Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Tiltás esetén itt lehet nézelődni: Közlemények - Pol
Eladósorba került egy Canon EOS 90 D fényképezőgép. Keveset használtam az utóbbi egy évben főleg, tehát megkímélt állapotban van. Camuflage terepszínű védő van rajta! Ára 310000 Ft. Száma:053051009080 Tartozék töltővel, akkumulátorral Plusz szettobjektív. Madár és állatfotózásra szántam.
Keresek Canon Speedlite 550EX vakutalpat. Nem állványt, hanem a vakunak a talpát, ami a fényképezőgép vakualjzatába csúszik. Az enyém széle letörött, lötyög a gépen. Az alkatrész azonosítója: CB4-0746. Elvileg 420EX, 430EX és 580EX vakukhoz is ez való. Lehet működésképtelen vakuból is. Canon Hungaria nem árulja, Camera Kft. csak javítja, nem olcsón.
Eladóvá vált újszerű Canon 24-105 mm F4 IS L USM objektívem, hibátlanul működik, nem csúszik ki a tubusból, lencséi tiszták, a stabi kiválóan teszi a dolgát, gyors és precíz fókusszal. Gy Sz 1150172.
A szűkülő 1D réteg tagjaként, valamint Olympus és Sony milc használóként még szívesebben nyúlok az 1DX-hez. Én például nem tudom megszokni az EVF-et, és a relatíve kicsi milc vázakat, meg a hozzájuk szükséges szatyornyi batteryt. Hogy vegyek esetleg R3-at 2 misiért, azt meg feleslegesnek tartom. Nem azért mert nem futná rá, hanem mert azt a sok tudást úgysem tudnám (és sokan mások sem tudják) kihasználni. Nagyon jól elvagyok ezekkel az öreg behemótokkal. Ha meg már úgy is annyi olcsó lesz a piacon, az csak jó. Életem végéig kitartanak legalább.
Eladóvá vált teljesen újszerű Canon 300 mm F4 IS L USM objektívem, szuper háttér mosással, hibátlan állapotban, kezdettől fogva szűrővel volt használva, dobozában minden tartozékával. Gy Sz 122330
Ára: 249.000 Ft
Újszerű Canon 70-200 mm F4 IS L USM objektívem, hibátlan állapotban van minden szempontból, lencséi makulátlan állapotúak
Eladó Canon 70D 65300 expoval. A Camera Kft. hátsó panelt cserélt a hátsó tárcsa hibája miatt, ezért ez az alkatrész új, erről számla is van.
A gép szép esztétikai és kiváló műszaki állapotban van. Jár hozzá gyári doboza, töltője, 2 Canon, három utángyártott akku és egy Meike portrémarkolat, de nélküle is használható, az aksi fedél megvan.
SN:123026000645
Ára: 95.000 Ft
50 1.8 STM obi gyári Canon napellenzővel hibátlan állapotban dobozában sorozatszámot nem találok rajta.
Én egy teljes 1D sor után ( 1D/DS mkI-II-III és az utolsó 1 DmkIV még benne colt, mindig volt két vázam ) RP -re átállva cseppet sem bántam meg. Viszont tény, hogy - volt a kezemben, próbáltam - az R3 hozta vissza az 1D-k hangulatát - de milyen pro minőségben, le a kalappal.
De úgy van, hogy amikor a dslr váltás nem csak fizikai súly, méret paraméterekben hoz változást, hanem képminőségben is az optikai tervezés
módosulásai miatt, akkor rá kell jönni, hogy - különösen a nagylátókat illetően - komoly javulást ad az új technológia, akár adatsebességben ( AF és egyebek ),
Eladó egy Canon 1100D fényképezőgép új kora óta az én tulajdonomban van vigyáztam rá nagyon.Minden tartozékával és eredeti dobozában+egy 18-55mm objektív + egy vezetékes távkioldó és egy Lowepro Rezo TLZ 10 táska ami sosem volt használva. Egy szépség hibája van a vázsapka az 3D nyomtatott mert az eredeti elkeveredett valahova.
Ár:65000Ft
Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS
Eladó egy Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS szép állapotban nem sokat használtam leginkább a táskában pihent.
Gyárilag asztrofotózásra készített 60Da, magas H-alfa érzékenységgel. Használat nyomai látszanak, de tökéletesen működik, Clip-in szűrőfoglalat, 24.000 expó.
Gyári tartozékaival (töltő, kábelek, akkumulátor és eredeti doboz. Budapesten a 18. kerületben kipróbálható, de esetleg a küldés is megoldható. sn: 0881400025
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált szinte új Canon 24-105 mm F4 IS II L USM objektívem, keveset használtam hobbiszerűleg, kifogástalan állapotban van minden szempontból, dobozában minden tartozékával. Gy Sz 5720006279.
Ára: 270.000 Ft
Bolti állapotú Canon 70-200 mm F4 IS II L USM objektívem, hibátlan állapotban van minden szempontból, makulátlan lencsékkel, dobozában minden tartozékával plusz állványgyűrűvel. Gy Sz 6713000386
Mindig lesz egy olyan réteg (jóllehet már most is nagyon szűk és egyre szűkülő), akik az 1D-szériára esküsznek. Vannak a bigott DSLR és 1D-széria hívők :), akiknek gyorsan fogy a száma, miután kipróbáltak egy R6 I-II/R5-t, vannak azok, akik nem bírják megszokni az EVF-t (nagyon kevesen) és még kevesebben, akik extrém időjárási/felhasználási módnak teszik ki a felszerelésüket, ahol valóban helytálló lehet a mindent kibíró váz. De azt ne mondja senki, hogy van olyan helyzet, amikor 3-4000 képet kell folyamatosan lőni és nincs arra 3x kemény 10mp, hogy a markolatban akksikat cseréljen a fotós...
Mindezek pedig tükröződnek mind az új gépek eladási statisztikában, mind a használtpiaci árakban...
"Azon kivul tenyleg egy kicsit az 1Dk aranak a tetejen van " => Óriási tévedés. Nem azt kell nézni, hogy hányan és milyen áron próbálnak jelenleg eladni 1DX I/II-t, vagy 5D IV-et...hanem azt, hogy ezeket hónapok óta hiába hirdetik és a piacképes ár több százezezerrel alacsonyabb valójában. Ha valaki kételkedik ebben, kérdezzen meg kereskedőket, mennyit adnának a vázért...ahhoz nyilván hozzá kell adni valamennyit a dealer haszonkulcsából, de mindenképpen kijózanító lesz az eredmény. Sokan ezt nem veszik tudomásul, és tovább hirdetik abszurd áron...hátha, hátha...és minden hónappal egyre kevesebbet ér a váz, amit megint nem hajlandóak elfogadni...aztán végül orbitális bukóval eladják, vagy lesz 15 év múlva egy jelképes összeget érő relikviájuk.
Yongnuo EF 50 1,8 Canon EF hibátlan működés, állapot Eladó! Yongnuo EF 50 1,8 Hibátlan működés és állapot. Sn.:8942982 Utolsó ismert ára 33900FT. Ár: 15000
Akinek van 1Dje az tudja hogy miert valasztjak azt. Akinek sose volt / nem szereti a tükör satisfying csattanását az csak irigykedik. Egy R6-al nem mennek el terepre, es a battery lifeja nem 4000 kepnel all meg. Teny h flip screen, meg minden polgarpukkasztas, de van az a reteg akinek az Kell hogy megbizhato legyen, és legyen sùlya. Na azt nem tudja egy MILC. Azon kivul tenyleg egy kicsit az 1Dk aranak a tetejen van
Teljesen irreális ez az ár a mai, MILC-ek uralta világban...reálisan max 500e-t ér...de talán annyit sem, hiszen már majdnem annyiért lehet venni R6-ot is.
Eladó egy Canon 1100D fényképezőgép új kora óta az én tulajdonomban van vigyáztam rá nagyon.Minden tartozékával és eredeti dobozában+egy 18-55mm objektív + egy vezetékes távkioldó és egy Lowepro Rezo TLZ 10 táska ami sosem volt használva.
Egy szépség hibája van a vázsapka az 3D nyomtatott mert az eredeti elkeveredett valahova.
Eladóvá vált teljesen újszerű Canon 5d mark IV gépem, hibátlan állapotban van minden szempontból, 75000 expó van benne, nagyon megkíméltem, ami látszik is az állapotán, dobozában minden tartozékával, plusz eredeti markolattal és 2 eredeti akksival.
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált teljesen újszerű Canon szettem, hobbiszerűleg használtam, mindig kímélve és vigyázva, ezért kifogástalan állapotban van minden, a saját dobozában, minden gyári tartozékkal, géphez még van egy eredeti akksi.