Csak egy gyors regisztráció, amihez még e-mail visszaigazolás se szükséges, és már szavazhatsz is :) (ha van, akkor több e-mail címről is szavazhatsz :) ).
Ha tetszett terjeszd ismerőseid között, és töltsd le a lemezemet a weblapomról.
Sziasztok! Keresek mesterfodrászt Sopronban (vagyis nem kell feltétlenül annak lennie, de legyen nagyon jó fodrász) elsősorban férfi fodrászról lenne szó. Aki tud kérem segítsen! üdv
SopronChat Közösségi Portál - Keresd meg a barátaid, rokonaid és csevegj az ismerõsökkel! A SopronChat online közösség, amelyen keresztül barátaid barátaival ismerkedhetsz meg . Rendszerünk legtöbb regisztrált tagja, Soproni vagy Sopron közelében él . Képeslapküldés, letöltések, linkek, szavazások, fórum, chat, játékok, SopronChat Messenger. http://www.sopronchat.eu vagy http://www.sopronchat.hu .
Keresek valakit, aki élő leszármazottja egy bizonyos Ty. Szabó Károlynak, aki 1924 vagy 25-ben született a Győr melletti Pázmándfalun. Szülei: SZALÓ ROZÁLIA és SZABÓ JÓZSEF. Volt egy bátyja is Szabó István, aki utódok nélkül halt meg. Ő maga (Szabó Károly) Győrságról költözött el Sopronba, s ott a 70-es években a Sütőipari Vállalat garázsmestere volt, s valamikor a 80-as években meghalt. Sajnos több információval jelenleg nem rendelkezem, de fontos lenne az unokáit megtalálnom!
Minden információ hasznos lehet! Írhattok erre a címre közvetlenül is: info@artemiszmuhely.hu
Szeptember 23-ám a Károly-kilátó körül elhagytunk egy digitális fényképezőgépet.A gép adatai: Olimpus mju 300.Ha valaki megtalálta és van annyira rendes , hogy legalább a memóriakártyát elküldené nekem....Nagyon fontosak voltak azok a képek számomra, és nincsenek sehol se letöltve. LÉgyszi ha tudtok valamit írjatok. Jutalmat is adnánk a becsületes megtalálónak...A gép tokjában egy angol nyelvű leírás is volt, amelyben egy emailcím áll. Ha arra felmegy a becsületes megtaláló a neten, szintén jutalom várja....Nagyon hálásak lennénk.Köszönöm.
Véletlenük valakinek van infója, hogy mikor és hol lesz legközelebb SIBÖRZE a határhoz közel Ausztriában, Burgenlandban (Eisenstadtban) estleg távolabbi székhelyen ! Ugyanis lecsúsztam a novemberiről , későn értesültem !