Ezekkel a lövöldözős virtuális valóságokkal meg az a gond, hogy túlspirázzák a dolgot. Mert az rendben van, hogy bármikor agyoncsaphat egy meteorit, szembejöhet az igazi ő, vagy megdobhatnak életed nagy ajánlatával, de a valóság az, hogy a meteoritok leginkább elégnek a légkörben, míg a két utóbbi ugyan nem, de vélhetően csak azért, mert nem is létezik, így ez a minden nap háború típusú megközelítés nem túl életszerű.
Azért egy döntést át kell gondolni, különben tiszta reakció az egész. Meg aztán lehet, hogy Ben Afflecknek jól megy ez, de én azt vallom, hogy ha már egyszer láttam a jövőt, nehogy már egy kurva gémkapocsból kelljen arra rájönnöm, hogyan menthetem meg az életem. Mert ez nem túl.. életszerű.
de ha egy gepfegyversorozat rossz helyre megy akkor is megdoglesz de persze quickload, ketlepesenkent save f5
kissebb dontesek, h jobbra vagy balra nezzek ki eloszor
Az úgy van, hogy mindig vissza lehet tölteni. Ez a számítástechnika nagy átka. Maholnap már senki nem fog fontos döntéseket hozni, legfeljebb a felsővezetők, de ők meg cserébe seggfejek, úgyhogy az sem jobb. Mert ha a civ-ben elcseszel valamit, és ledarálnak a németek, akkor visszatöltesz 20 kört, lekenyerezed a németeket, és együtt bedaráljátok.. mondjuk az inkákat, azok már úgyis hozzászokhattak az érzéshez. És ez még csak egy eset. Mert azt is lehet, hogy az angolokkal és az amerikaiakkal az oroszok ellen, vagy a kínaikkal mindenki más ellen.. Van összesen vagy 20 nép, az több millió lehetőség arra, hogy elkerüljük a fontos döntéseket.
Nem tudom. De mindíg elszúrom.Nincs elég kitartás,mert tudom, ha döntöttél, nincs visszaút. Vagy bejön vagy nem és elbuksz. De az életedet nem teheted fel egy lapra,ha élni akarsz.