A következőkben leírt fordulatszám mérő hibát mi okozhatja:
A tünetek: 3000-nél a mutató leesik 500- ra, egyenletes tempónál. Azután leesik a fordulatszámmérő szerint a fordulat nullára és ezt többször ismétli időnként egyenletes sebességnél.
Lehet, bár nekem az utolsó két Lemförder motortarto bak, amit rendeltem semmire sem volt jó. Le kellett cserélni gyárira. Igaz nem rendeleket hetente 10 db-ot.. lehet csak nem volt szerencsém.
Rugóosszehuzo nélkül ne állj neki. Ha meg nincs olyanod akkor egyből mercihez valót vegyél, mert azzal sztem egyszerűbb hozzaferni. A lengéscsillapito csere könnyű, felül nincs csapágy csak támasztas gumiágyban. Én Sachs gázos olajosat vettem, de érzésre kicsit emelt az elején, ami annyira nem szép. Lehet, hogy optikai csalódás csak.
A szilenteken vannak jelölések, azokat előtte nézd meg. Lemfördert vettem szettben, ki lehet préselni a régit, két felbol vannak, van hozzá alu persely is, csak merd meg az új szilentek hosszát a bepreseles előtt, nekem valahogy nem stimmelt a hossz a középső acél perselynel, hosszabb volt mint a régi. Amúgy van komplett lengokar, vagy legalábbis volt. Bár úgy emlékszem régebben azt írta Csabais, hogy azok valahogy nem teljesen olyanok mint a gyariak.
Segítséget szeretnék kérni: a hátsó lengőkarokat, hogy tudnám 100% pontossággal beazonosítani. Az autómhoz megfelelő vásárlás érdekében (cikkszám, esetleg megbízható beszerzési forrás), Lemförder márkát részesíteném előnyben. W 124 200D '93,07. nem e-class.
A csomagtartónál munkahenger zárja be. Nyitás után nagyon lassan látszik h mozdul a munkahenger ellenkező irányba és bezár. Nem teljesen ertem miért. A porvedőnek kellene pozícióban tartani? Mert az teljesen átszkadadt.