Katasztrofális a zsűri, sajnos ez is tovább alacsonyítja a műsor színvonalát. Herceg Erikának pl. nagyon sokat árt(ott/hat) ez a műsor, tegnap már az volt az érzésem, mintha három az egy ellent látnék.
Nem illik ide, a suttyók közé, ő más kultúra, más mentalitás, nem tudja lereagálni ezeket a legalja proli szurkálódásokat. És erre a szintkülönbségre számos más példa van.
Az egymás iránti tisztelet hiányát egyre sűrűbben látni, míg a szélső tahó simán nekitámad Erikának, hogy "te hülye vagy!", a média-K úgy szól Maricshoz, hogy: "ne pofázz már!". Ilyen még a tavalyi zsűriben is elképzelhetetlen lett volna. Szóval nem értem, mi ez, a kocsmában vagyunk? Egy egész ország előtt ilyen stílusban beszélnek egymással, ezek nem szégyellik magukat?
És akkor még kikéri magának a műsor dívája az internetes kommenteket, aminek pont ő ágyaz meg, ő, akinek soha nem volt semmilyen tartása, sőt még le is ereszkedik az ő kulturáltsági szintjén lévő Jázminnal, és generál vele véget nem érő vitát? Intelligens ember ilyenbe bele se megy, magasról kiröhögi.
Maga a műsor szerkesztője is megérdemelne persze két egészséges pofont. A legelső szerencsétlen kerek 15 perc műsoridőt kapott (lemértem!), az összeeresztett öt énekes meg nagyjából 2 percet, pedig azt még érdemes is lett volna teljes terjedelmében meghallgatni.
Az agyoneffektált, másodpercenkénti nyolcvanezer villogással tönkrevágott beharangozókról és adáskitöltőkről már kár is beszélnem... Nézhetetlen.
Sajnos Tóth Gabi begyűjtötte magának a legtöbb jó énekest, talán az ő versenyzőjével akarják megnyeretni az évadot. Sajnos úgy fog járni, mint a Sztárban sztár leszekben, ott is minden jó énekes nála volt, de a nézők sorra kiszavazták őket, Gabi miatt.
Épp erre gondoltam, hogy az lenne a vicces, ha a válogatós borzalmak után összeraknának egy amúgy tök jó mezőnyt, jó hangokkal. Csak az a baj, hogy bármilyen lesz is a felhozatal, a zsűri színvonala aligha fog változni az élőkre. Hacsak a nézői reakciókat látva a vezetőség úgy nem dönt, hogy elég volt a trash-ből ennyi, és visszavesznek. De erre nem nagyon látok esélyt.
Az a durva hogy a TV2 Playen visszanézve a jó produkciókat, még így is magasan az X színvonala felett van a Mega. A kevéske jó énekes simán hozza a tavalyi színvonalat. Ha lemegy a válogatónak nevezett tóthgagyishow, még lehet hogy nézhető is lesz. Csak tényleg a jók kerüljenek be az élő showba, bohócok ne.
Érdekes, hogy Krasznai Tünde után egy másik, korábban élő show-s versenyző is feltűnt. Lengyel Johanna a 2019-es Sztárban sztár leszek második élő adásában búcsúzott.
Én már a tavalyit se ertettem. Vegtelensegig elhuzodo valogato, "rohogj a barmokon" 10hetig (egyebkent ez utoljara 2005 korul kotott le es kb akkor tartottam humorosnak), majd utana par het alatt osszecsapott elo show, ami alatt esely nem volt h barmelyik karaktert megkedveld. Tulajdonkeppen a tavalyi gyoztes azota csinalt valamit?
Ez a lényege az egésznek. Nyilván a saját nyomorukat és életképtelenségüket így tudják csak kompenzálni. Mint ahogy az iskolákban is a legéletképtelenebb fogyatékosokból lesznek a legnagyobb bullyk. És a munkahelyeken is a legfrusztráltabbak szeretik leginkább bántalmazni a kollégáikat.
A "Megasztár" műsor óborzalom! Szégyellem! Kutyaütő volt! Sőt, a zsűri, a szereplők, sőt Roli is, ahogy kinéz? Ahogy csorgó nyállal rohan Ördög Nór után, háááát.... És Nóra is, aki közel 50 évesen képes itt részt venni?!
Tóth Gabi nem érzi, hogy tudása szerint botrány, ahogy kiosztja az angolulbeszélő szereplőt?!
Gabi a "genyór" kibeszélte egy ember (Tündi) magánéletét?! Csak úgy, "csak csupán jó indulatból?!"
Azonban azt a kevéske tehetségesnek mondott szereplőt sem értem, akik ennek a zsűrinek szeretnének majd megfelelni?!
Belenéztem az Rtl hasonló műsorába. Nem sztárolva a műsort! De Majkáék százszor jobbak, szolídabbak, sőt sokkal rövidett ideig, karakánul tették a dolgukat. Szerintem.
Most (mert átkapcsoltam) láttam Tündét, szerintem fejlődött is a sok év alatt. Nem is értem, miért nem tudott élni az X adta lehetőséggel, ismertséggel.
Az örök újrakezdő: zenészekbe, műsorokba kapaszkodva látványosan meg-megindulgat zenei karrierje, de rövid karriermorzsák ezek, mert nem kitartó. Viszont nagyon jó énekes celebnek. Kár érte, a bluest jól nyomná.
Most, hogy Krasznai Tünde nevére rákerestem (esküszöm, nem találkoztam ezzel a névvel alsó hangon 10 éve), kicsit végigböngésztem a wikin, hogy kik voltak a 12 évad X faktor versenyzői. A végső következtetésem az volt: úristen, mi a szart néztünk mi ezen ennyi évig? Az első két évadot leszámítva jó, ha egy épkézláb zenei karakter kikerült egy évadból.