Keresés

Részletes keresés

Ilhilla Creative Commons License 15 órája -1 0 95928

Szinte gondoltam, hogy Tóth Gabi csapatát kell megerősíteni, mert a leggyengébb és hamar elfogynának a versenyzői. 

Előzmény: drag22 (95927)
drag22 Creative Commons License 25 órája 0 0 95927

Szabó Kamilla lett a vigaszágon bejutott versenyző.

drag22 Creative Commons License 25 órája 0 0 95926

Ha az első élő adásban megint három kieső lesz mint tavaly, akkor sanszos, hogy a tudjuk kinek a 3 versenyzője fog először repülni.

Előzmény: shadoe (95925)
shadoe Creative Commons License 25 órája 0 1 95925

Érdekes, hogy gyakorlatilag azzal indultak a válogatók, hogy Erikának lesz -e egyáltalán ütős csapata, ami legalább megközelíti a másik hármat.

Tegnap meg kiderült, hogy övé lesz a legerősebb, rosszul taktikáztak ill. erőszakoskodtak a jó énekesek beválogatásán a többiek (főleg a média-K), minél agresszívabb és hangosabb volt valaki, annál gyengébb csapatot tákolt össze. Nem is baj ez.

Skarlát Boszorkány Creative Commons License 1 napja -1 1 95924

Engem a Szépréthy bosszant, meddig kell még kerülgetni a fickót?

Előzmény: Ilhilla (95923)
Ilhilla Creative Commons License 1 napja -1 1 95923

Úgy tűnik, végül Marics Petinek sikerült a legjobb csapatot összehoznia, Tóth Gabi ezzel a Krisztoferrel rosszul választott, első kieső lesz és a másik két versenyzője sem az igazi, pedig Gabi összeszedett jó pár jó énekest a válogatón. 

Ami Curtis csapatát illeti, lehetne jobb is, Herceg Erika pedig a "nagyjeleneteivel" felbosszantott, a kedvenc kis 17 éves cigánygyerek miatt jó énekesektől szabadult meg és -ha Maricsnak nem kellett a lánya- ő viszi az anyját, aki valóban jó hangú, de nem egy popénekes alkat és majdnem kétszer annyi idős, mint a többiek. 

Mindentől függetlenül jobb volt ez a műsor, mint az X, talán csak az össze-vissza vágásokkal és Ördög Nóra szoknyájának hosszával nem voltam kibékülve! :D

schanc Creative Commons License 4 napja 0 1 95922
Ilhilla Creative Commons License 2025.10.13 -1 1 95921

Bocsánat, a jelző nem tőlem származik, hanem az ellenfele anyukájától. 

Különben Johanna külsőre is sztáralkat, már ha van ilyen!

Előzmény: Nein stein (95919)
Ilhilla Creative Commons License 2025.10.13 -2 1 95920

Ebben nem Marics döntött, hanem a szerkesztők, mert az a lányka "nem színpadképes" azzal a hatalmas testtel. Sajnos még az egykori Tóth Veránál is túlsúlyosabb. Sajnos egy ideje már erre is adnak, nem az énekhang a fő szempont. 

Lehet, hogy a kislánynak nem is lenne ilyen a hangja, ha könnyebb lenne 50 kilóval? Lásd Tóth Vera hangja is teljesen másképpen szól, mióta lefogyashztotta magát. 

Nem popénekesnek való, de el tudnám képzelni egy színházban ezzel a hatalmas hanggal. 

Előzmény: kelso82 (95918)
Nein stein Creative Commons License 2025.10.12 0 0 95919

Ami a "csirkefejű" Johannát illeti: valóban tehetséges, de eddig miért hol volt, miért nem "fedezték fel", ha évek óta énekel? 

Nem olyan egyszerű a sztárrá válás, pláne hazánkban nem az. 
Sok az ellenérdekelt, sok az irigy, a szakma igyekszik lefojtani a riválisokat, még mielőtt azok szárba szökkennének. 

Ott az A38. Hosszú évek alatt sok-sok kiváló énekesnek, virtuóz zenésznek biztosítottak lehetőséget, de azok többsége mégis elsüllyedt, mert nem volt, aki felkarolja őket, a néhányszori megvillanás meg kevés ahhoz, hogy igazi rajongótábort generáljanak.

Ettől függetlenül, énekelt ez a Johanna már Bereczki Zoltánnal és másokkal is. Az énektudása, hangi adottságai vitán felül állnak. 

Előzmény: Ilhilla (95916)
kelso82 Creative Commons License 2025.10.12 0 1 95918

Raadasul ez egy 5 evvel ezelotti video. Tenyleg egy teljesen kesz enekesnorol van szo. Miert nem fedezte fel senki eddig ilyen megaszarokon kivul? Mondjuk egy lemezkiado.. Egyaltalan itt elt az orszagban a megelozo evekben?

Amin kvara meglepodtem h a marics azt a nagyon tulsulyos voros haju csajt kirakta. Baromi jol enekelt o is en ot fixen vittem volna az elobe. 

De amikor a vigaszagat sem neki adta hanem a szokenek? Na azt nem akartam elhinni. Borzaszto dontes volt maricstol hogy hagyta ezt a csajt kiesni. O es johanna volt a 2 legtehetsegesebb.

Előzmény: Nein stein (95914)
Ilhilla Creative Commons License 2025.10.12 -1 1 95917

Ez sem volt semmi!

https://24.hu/elet-stilus/2025/10/12/megasztar-tv2-toth-gabi-marics-peti-balogh-krisztofer-elo-show/

Legalább meglesz az első kieső! Majd Gabi hamarosan egyetlen versenyzővel marad, annyira rossz a csapata Maricséhoz képest!

Előzmény: drag22 (95915)
Ilhilla Creative Commons License 2025.10.12 -2 1 95916

Bevallom, ide kapcsoltam, mert az X faktor egyszerűen nézhetetlenné vált számomra. 

...és jól tettem, mert érdekesebb volt. Nem Tóth Gabi újabb "nagyjeleneteire" gondolok és nem is arra, hogy miért raktak össze két jó énekest és miért kellett ezért z egyiket kirúgni. Amit az X-ben műveltek a műsorvezetők, Gáspár, a gitártörő "művész"... nem találok szavakat!

Ami a "csirkefejű" Johannát illeti: valóban tehetséges, de eddig miért hol volt, miért nem "fedezték fel", ha évek óta énekel? 

Nekem sokkal életszerűbb lenne, ha a Maricshoz került szőke szépfiú (nevét nem tudom) lenne megasztár, vagy a sokkal szerényebb, ismeretlenebb lánykák valamelyike.  

drag22 Creative Commons License 2025.10.11 -1 0 95915

Újabb mélypont, a következő epizód előzetesében Herceg Erika azt mondta, hogy közvetlenül élő showba fog juttatni egy már Curtis-től kiesett versenyzőt, az egyik saját, már fixen élő showba jutott versenyzője helyett.

Előzmény: Mlle. Grenelle (95909)
Nein stein Creative Commons License 2025.10.11 -1 1 95914

Na. 
Megvan az idei MEGATRASH vetélkedő nyertese. 

Lengyel Johannának hívják és már van zenei előélete. 
Nem is akármilyen. 

pl.:  

https://www.youtube.com/watch?v=bk8XG4q7iL8

Ez a gurítás kb. olyan lesz, mint a Gigi-féle x-faktor. Már előre lehetett tudni, hogy a többi versenyző, Radics Gigi mellett csak a biodíszlet szerepét fogja betölteni. 

vanda62 Creative Commons License 2025.10.05 -1 3 95913

Én csak innen tájékozódom, mert egyszerűen nem visz rá  a lélek, hogy egyetlen perc adást is megnézzek a tv2-ön. 

Előzmény: shu14 (95912)
shu14 Creative Commons License 2025.10.05 -1 0 95912

Igen, ez a polgári neve. :)

Amúgy a csaj tényleg nem volt a legjobb, de annyira borzalmas se volt (hát kb. az a szint, mint az első körös továbbjutók, akik csendesen kihullanak a 2. körben), hogy csatakig kelljen alázni. Nekem lehet, hogy ennyi elég volt ebben az évben.

Előzmény: vanda62 (95911)
vanda62 Creative Commons License 2025.10.05 -1 0 95911

Pély Barnáról, mint férfi énekesről lehet mondani kritikát, de annyi bizonyos, hogy jó zenetanár. 

Ez a szépen körülírt nőnemű egyed, aki hangoskodott, a Tóth Gabi?:-)

Előzmény: shu14 (95910)
shu14 Creative Commons License 2025.10.04 -1 5 95910

Belenéztem kb 10 percre, elég volt. Büdös proli luvnya ordibált a felében, a maradékban meg egy Pély Barna által küldött csajt aláztak csatakig.

Előzmény: Mlle. Grenelle (95909)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2025.10.04 0 6 95909

Be kellene szántani az egészet, nyoma se maradjon.

Ez nem Megasztár, ez egy trash valóságshow.

drag22 Creative Commons License 2025.09.29 -1 1 95908

Mi lesz 2026-ban a TV2 terve a Megasztárral ha idén ez a trash Megasztár sem fogja hozni a kívánt nézettségét?

shadoe Creative Commons License 2025.09.28 -1 2 95907

Még ha vissza is hoznak régi embereket, egyszerűen elviselhetőbb a műsor.

Már úgy ültem le az elején, hogy úgyis kikapcsolom, de viszonylag kellemes csalódás, a válogatóadások közül még ez volt a legnézhetőbb. Az első félórát leszámítva a mostani műsor elfogadható volt, bár a zsűrivel nem barátkoztam meg jobban azóta sem.

Én sem vagyok képben a már ismert v. ismerős régi versenyzőkkel kapcsolatban, egyedül az a Krisztián volt ismerős, de túl sok idő az ő szereplése óta szerintem nem is telt el.

Dave985 Creative Commons License 2025.09.28 0 0 95906

Kigugliztam: igen, ő az.

Előzmény: Ilhilla (95905)
Ilhilla Creative Commons License 2025.09.28 -2 2 95905

Nem ő az, akit Tóth Gabi még a lakásába is befogadott, mert nem volt a srácnak hova mennie? 

A "csúcs" Tóth Gabi 10 évvel ezelőtti X faktoros zsűrizésére hivatkozása és Gyöngyi mama visszahozatala volt! 79 éves "matróna" úgysem volt még a Megában. ...de egész jól énekelt a néni. 

Előzmény: Dave985 (95901)
siófoki35 Creative Commons License 2025.09.28 0 2 95904

Elfogytak az új tehetségek. Csak visszatérők, meg trashe-ek vannak. De a trash-eket is direktkasztingolják már... 

shu14 Creative Commons License 2025.09.28 -2 1 95903

Miféle nevekre nem emlékeztek... látszik, hogy kikerültem ebből a vérkeringésből egy ideje. :)

Caladee Creative Commons License 2025.09.28 0 1 95902

Vagy a Sztárban sztár + egy kicsiből (Zöldi Lara).

De természetesen a tavalyi Megából is van visszatérő (Mikes Zsüliett, vele szemben jutott Abigél az élő showba).

Dave985 Creative Commons License 2025.09.28 -1 2 95901

A Sztárban Sztár Leszekből mazsoláznak, tegnap épp Balogh Krisztofer mutatkozott be.

XNC Creative Commons License 2025.09.27 -1 0 95900

Megint Megasztár! Sehol 1 beírás??

shadoe Creative Commons License 2025.09.23 -2 2 95899

Ezzel egyetértek. Itt hárman a zsűriben egy színvonalon vannak, egyedül Erika lóg ki, nem bír velük. Anno az X-Faktorban teljesen beilleszkedett, teljes értékű zsűritag volt, itt a suttyók maximum csak a rosszabbik énjét tudják kihozni, azt meg minek.

Vera egyébként egy tehetségkutatóban váltotta a média-k...-t - pár hétre ugrott be helyette, és jobb is lett a műsor egyből, intelligens humora volt, nem volt bántó vagy megosztó, a versenyzők is elfogadták, abszolút elfogadható személyiség szerintem (bár rá is kiabáltak már itt kígyót-békát, én viszont másként gondolom).

Előzmény: Börsi (95898)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!