Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Korához képest szép állapotban van, sajnos néhány hajszálkarc található a frontlencsén, engem a használatban sosem zavart. Képen igyekeztem láthatóan fotózni.
Hoya Skylight UV szűrő és GYÁRI napellenző jár mellé! Vele készült képeket csatoltam.
S.n: 37382, UF1204
Budapesten átvehető, vagy saját felelősségre, jól becsomagolva csomagautomata is szóba jöhet.
Carl Zeiss Distagon 35mm F2 ZE Canon EF gyönyörű állapotban dobozában papírjaival
A Zeiss Classic sorozatban új tervezés a Zeiss Milvus 35mm F2 is pontosan ezt az optikát tartalmazza. Elképesztő 3D Pop jellemzi az egyik legjobb ebben a valaha gyártott objektívek között. https://photographylife.com/reviews/zeiss-distagon-35mm-f2-zf2
Canon R váz, hibátlan, új állapotban, 1605 expóval - ebből 9 a mechanikus zárral - magyarországi garanciával /2024.12.11./ kijelzővédővel, összes, bontatlan kiegészítőjével, dobozában, kihasználatlanság miatt eladó. S.No.: 303029001018. Ára: 399e ft. Tel: 06-70-450-4720, Budapest.