Sracok, nyilvan - ahogy nezem ezt a topikot - baromira el vagyok kesve, de tanacs kellene: hol tudok szerezni holnap estere ket rozsaszin dobokockat? Igazabol ha van k6 meg k10 is, akkor negy kellene.. :D
Igen, találkoztam a Sanyival, duplakasztúnak tűnt először, de aztán kiderült, hogy lar-dori Adron pap. Így igaz lehet, amit állít magáról, bár furcsán/cinkosan csillogott a rubin a szemében, mikor ezt mondta.
Öööö, nem tudom, észrevetted-e, de ez a sci-fi és fantasy fórumcsoport. Sokan jártak itt mestermágusnál, sőt, néhányan maguk is azok, de az nem ebben a világban volt/van... :D
Sziasztok. Véleményeteket szeretném kikérni azokról a személyektől akik megfordultak Pál Sándor-nál aki azt állítja magáról, hogy mestermágus és csodagyógyító. Írjatok és osszuk meg a tapasztalatainkat.
2 éve kb kitalálta egy emberke, hogy az online játék milyen jó lenne a Mókusból. Ismert világ stb... csak új szolgáltatás alapúra kellene tervezni, nem lehúzás alapúra. :)
Emberünk elkezdett kutatni, kik elérhetőek, kiknél vannak a jogok stb...
Végül emberünk találkozott a Gameklubosokkal és a Szürkecsuklyásokkal és hát... szerette volna tisztázni a jogi hátteret.
Amiről röviden annyi sztem elég, hogy 50+ ember érintett benne kisebb nagyobb mértékben. A létező jogok sem egy helyen vannak, sokan követelhetnének ezt azt a témakörben és sajnos ahány ember mondta el a történeteket nagyjából annyi történet hangzott el. NCS-től emberünk elérhetőséget nem tudott szerezni de ettől óva intették stb...
Végül emberünk aki szeret nyugodtan aludni és "relatíve" tisztességesen élni, azt gondolta, hogy nem hiányzik neki senkivel az anyázás, beleölni pénzt időt és hatalmasat bobekolni a fejlesztés végén. És konstatálta, hogy a Mókus valóban halott. A gazdái nemtörődömsége tette azzá.
Mindenesetre ha illetékes olvasná a fórumot. Emberünk köszöni a segítőkészséget a fenti 2 társaságnak és a néhány magánembernek akikkel beszélt, mert mindannyian pozitívan álltak hozzá, segítőkészen. Csak sajnos...
Novák Csanád csak know-how-t atta, hiszen olyan nagyon akönyvekben nem is volt valós közreműködő. Legfeljebb ötletgazdája a Gáspár Andris által megírtaknak.
Amennyire én tudom az új M.A.G.U.S. készítői nem tudták megvenni a jogdíjakat kezdetben, és befektetőhöz vagy hitelezőhöz fordultak. Léányeg, hogy a jogdíj felét más állta. A M.A.G.U.S. 80 millát hozott a konyhára. Ennek fele a "támogatót" illetné, de a készítők erről "megfeledkeztek". Mivel a hazai könyvkiadói körökben nem mozgok, ezért az infóm nem közvetlen, hanem egy (azaz kettő) eddig megbízhatónak tűnő (bennfentes) info-vonalon jutott el hozzám. A fejleményekről semmit nem tudok, de nem véletlenül nem jött ki semmi újdonság a fehér alapkönyvhöz, és regényeket sem nagyon anak ki. A legutóbbi info, hogy pereskednek a pénzért a jogokért. De valószínű, hogya M.A.G.U.S. jogai egy nevető harmadiknál kötnek majd ki. Itt most csak a szerepjáték és könyvkiadói jogokat értem a kártya ettől független.
Ejj, de szép is volt a Valhalla / Novák Csanád időszak! (Már mióta sírom én ezt vissza, de reménytelenül.)
Az Inomi kft. volt olyan okos és csinált magának egy 40 milliós tartozást! :D Amit persze nem tud fizetni. Ha jól tudom, de lehet, hogy nem ők, csak a M.A.G.U.S. új licenctulajdonosai (ha a kettő nem lenne egy és ugyanaz, mert az új mókus előtt inomi kiadóról sem hallottam :D).
Bácsikám, mégha a büdös életben nem hallottnuk volna soha a Mortimer családról, ill. az elsötétített nőről, akkor is csípőből ki kéne röhögni az ilyen nevetséges retekklub-tv2-s hülyeségeket. A nagyon titokzatos nő pedig Mortimer volt barátnője, annak idején pórul járt, és most roppant boldog volt, hogy kígyót-békát kiabálhatott, csak tette volna legalább eszesen, nem ilyen mennyei seregekkel.:-DDDD
De valóban hanyagolva a témát: van egy topic mágus könyvekről, novellákról, ott vannak szakértők, akik még jólértesültek is.:-)