Keresés

Részletes keresés

NevemTeve Creative Commons License 2013.05.17 0 0 10

Most már tényleg jó lenne, ha nekilátnék...

LordFinesse Creative Commons License 2001.10.28 0 0 9
de ha kell elkuldom emailben is, 180 kb csak
LordFinesse Creative Commons License 2001.10.28 0 0 8
Ha Windows 2000-et használsz, akkor abban alapban benne van a Private Character Editor , amivel létre tudsz hozni vagy módosítani fontkészleteket, új betüket, logokat.

Start > Run > eudcedit

Előzmény: NevemTeve (-)
Munchausen Creative Commons License 2001.10.27 0 0 7
Kazar truetype-ja van valakinek.
A 9. században írtak így a Kazárok...
sztyopka-remix Creative Commons License 2001.03.16 0 0 6
van valakinek lövése arról, hogy mi a fenét csinál az ember, ha a progija (Illustrator -- angol) csak kalapos ő-t tud? Fontokat imortál? Ha igen honnan? Hogyan? Sajna nem vagyok nagy spiller benne, csak most kéne...
Stocker Creative Commons License 2001.03.12 0 0 5
Elszúrtam, helyesen:

High Logic
Softseek
Programfiles
ZDNET

SD

Előzmény: Stocker (4)
Stocker Creative Commons License 2001.03.12 0 0 4
A Google nekem ezeket köpte ki:

High Logic
Softseek
Programfiles
ZDNET

Üdv
SD

Stocker Creative Commons License 2001.03.08 0 0 2
Próbáld meg a Font Creator Program-ot. Igaz, hogy 30 napos shareware, de nincs benne korlátozás, a legjobb amit eddig találtam. Ha időnként kitörlöd a registry-ből a bejegyzéseit, akkor bármeddig használhatod. A leghasznosabb funkciója, hogy bitmapból is lehet (vektoros!) karaktereket létrehozni.

SD

Előzmény: NevemTeve (-)
NevemTeve Creative Commons License 2000.10.27 0 0 0
Na szóval van egy MS LineDraw című font, de nem része az alap Win95-nek, valószínüleg a Word-del jár, de nem vagyok benne biztos... erős a gyanúm, hogy nem szabadon terjeszthető... nem tudja valaki mi a pontos jogi helyzet?
NevemTeve Creative Commons License 2000.09.26 0 0 topiknyitó
Kedves Mindnyajan!

Szeretnek egy TTF fontot letrehozni, ehhez keresnem a leheto legegyszerubb eszkozt... konnyiteskeppen annyit, hogy csak egyenes vonalak lennenek benne (tkp a pszeudo-grafikus karaktereket szeretnem megcsinalni, (amik a Terminal fontban benne vannak, csak eppen az nem TTF))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!