Keresés

Részletes keresés

schanc Creative Commons License most 0 0 96109

Ez a Roli egész kikupálódott, némileg modoros, de sokkal rosszabbra számítottam a műsorfolyam elején.

Zmmplen Creative Commons License 2 perce 0 0 96108

Johannáról csak most, kutakodás után és Berecki bejegyzése után derült ki énekesi múltja, eddig a kutya se ismerte. Ezért nem látok kizáró okot szereplésével kapcsolatosan. Érdektelen a rajongó tábora. Ami számít, van négy versenyző és Johanna az utóbbi adásban olyat énekelt, "hogy mozogtak a környék csillárjai".
Az én tippem, az első hely: Johanna, vagy Attila.

vanda62 Creative Commons License 10 perce 0 0 96107

Meghallgattam a Bangó Margit dalt Johanna interpretációjában.  Tőlem nyerhet is, de nem énekes, hiányzik belőle a zenészi tehetség. Pont ma délután egy csemballóművésszel készült műsort hallgattam, szó esett a zenei versenyekről is. Elmondta, hogy őt ezeken a versenyeken zsűriként a technika nem érdekli, az az alap, az eszköz. Az a lényeg, hogy a zenész meg tudja jeleníteni a lelkét a zenében, e nélkül nem érdemes. Ennek a lánynak nem érdemes, nem tudja megcsinálni. 

Előzmény: Ilhilla (96103)
BabyFace93 Creative Commons License 2 órája 0 0 96106

Ott kezdődik a sztori, hogy Johanna már részt vett egy hasonló tehetségkutatóban, a Sztárban Sztár Leszek c. műsorban, ahonnan gyorsan kiesett. 

Folyamatos fellépő koncerteken, 

https://www.youtube.com/watch?v=mcEaufV03Iw&list=RDmcEaufV03Iw&start_radio=1

https://www.youtube.com/watch?v=PrcSXPSW8M8&list=RDPrcSXPSW8M8&start_radio=1

https://www.youtube.com/watch?v=Li_OKtTyO9Y&list=RDLi_OKtTyO9Y&start_radio=1

Nem egy videóklipben láthattunk, 

https://www.youtube.com/watch?v=GRyrKOFksuw&list=RDGRyrKOFksuw&start_radio=1

https://www.youtube.com/watch?v=vkp_2GvV4P4&list=RDvkp_2GvV4P4&start_radio=1  

-- 

Csak sima Youtube-os rákereséssel találtam ennyit, de biztos van több. Nyilván ismerik a nevét a szakmában, dolgozik nagy nevekkel, hívják koncertezni. Lehet, hogy korábban nem töltött meg stadiumokat, de ő nyilván ezzel foglalkozik, nincs civil szakmája, nem most csöppent a bizniszbe, és nem most áll először színpadon. 

Arról pedig, hogy nem énekelt még magyarul színpadon, valaki Facebookon írta, hogy de. A bizonyítékot egy cikkben találtam meg, "Többek között Geszti Péter produkcióiban lépett fel, és Bereczki Zoltánnal is énekelt..."
Az is ott van a cikkben, hogy Los Angelesben is tanult énekelni. 

Na, őt összehasonlítani bárkivel is, igazságtalan. Kész előadó. Lehet nem felkapott. Lehet nem sztár. De énekesnő. Színpadi rutinnal, kiállással, hangképzéssel. 

vanda62 Creative Commons License 2 órája 0 0 96105

kitartó hölgy:-)

Előzmény: Ilhilla (96104)
Ilhilla Creative Commons License 2 órája 0 0 96104

Most dobott fel a facebook egy infót: Bereczki Zotán írta, hogy pár éve Johanna az ő versenyzője volt a Sztárban sztár leszek c. műsorban, de kiesett. 

Ilhilla Creative Commons License 2 órája 0 0 96103

Én nem követem és nem is akarok utána nézni a dolognak, de Te biztosan képben vagy: MI A BIZONYÍTÉKA ANNAK, HOGY JOHANNA PROFI ÉNEKESNŐ és ezáltal nincs helye ebben a versenyben? 

Én múltkor azt hallottam az élő adásban, hogy a Megasztár színpadán énekelt először MAGYAR nyelven! Akkor hol lett ő profi? 

Az előbb néztem meg az előző adás ismétlését és Johanna akkorát énekelt, hogy mozogtak a környék csillárjai és vastapsot kapott, sírt Nóra, sírtak a zsűritagok. 

Elismerem, hogy Olivia is nagyon tehetséges, de ő még magáról sem hiszi el, hogy mennyire és bizonytalan a saját személyiségét illetően. 

Szerintem Csongornak sem volt kevés rajongója és ők ma átszavazhatnak Johannára, akivel egy csapatban voltak. 

Nekem az a tippem, hogy Attila az első kör után kiesik és a két lány között fog eldőlni a végső eredmény. 

Előzmény: BabyFace93 (96102)
BabyFace93 Creative Commons License 7 órája 0 1 96102

Tipp a döntő eredményére: 

4. Pyfu 

Olívia legyőzte két adással ezelőtt a direkt párbajban, illetve múlt héten az utolsó székért, míg Pyfu csak egyszer maradt a széken Olívia ellenében az előző adás első fordulójában. Biztos van egy rétegközönség, aki masszívan szavaz a srácra, de szerintem még mindig sok (idősebb) néző szkeptikus a rapper sráccal szemben. Az X-ben korábbi évadokban már készítették elő ezt a műfajt (pl: Tóth Bettinával), hogy később rapper győztes (Alee) születhessen, de a Megasztárban ez egy új keletű jelenség, Pyfu az úttűrő, és szép eredmény a döntőbejutás. 

3. Olívia 

Aki nem kedveli Attilát és Johanna részvételét igazságtalannak tartja, valószínűleg ide szavaz. Olívia feltörekvő tehetség, kiváló hanggal, igazából róla kellene szólnia egy Megasztár-típusú műsornak, ezt sokan látják, egyre több hasonló hozzászólást olvastam a héten, ezért gondolom, hogy befuthat a harmadik helyre. 

2. Johanna 

Egyértelműen ő az a narratíva, amivel a zsűri, az elfogult közönség (hisz sokakat nem érdekel, hogy profi énekesnő, énektudásával kitűnik a többiek közül és ennyi elég számukra), és a TV2 szerintem elégedett lenne. A hype ellenére velem nem tudják elhitetni, hogy akkora rajongótábora lenne, hogy behúzza a győzelmet. 

1. Attila 

Ha a csatorna nem nyúl bele a szavazatokba, akkor Attila fog nyerni. Nem csak a médiacirkusz miatt, hanem azért is, mert ő az a személy, aki ennek a médiacirkusznak a jó oldalán áll, azaz alázatosan végighallgatta hétről-hétre a kritikákat és kimaradt a vele kapcsolatos vitákból. Apuka, Erika, Gabi, Curtis, és az újságírók vitték helyette a lángot, ami az ő malmára hajtotta a vizet. A versenyzők közül őt lehet talán egyedül olyan karakternek gondolni, akire száz-ezerszám szavaznak az emberek, ő a "nép gyermeke". és az évad egyetlen olyan színfoltja, akivel kapcsolatosan mindenkinek van véleménye. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a fanyalgók nem szavaznak, a rajongók döntik el a végeredményt. Ha applikációs szavazás lenne, és lehetne negatív irányba voksolni, akkor más lenne a helyzet, de így csak a rajongók véleménye számít. 

shadoe Creative Commons License 1 napja -2 3 96101

És is szóról-szóra ugyanezt gondolom, és ezt is írogatom néhány helyen, már 4-5 hete. 

Számomra két megfelelő kimenetele van a mostani megasztárnak. Az egyik, a feketébb verzió, hogy nyerje meg Attila, mert egyrészt ezzel - Erikát kivéve - leég ez a rosszindulatú (sőt sokszor igenis gonosz), minősíthetetlen, alpári zsűri, másrészt jelezné, hol tart most ez a műsor, ebben a formában, mennyi értéket, kulturáltságot és intelligenciát tudott felmutatni, és mennyire nem a tehetségkutatásról szólt már kezdetektől fogva, így méltó befejezése lenne ennek a szériának. Ezzel egyébként jól odapörkölnének a habzó szájú kommentelőknek is, akik a saját frusztrációjukat egy 17 évesen élik ki, és alázzák le a lehető legváltozatosabb módokon - számomra ez sem elfogadható viselkedés. Nem mindegy ugyanis, hogy egyszerűen nem szeretünk valakit, vagy pedig tüzet okádva, az emberi mivoltunkból kivetkőzve gyűlölködünk.

A fehérebb verzió, ha nem nézem, hogy mivé alacsonyították le ezt a nagymúltú és régebben nézhető műsort, azt mondanám, nyerje meg Olívia, egyrészt mert ő fejlődött a legtöbbet az élő adások során, másrészt mert én egyszerűen személy szerint szeretem, amit csinál, harmadrészt - ez a legkevésbé érdekes szempont -, de nagy valószínűséggel a vasárnap esti társműsort amúgy is férfi versenyző nyeri meg, akkor legalább itt legyen női győztes.

Előzmény: Zmmplen (96100)
Zmmplen Creative Commons License 2 napja -1 2 96100

Amikor Curtis úgy minősítette Attit, hogy nem idevaló, megfeledkezett magáról. Ő sem idevaló, zsüriben 8 általánossal? Ő sem fejlődő képes! Majka tette ismertté, majd kirúgta a csapatából. Mester? Röhögni kell! Mitől mester a Curtis? Semmihez sem ért! Mert papírra vet semmitmondó szövegeket? Csekély a szókincse. Nagy fokú szakmai hiányosságai kiütközik, amikor megszólal. Kár, hogy visszajött a zsűribe, ezt a konkurens csatornán Majkáék is jól kifigurázták.

Tény, hogy Atti énektudása ezen a szinten megrekedt, de nézettséget kreál a szerepeltetése. A közönség Curtis iránti ellenszenve miatt juttatja tovább a kis srácot. Szerintem meg is nyerhetné a Megasztárt, ha, adnának neki egy Horváth Pista nótát, ezzel tényleg "berúgná az ajtót".

Egyetértek veletek, erőltetett a saját dal, saját szöveg. Erre kevesen képesek, ehhez nagy szakmai múlt, írói, költői véna kell.

Azért a tiszteletet meg kellene adni a hölgyeknek, Erika jó fej, diplomás, intelligens nő, a szakma, az ének, a tánc a kisujjában van bizonyítottan.

Nem kellene ebbe a műsorba többet képzelni, mint amivé vált.

Csabello76 Creative Commons License 2 napja 0 0 96099

"Szerintem nála középszerűbb Megasztár-győztes nem kell ide"

Ebben igazad van! Ezért nem szabad az Attilának megnyernie a műsort,mert ő,még középszerűnek sem mondható! Ne sűllyedjünk már lejjebb! ;-)

BabyFace93 Creative Commons License 2 napja 0 0 96098

Nyilván igazad van, de nem mint ha Gudics Máté többet tudna a pop-rock műfajánál. Végig nyomta ebben a műfajban és ennyi. Szerintem nála középszerűbb Megasztár-győztes nem kell ide :) 

Előzmény: Csabello76 (96096)
Ilhilla Creative Commons License 3 napja -1 0 96097

Igen, de azt szerettem volna érzékeltetni: semmivel sem másabb, mint a válogatón, ahol viszont el voltak tőle ájulva! 

Előzmény: Csabello76 (96096)
Csabello76 Creative Commons License 3 napja 0 0 96096

"Semmivel sem nyújt rosszabb teljesítményt, mint a válogatón!"

Ez igaz,mert ott sem nyújtott,semmit! Itt,MEGASZTÁRT kellene keresni,nem pedig énekest,egy vendéglátó egységbe,vagy roma lagziba! De ez a srác,csak ilyen stílusban tud énekelni! Egy megasztár,állja meg a helyét,minden stílusban! 

Előzmény: Ilhilla (96088)
BabyFace93 Creative Commons License 3 napja 0 2 96095

Persze, de ez nem is a dalszerzők versenye. Én olyan erőltetettnek gondolom, amikor behozzák ezeket a saját dalokat a műsorba, főleg, mert annyira kétélű a dolog: vagy felemeli az adott versenyzőt a többiekkel szemben, akinek nem adnak saját dalt, vagy kilöki magából a versenyzőt a megírt dal, és kiejti. Anno, amikor Caramel vagy Bartók Eszter megjelent saját dallal, annyira hiteles volt, nem bűzlött semmilyen megfelelési kényszertől, aktuális trendtől vagy "kötelezőségtől". Minek Csonginak, Kamillának, stb. saját dal még? Pyfut megértem oké (egy rapper a saját érzéseiről rappel, úgy hiteles), Olíviáé is aranyos volt, de feleslegesek ide még a saját dalok. 

Igazából nekem hiányoznak a tematikus hetek, amikor még Queen, ABBA vagy LGT estek voltak a Megasztárban. Amikor adott műfajon belül igazi kihívás elé állították őket - és főleg, hiányzik, hogy a műsor nem építkezik, sokkal több élő adás kellene. 

Előzmény: Ilhilla (96094)
Ilhilla Creative Commons License 3 napja 0 0 96094

...és tegyük hozzá: Fehér Krisztián saját dalokkal lett a nézők kedvence, Attilába viszont "beleszakadna a madzag", ha írnia kellene akár csak egy dalocskát. Vagy én tudom rosszul és egy zenei fenomén? :D

Előzmény: Peti817172M (96090)
drag22 Creative Commons License 3 napja 0 0 96093

Ha ez igaz, akkor az is érdekes, hogy milyen szinten nyúltak bele az eseményekbe?

Már az előválogatón műsoron kívül eldöntötték, hogy Attilát fogják választani, őt viszik be az élőbe, vagy egyszerűen adódott a lehetőség a válogatón és ott szóltak le fentről, hogy akkor legyen Attila, utána pedig hagyták maguktól folyni az eseményeket?

Ezek fényében arra gondoltam, hogy lehetséges, hogy a balhé további generálása miatt nem is akarja a TV2 azt, hogy annyira fejlődjön, ezért szándékosan nem is foglalkozik vele annyit az énektanár mint a többiekkel?

Előzmény: Andresovics (96089)
drag22 Creative Commons License 3 napja -1 1 96092

Maga Curtis is elismerte az egyik élőben, hogy megtévesztő volt a dolog, mert 50-60 brutálisan rossz énekes meghallgatása után amikor megjelent Attila, akkor első ránézésre/ráhallásra valóban sokkal jobbnak tűnt.

Előzmény: BabyFace93 (96091)
BabyFace93 Creative Commons License 3 napja 0 3 96091

Nyilván a zsűri adott legitimitást a jelenségnek, de azért sok énekelni nem tudó között el tudom képzelni, hogy Attila első ránézésre/ráhallásra szimpatikus volt nekik, mint versenyzőjelölt. Talán a probléma pont az, hogy semmi sem fejlődött. Míg pl: Olívia hétről-hétre egyre jobb és kinyílik, Attila ugyanazt hozza, és ez a döntőben azért már kiütközik. Igazából nekem már mindegy ki nyer, én Olíviának szurkolok, aki nyilván nem esélyes, ahogy Pyfu sem gondolom, hogy a dobogó tetejére érhet. Marad tehát Attila és Johanna, egyiknek sem szurkolok, Johanna egész szerepeltetése viszont tízszer jobban irritál, mint Attiláé. Szóval essen pofára a TV2, szülessen egy újabb Fehér Krisztián. 

Előzmény: Ilhilla (96088)
Peti817172M Creative Commons License 4 napja 0 1 96090

Nem teljesen, mert Fehér Krisztián csak a győzelme után kezdett el botrányosan viselkedni. Mondjuk én nem néztem se azt se ezt, csak a hírekből tudom a dolgokat.

Amúgy Ádám Attila mi rosszat csinált?

Előzmény: Andresovics (96089)
Andresovics Creative Commons License 4 napja 0 2 96089

Én még mindig tartom a véleményemet, hogy szándékosan és tudatosan lemásolták a tavalyi X-es Fehér Krisztián-sztorit. Gondolták, ha ott bejött, itt is bejön. És szerintem pont azért savazzák ennyire a srácot, hogy szimpátiát ébresszenek iránta a nézőkben, és csakazért is dobják rá a szavazatokat. Ha megnyeri, hát megnyeri, nem buknak rajta semmit. Egyébként meg abból a kevésből, amit láttam, nem hinném, hogy a kölyök annyira összezuhanna a felé irányuló kritikáktól. Nekem inkább tűnik olyannak, aki kedvesen bólogat, de közben azt gondolja magában, hogy "rohadjatok meg g*cik, akkor is jó vagyok." Mint a válogatókon azok, akik az elküldésük után pampognak, hogy pedig ők igenis mennyire tehetségesek, és mit képzel a zsűri, hogy leminősíti őket. Csak ez a gyerek bekerült az élőbe, ezért nem mondhatja ezeket ki.  

Ilhilla Creative Commons License 4 napja 0 4 96088

Nem vitatom, hogy nem ide való, de 

https://www.tiktok.com/@7.7patrik/video/7557426292728073494

semmivel sem nyújt rosszabb teljesítményt, mint a válogatón!

Mit csinált ott a drágalátos zsűri? A videó erre is választ ad!

Curtis egyből bevitte a csapatába, utána pedig magára hagyta, nem tanította, nem nevelgette (még gyerek), nem adott "szakmai" tanácsot, hanem kritizálta! 

Tóth Gabi többször zokogott az "ő Krisztofere" miatt, hogy mennyi bántást kap, erre a fiúra meg még ránézni sem bír lassan!

Erika segíteni akart, de miért nem adott hozzá illő dalokat? 

Egyék meg, amit főztek és viseljék a következményét! 

Előzmény: Csabello76 (96087)
Csabello76 Creative Commons License 4 napja -1 2 96087

Ez itten kérem,Magyarország! Már megint tovább jutatták,ez a semmitérő Ati gyereket! Az a baj,hogy túl sok a tesó,meg a tesó vérű magyar,ebben az országban! Meg a hetente 2 millát rálocsoló,maffiózó(akiről tudjuk,ha megnyeri a kiskölök a műsort,ott fog kopogni az ajtaján,a 2 millákért,meg a kamatos kamatért!)! Még az sem érdekli ezeket az embereket,hogy így meggyalázta ezt a Balázs Fecó számot! Ez a Megasztár,nem egy romalagzi!

Csabello76 Creative Commons License 4 napja -2 2 96086

Ezt bizony,az ufó fejű Erika baxta el,amikor utána ment és visszahozta,a válogatáson! Hagyni kellett volna,hogy haza menjen,a p.csába!Még mindíg úgy védi az Erika,mintha a kölök teliberakta volna!

Előzmény: Ilhilla (96080)
Ilhilla Creative Commons License 5 napja -1 0 96085

Az szuper műsor volt 30 éve, talán megállná a helyét most is, de nem a TV2-n, ők elrontanák (azt is)! 

Előzmény: Caladee (96084)
Caladee Creative Commons License 5 napja 0 3 96084

Támasszák fel a Dalnokok ligáját.

Előzmény: drag22 (96082)
drag22 Creative Commons License 5 napja -1 1 96083

Amúgy egy gondolat felvetődött bennem, ha már úgyis kialakult ez a helyzet, mi lenne ha a Megasztár döntőjében most kivételesen Ádám Attila és Lengyel Johanna megosztottan tudnák megszerezni az első helyet, tehát a végén mindketten győztesek lennének?

drag22 Creative Commons License 5 napja -1 0 96082

Nézzük a lehetőségeket, ha egy évig pihentetik a Megasztárt, akkor mi legyen helyette:

Sztárban Sztár Leszek, The Voice, Rising Star, teljesen új formátum csak énekesekkel, vagy a TV2 csinálja meg a saját Csillag Születik -Got Talent verzióját?

Előzmény: shadoe (96079)
Ilhilla Creative Commons License 5 napja -1 0 96081

Nem csak az egyéni győzelem van veszélyben? A csapatgyőzelmet már nem lehet befogni. Rosszul tudom? 

Én Norrisnak drukkolok, hátha összehozza! 

Előzmény: shu14 (96074)
Ilhilla Creative Commons License 5 napja -1 4 96080

Attilát -tetszik, nem tetszik- a TV2 zsűrije juttatta el eddig! Amit műveltek vele, nem tetszett a nézőknek és van két "közutálatnak" örvendő, vagy legalábbis nagyon-nagyon megosztó zsűritag. Már megfigyeltem más másorokban is: a néző mindig amellett a versenyző mellett szavaz, akit a zsűri ostoroz. 

A csatorna egye meg, amit főzött! 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!