Keresés

Részletes keresés

BabyFace93 Creative Commons License 20 órája 0 0 95982

Jönnek a párbajok:

Bea vs. Csongi 
Attila vs. Kamilla 
Lali vs. Johanna 
Pyfu vs. Olivia 

Nem tudom mi lesz a koncepció. Lesz 8 egyéni produkció + négy párbaj? Vagy négy párbaj + a vesztesek újra énekelnek, mint a Sztárban Sztárban? 

A Bea vs. Csongi párbaj érdekes lehet, de a többi szerintem egyértelmű eredményt fog hozni Attila, Johanna és Pyfu továbbjutásával. Aztán Beát továbbjuttatják a nézők. Olivia vs. Lali vs. Kamilla a kieső helyekért. 

BabyFace93 Creative Commons License 2 napja 0 1 95981

Szerintem engedjük el ezt a popsztár dolgot. Jövőre senki sem fog emlékezni az idei versenyzőkre. 

Előzmény: Ilhilla (95978)
Ilhilla Creative Commons License 2 napja -1 2 95980

nem a versenyzői erősségei alapján választ dalt, 

Ezt nagyon jól látod! Gabi valójában át szeretne térni erre a "népies" stílusra, de nem megy neki, hiába erőlködik. Szeretne a néptáncos párjával köuösen fellépni, ezért is lett a "zenekara" is. Mit tesz Gabi a versenyzőivel? Belekényszeríti ebbe a lehetetlen helyzetbe. Ez volt Krisztokernél és ez Connie esetében is. Kamillánál nincs gondja, mert erdélyi a lányka, rá ott sokan szavaznak. Ha annyira ért a dolgokhoz, tudnia kellene, hogy a Megasztárban nincs helye a népies daloknak, legalábbis a verseny ezen szakaszában, amikor még el kell(ene) fogadtatni a nézőkkel a versenyzőt és ezt jobb egy modern, népszerű dallal megtenni. 

Márkiónál nem tudta elérni ezt a stílust, de igazán nem is foglalkozott a sráccal, pedig "maga a zene" és sokat vesztett azzal, hogy kiejtették, mert a kis Kökényt erőltetik. 

Előzmény: schanc (95976)
schanc Creative Commons License 2 napja -1 2 95979

Csongortól ez volt az első, amit láttál?

Mert önmagában ezzel is jobb volt szerintem, mint sokan a mezőnyben. De ha megnézed a válogatót (Phil Collins: All against odds), a párbajt (Adele: Set fire to the rain) és az első adást (OneRepublic: Love runs out), szerintem ezen alkalmakkor sokkal többet hozott.

Előzmény: shu14 (95977)
Ilhilla Creative Commons License 3 napja -1 3 95978

Te így látod, én másképpen, de ha nézed a srácról a felkészülésnél készült videóit, láthatod, hogy ez a "mórikálás" és grimaszolás része az életének! Majd kinövi, ha már popsztár lesz! 

Nekem inkább az tűnt fel, hogy milyen "pofákat" vág némelyik versenyző a felkonferáló videóban: az a beképzelt, nagykésű, ki vagyok én... stb. beállás és nézés! Nem írok neveket, meg kell nézni, többen csinálják! Tuti a videókat készítő személy instrukciói alapján teszik! 

Előzmény: BabyFace93 (95973)
shu14 Creative Commons License 3 napja -1 0 95977

Fura, szerintem meg kifejezetten jó volt a dalválasztás, és nekem határozottan tetszett a kisebb hibák ellenére az ének is.

Shadoe véleményét meg szokás szerint osztom.

Előzmény: schanc (95976)
schanc Creative Commons License 3 napja 0 1 95976

Viszont amúgy igaz, Gabi tök jót mondott azzal, hogy ez neki rossz dalválasztás volt.

Bár hozzáteszem, Gabi sem remekel ilyen téren. Folyamatosan olyan érzésem van, hogy ő nem a versenyzői erősségei alapján választ dalt, hanem a kedvenceit sózza rá a versenyzőkre. Miután Krisztofer kiesett egy népdallal, adott két versenyzőjének is. Mit várt...?

schanc Creative Commons License 3 napja 0 1 95975

Csak annyit, hogy amikor jelentkezni kellett a Megába, akkor még nem volt hivatalos, kik alkotják a zsűrit.

shadoe Creative Commons License 3 napja -1 5 95974

Szerintem itt az volt a baj és visszatetsző, hogy pont egy olyan zsűritag hápogott tiszteletről, akinek fogalma sincs arról, hogy mi az, egymás után sorozatban hülyézte le a válogatók során a mellette ülő zsűritársát, és nem szakadt rá a plafon!

Egyébként a Sztárban Sztár mai adásában volt is ennek visszhangja, Stohl András legelső mondata az volt, hogy: mi nem az a zsűri vagyunk, mint máshol, ahol a zsűritagok se adják meg egymásnak a tiszteletet... ennyit erről.

Egyébként a Csongor produkcióban én is láttam hibákat, de az sem várható el egy 18 évestől, hogy Alex Warren után egy ennyire mély és nehéz dalt tökéletesen hozzon úgy, hogy még nem is élte meg az életében azokat a dolgokat, amiről ez a dal szól. (Megjegyzem, Freddie-nek sem ment tökéletesen a dal a vasárnap esti műsorban.)

Ádám Attila valóban szótlanul tűrte a kritikákat, egyébként ilyen aljas és szemét módon lealázni valakit élő adásban, ez sem vall túl sok tiszteletre: gyakorlatilag ki lett mondva a nagytisztelendő "úr" részéről, hogy: "tehetségtelen vagy". Ádám Attiláról lehet jót vagy rosszat gondolni, de azt csinálni, hogy hetek óta ott rúgni bele, ahol csak lehet, ez azért túlzás és nem megengedhető.

Azért megnézném, ha Curtis ezt a rosszindulatú és alpári szekálást mondjuk T.G. versenyzőjével csinálná heteken keresztül (ha merné!!!), akkorát kapna Tóth Gabitól verbálisan, hogy a fal adná neki a másikat!

BabyFace93 Creative Commons License 3 napja -4 3 95973

Ez nem így működik. Akkor is tisztában volt a mesterek személyével, amikor a Megasztárba jelentkezett és azzal, hogy részt vesz a műsorban, elfogadta, hogy ők fognak ítészkedni felette. Nem kell hajbókolni, sőt, mint írtam ha tiszteletet nem is akar adni nekik, legalább hallgassa végig pókerarccal az értékelést. Ádám Attilát minden műsorban porig alázzák és nem reagálja le, pedig fiatalabb is. Akkor végül is a vendéglátós roma kisfiúnak több intelligenciája van, mint a jó családból érkező, az életben privilégiumokkal indult Csongornak? Ezek szerint igen. 

Amúgy kövezzetek meg, de semmi bántót nem mondtak neki. Tök jogos értékelés hangzott el a szájukból, sem a dalválasztás, sem az éneklés nem volt jó. Én nem gondolom, hogy Csongor ott tart, hogy megteheti, hogy ezeket grimaszokkal reagálja le. Könyörgöm egy fiatal szarcsimbókról beszélünk, neki még rohadtul alázatosnak kellene lennie. 4/3 zsűritag volt ugyanazon a véleményen, ez azért eléggé beszédes, ha Fideszes-csicskákról van szó, ha nem.  

Előzmény: Ilhilla (95967)
vanda62 Creative Commons License 3 napja -1 0 95972

Ez a műsor a NER tulajdona a tévével együtt, rájuk sose fognak rászállni, amíg engedelmeskednek a gazdájuknak. Az x-faktorosoknak már inkább lehet félnivalója. 

Előzmény: Dave985 (95971)
Dave985 Creative Commons License 3 napja -2 0 95971

Semmi, csak filóztam.

Ez a Csongor ügyes gyerek, igazat adok shuvohnak. 

Előzmény: vanda62 (95970)
vanda62 Creative Commons License 3 napja 0 0 95970

De mi köze Telegdy Dani ügyének ehhez a műsorhoz?

Előzmény: Dave985 (95969)
Dave985 Creative Commons License 3 napja -1 0 95969

Telegdy művész úr (nem az úszó) ügye Maglódig vezet. Lesz adás 1 hét múlva? :)

Előzmény: shu14 (95968)
shu14 Creative Commons License 3 napja -3 1 95968

>A srác is tisztában van/lehet a két zsűritag személyiségével, tetteivel és -mert még csak 18 éves- ne várjunk el tőle felnőtthöz "méltó" képmutatást és hajbókolást egy drogos rapper és egy levitézlett ősanya előtt!

This. Fucking this.

Előzmény: Ilhilla (95967)
Ilhilla Creative Commons License 3 napja -3 5 95967

A "pofavágásokat" nem láttam, így arról nincs véleményem, de amilyen gyorsan az egekig tud magasztalni az a két zsűritag, olyan gyorsan a mélybe is tud taszítani az IGAZSÁGTALAN értékeléseivel! 

A srác is tisztában van/lehet a két zsűritag személyiségével, tetteivel és -mert még csak 18 éves- ne várjunk el tőle felnőtthöz "méltó" képmutatást és hajbókolást egy drogos rapper és egy levitézlett ősanya előtt!

A kiesett lánykának is minden az arcára volt írva, nem sok kellett hozzá, hogy "grimaszoljon" az őt kiejtő MESTERÉNEK, aki képes volt egy népdalszerű dalt adni abban a versenyben, amelyben még mag kellene alapozniuk a további részvétel sikerét! Krisztofer és Kamilla dalválasztásai után ez már sokkolta a nézőket és hiába volt a jó hang, nem szavaztak rá elegen.

Előzmény: BabyFace93 (95965)
vanda62 Creative Commons License 3 napja 0 0 95966

Köszönöm. A dalokat még meg-megnézem, főleg, ha az ajánlat mellé link is van, de a műsor többi része olyan, mint a Sin City, nem nekem való. 

Előzmény: shu14 (95963)
BabyFace93 Creative Commons License 3 napja 0 3 95965

Igen is tiszteletlen volt, nem azért, mert azt mondta, hogy nem ért egyet velük, hanem, mert végig grimaszolta a zsűriértékelést. Lehet itt kígyót-békát kiabálni Gabira, Curtisre, mi nem vagyunk a versenyben és azt mondunk, amit akarunk, de ez kb. olyan, mint ha a felettesem/főnököm a munkámat értékelné, én pedig végig fintorognám az egészet. Nem illik. Utána privátba lehet haverok között kurvaanyázni, de ott, abban a helyzetben, meg kell adni a minimális tiszteletet, vagy ha azt nem is, legalább pókerarcot vágni az egészhez. 

Előzmény: shu14 (95963)
BabyFace93 Creative Commons License 3 napja 0 2 95964

Úgy tűnik Gabi elég pozitívan jött ki a tegnapi estéből, elég sok a támogató hozzászólás, sokan egyetértenek vele. Mondjuk tényleg vicc, hogy egy Márióhoz hasonló hang kiesik a második adásban, Ádám Attila pedig még mindig menetel előre a versenyben. 

Előzmény: shu14 (95959)
shu14 Creative Commons License 3 napja -1 2 95963

Ugyehogy ugye. Nyilván nem volt tökéletes, még valamilyen szintű kritika is elfogadható lenne, ha ugyanezek az emberek nem sztárolnának elvtelenül kisbetűs produkciókat, pl. a kiskökény gyalázatos vernyákolására, amivel lemészárolta a "Szerelem miért múlsz"-t, nem mondanák, hogy "világszínvonal".

És a legjobb az volt, hogy a sráccal ki akarták mondatni, hogy nem volt jó, erre azt mondta, hogy szerinte most jobb volt, mint a múltkor, erre Körtisz meg Tótgagyi elkezdtek hörögni, hogy hát hogy nem adod meg nekünk a tiszteletet te nyikhaj. Erre meg egy undorral vegyes sírásközeli állapot ült ki a srác arcára, de nem kért elnézést.

Engem ezzel meg is győzött, hogy helye van a szakmában.

Előzmény: vanda62 (95961)
Ilhilla Creative Commons License 3 napja -1 0 95962

Milyen átlátszóan tudnak EZEK manipulálni a szavazatokkal, hihetetlenül átlátszó! 

Megunták vezetgetni a kis "varázslót", hogy kiejtették? Én hallgattam volna még! 

vanda62 Creative Commons License 3 napja -1 0 95961

Köszönöm az ajánlatot, meghallgattam, de nem volt rossz. Kicsit dünnyögősen indult, de intelligens, elegáns előadás volt. Nem tudom, hogy mi bajuk lehetett vele. 

(A srác frizurája botrányos, női ökölvívók esetében még érthető, de rajtuk kívül senki másnál. És tudjuk, hogy kinek van még ilyen. :-)

shu14 Creative Commons License 4 napja -1 0 95960

Bocsánat, nem igaz. Tavaly volt több olyan produkció a Rebeka nevű csajtól, amit visszahallgattam párszor, meg talán Abigéltől is (neki a saját dalát is).

shu14 Creative Commons License 4 napja -1 0 95959

https://tv2play.hu/megasztar/biro_csongor_ordinary_2_adas

Erre gondolsz? Nálam ez kb. Zdroba Patrik Deadpool előadása óta (2019) az első, aminél vettem a fáradságot, és visszakerestem, és a 2 ordenáré reklámot végigkínlódva végighallgattam azóta többször is.

Dehát én ilyen vagyok. Anno Szeleczki Dávidnál is nagy kedvencem volt pl. az Easy like Sunday morning, pedig mindenki lehordta mindennek.

>Paulina- koncerteken

Akkor nem csak PeterCs hallgatja? Érdekes, velem sose jön szembe. Pedig vannak olyanok, akik kéretlenül is jönnek. :)

Előzmény: Dave985 (95958)
Dave985 Creative Commons License 4 napja 0 1 95958

Kamilla karakteridegen dalokat kap. Utánajártam közösségi médiában. Nem kellett volna, kiderült, hogy Paulina- koncerteken ugrándozik. :)

A copfos messze ma volt a leggyöngébb.

Az Ádám- gyerekkel kapcsolatban igaza van Curtisnek. A SlágerTV színvonalának alja, egyszerre fogalmatlan a zenéhez, és rettentően lusta. Botrányos volt.

Hülye TikTok benyomta az összeset, hamar végigpörgettem mindet. Elég volt.

Előzmény: shu14 (95957)
shu14 Creative Commons License 4 napja -1 1 95957

Herceg Erikán szerintem érzik a nézők is, hogy egy végtelenül jóindulatú kedves nő ebben az ocsmány celeb trash világban.

Értékelhető teljesítményt Kamilla és a végén csatakig lehordott srác nyújtottak. Szerintem nem vesztettem semmit, hogy eddig nem néztem.

Előzmény: Dave985 (95954)
BabyFace93 Creative Commons License 4 napja 0 1 95956

Akiben esetleg még kétely van, most leírom, hogy Kamillát vagy Lalit rakják jövő héten a végére, hogy biztos továbbjutók legyenek. Ha Gabit akarják nyugtatni, akkor Kamillát. 

BabyFace93 Creative Commons License 4 napja 0 3 95955

Nehezen viselte a zsűri kritikáját. Fintorgott, pofákat vágott. Kivételesen én is láttam. Nem csak a tóthgabi. :) Lényegében Marics nem értett egyet a zsűritársaival, akik szerint gyenge volt a srác. És láthatólag Csongi sem értett egyet velük, amit grimaszokkal fejezett ki. 

Előzmény: Dave985 (95953)
Dave985 Creative Commons License 4 napja -1 0 95954

8 versenyzőből 3 Herczegtől, 3 Maricstól, a két élharcost a specifikumszavazók (caféromás és erdélyi) tartják még versenyben.

Dave985 Creative Commons License 4 napja -1 0 95953

Újranézem, amint felpakolják a titkos megosztóra. Ha addig leírjátok címszavakban, mi történt a nyikhaj srácnál a végén, köszi.

Kb. az nyeri meg a Megasztárt, aki ad1. nem a két gyűlölt "mesternél" van, ad2. akit Curtisék keményen kritizálnak.

A megfejtés alighanem a romagyerek lesz, esetleg az a saját számot éneklő csaj? Bár azt se tudom, ő kinél van.

Előzmény: BabyFace93 (95951)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!