Nagyjából egy éve vettem meg az első kötetet, azóta mindegyiket többször olvastam, ami nálam nem kis szó! Szakít a hagyományos és unalmas elf-törp-ork sémákat. A karakterábrázolások hihetetlenül valósak és részletesek, egyszerűen letehetetlen! Tud valaki valamit a következő (4.) részről?
Most olvasom újra, mostmár az elejétől angolul, időrendben bekapcsolva Esslemont könyveit is. Valóban nagyon szembetűnőek a magyar kiadás fordítási és főleg szerkesztési hibái.
A kérdés ismét időszerűvé vált. Tud valaki további magyar nyelvű kiadásokról? Az Éjsötét áradat eddig az utolsó a tízből. van még öt, ebből kettő elég régen megjelent már angolul, lehetett elég ideje az Alexandrának lefordítani, nemdebár? Szóval hallott valaki valamilyen fülest ezügyben?
Nagyjából egy éve vettem meg az első kötetet, azóta mindegyiket többször olvastam, ami nálam nem kis szó! Szakít a hagyományos és unalmas elf-törp-ork sémákat. A karakterábrázolások hihetetlenül valósak és részletesek, egyszerűen letehetetlen! Tud valaki valamit a következő (4.) részről?