Röhejes vagy. Nyalván nem azért ment tönkre. A sláger elég sokáig bírta amúgy. Meg ilen alapon akkor a Balázsék meg a Danubiust "tették tönkre"? A Class FM azért nem megy tönkre, mert fönntartja a rengeteg állami reklám...
Neo FM korábbi műsora egy hétig a Music FM rádión szól majd............
Bochkor Gábor műsorvezető: "Így legalább alkalmunk lesz méltó módon elbúcsúzni, reméljük, nem hosszú időre!" - tette hozzá. A Music FM saját reggeli műsorának stábja ebben az egy hétben szabadságon lesz - olvasható a rádió közleményében.
A NeoFM és Bochkor fehérjehalmaz újra hozta önmagát az első olimpiai aranyunkat követően:
„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet..."
"Dobay: Kérdeztem ki volt a tégla? Azt mondta, nem mondhatom meg, mert azt tilos, de a tisztesség kedvéért: az, aki szintén nem fog menni Kubába. Ha nagyon kíváncsiak vagytok rá, itt ül az előszobában, és állásinterjúra vár, mert mindenáron a KISZ-ben akar fix állást. Kimentünk, mondom, szia, Boros Lajos, a k* anyád. Utána mi már nem találkoztunk.” "
"Bochkor szerint az oroszlán „nyulak módjára szaporodik, el kéne kötni a petevezetéküket". Voga a delfinektől szabadulna meg, és baltával verné szét a galapagoszi teknősöket, Bochkor szerint a panda a leghaszontalanabb állat "semmire sem jó, egész nap ül a seggén és eszik."
Miközben elfelejtik, hogy a Láger is poltikai hátszéllel kapott annak idején koncessziót. Ráadásul mit várnak azután, hogy pofátlanul nem fizették a felajánlott koncessziós díjat.