetlen lennek, illetve ennyi bizonytalansag utan  siman kitennelek az ajton, nem is biznek benned. Noljel fel a helyzethez!

Előzmény: Törölt nick (-)
Pálszesz Creative Commons License 2013.11.14 0 0 2

Nincs itt probléma, dobd mindkét nőstényt és keress egy harmadikat.

 

Az egyik hűtlen, másik meg követelőző. Kell ez neked?

Előzmény: Törölt nick (-)
mert mindig a hoki Creative Commons License 2013.11.14 0 0 1

A bíróság a nőnek ítéli a gyereket midnen esetben. Akkor is ha alkoholista drogos tömeggyilkos a luvnya. tehát ilyenről ne is álmodj.

 

A maradék vagyon feleződik.

 

Én a helyedben lépnék, bármi áron, mert ha megint viszket a picsája a nejednek megint félre fog kúrni. Ez egy nőtípus, baszni fog fűvel-fával és egyre durvább esetek lesznek. Bizonyítási kényszere van maga előtt és ezért fiatalokkal.

Előzmény: Törölt nick (-)
Alex Raps Creative Commons License 2013.11.14 0 0 0

Ha valóban úgy van ahogyan mondod és nem csak vetítesz itt nekünk akkor nem értem hogy min vacillálsz. A banya már kapott egy esélyt és nyilvánvalóan nem élt vele, tehát nőcsere van. Ha így döntesz akkor sajnos számolnod kell azzal is hogy esetleg ház nélkül maradsz, mert a bíróság szinte minden esetben az anyát védi. Mindezek mellett okos ember inkább a kiszámítható kapcsolatot választja, mert a vagyon az ehhez képest semmi. Szerintem'. 

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.14 0 0 topiknyitó

20 éves házasságom orán két gyerekem született, akiket mindennél jobban szeretek. Ők most 13 és 10 évesek. A házasságom harmonikusan működött egészen 2009-ig: akkor a feleségem szerelmes lett egy férfiba. Azért, hogy a családot egyben tartsam és a feleségemet visszakapjam, bármire hajlandó voltam: ajándékokkal halmoztam el, utazásokat kapott, nem kellett dolgoznia, családi ház építéséba fogtunk... Időközben ez a próbálkozás minden pénzemet elvitte, anyagilag teljesen padlóra kerültem (korábban luxus életet tudtam biztosítani nekik). 2012 egyik délutánján újra arra mentem haza munka után, hogy a feleségem megbeszélte a gyerekekkel, hogy holnaptól két otthonuk lesz, mert újra talált magának valakit (egy huszonéves, korban sem hozzáillő kisfiút). Elköltözött, én pedig később találkoztam egy számomra kedves lánnyal. 29 éves, gyermektelen, szakmájában sikeres, vonzó nő. Gondoskodó, és elhalmoz a szerelmével, rajongásával. Olyan figyelmet és törődést kapok tőle, amit korábban még soha nem tapasztaltam. A szexuális életünk is olyan, amilyenről még álmodni sem mertem volna. Neki anyagiakban nem tudok már semmit sem nyújtani, igaz, ezt nem is várja el. Elfogadta a gyerekeimet és ők is a barátnőmet. Ezt a kapcsolatot viszont beárnyékolja a mai napig tartó válási és gyermekelhelyezési procedúra. Egyre többet vitázunk, mert a barátnőm türelmetlen, rosszul viseli a kialakult, nem egyértelmű helyzetet, és azt, hogy a feleségem a gyerekeket is felhasználva újra vissza akar költözni hozzám. A fiatal fiúcska hamar lelépett mellőle, most újra nálam próbálkozik. A bírósági tárgyalásunk dec. 4-én lesz, addig tiszta vizet kell öntenem a pohárba. Vissza kell fogadnom a hűtlen feleségem a család kedvéért, vagy merjek belevágni az ismeretlenbe a barátnőmmel?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!