Keresés

Részletes keresés

Voks Creative Commons License 2011.09.27 0 0 25

:-))

Nyilván meg is tenném, ha még be bírnék lépni egyáltalán, de már azt sem. Hiába próbálom, reménytelen.

Talán, holnap. :-) Jó éjt.

Előzmény: Rákos-patak (24)
Rákos-patak Creative Commons License 2011.09.27 0 0 24

Ne következtess, győződj meg! Hátha elküldte legalább egyszer?

Előzmény: Voks (23)
Voks Creative Commons License 2011.09.27 0 0 23

NNNaaa ...!

Most már legalább nem hibajelzés nélkül találgatom, hogy mi a nyavalya van a freemail-lel, már ad hibaüzeneteket is.

Annyit, hogy meg is telt vele a hócipőm ... . Valamit kitalálok, mert ez már nem szórakoztat. Bosszant. :-)

Több, mint 3 órája elküldtem, amit akartam, de valamiből arra következtetek, hogy nem biztos, hogy el is ment. :-) Pedig, úgy láttam, két példányban küldi.

Előzmény: Voks (22)
Voks Creative Commons License 2011.09.27 0 0 22

Sajnos, nem mindig. :-)

Néha a világért sem bírok belépni. Hosszan. Aztán, amikor mégis, akkor levélírás után menteném, amit írtam, mire jelez, hogy már folyamatban van, de a piszkozatokban nem jelenik meg, vagy legalábbis nem tudom megnyitni.

Aztán, elküldeném, akkor közli, hogy lementette (pedig, épp a kutya sem kérte). Aztán elküldi egy helyett két példányban. Csak egyszer kértem. Nálam legalábbis, az elküldött levelekben kétszer van.

Szóval, meg tud lepni a freemail, azzal, hogy nem azt teszi, amit várok. :-)

Előzmény: Rákos-patak (21)
Rákos-patak Creative Commons License 2011.09.27 0 0 21

Működik ?

Előzmény: Voks (20)
Voks Creative Commons License 2011.09.26 0 0 20

Türelemmel vártam, amit ígértél, de most már azért, csak megkérdezem: Történt valami? :-)

Előzmény: Rákos-patak (19)
Rákos-patak Creative Commons License 2011.09.22 0 0 19

Nézz rá a fiókodra.

Előzmény: Voks (18)
Voks Creative Commons License 2011.09.21 0 0 18

Mailment. :-)

Voks Creative Commons License 2011.09.19 0 0 17

Biztos, ami biztos, itt is mondom: "mailment". :-)

Kérlek jelezd, ha ezt sem kaptad meg!

Köszönöm szépen. :-)

Előzmény: Rákos-patak (16)
Rákos-patak Creative Commons License 2011.09.19 0 0 16

A kulcsember az utószezoni szabadságáról visszatért és működik. :-)

Előzmény: Voks (15)
Voks Creative Commons License 2011.09.18 0 0 15

Szép napot Neked is!

A hiba még fennáll, de azért adjuk meg a lehetőséget, hadd bizonyítsanak. Higgyük azt, hogy még megérkezhetnek azok az elveszett e-mailek. :-)

Rosszabb esetben megpróbálom elküldeni még egyszer őket.

Azért, ez eléggé komoly malőr. Lehet ebből nagyobb probléma is, mint a mi esetünkben. Tudjuk ugyan, hogy az elektronikus levelek biztonsága minden szempontból olyan, amilyen - ezért nyilván nem a freemailen leveleznek, akiknek létkérdés a levelük biztonsága -, de azért két levelező között okozhat esetleg alig megbeszélhető gondot is az ilyesmi. Bár, ott már más baj is van, mint a freemail. :-)

Szóval, bizonyára rendbehozzák. Ha előbb nem, akkor majd, ha visszatér a kulcsember az utószezoni szabadságáról. :-)

Előzmény: Rákos-patak (14)
Rákos-patak Creative Commons License 2011.09.18 0 0 14

Szep napot,

A probat azert irtam, mert visszament a mail hozzad mint irtad. Erre nem kaptam valaszt igy nem is derult ki , hol a hiba. 15.-en kaptam vegre mailt, amely kicsit nem passzolt a probahoz es  volt egy szama 2. Nem is ertettem az (elso )mail, miert kap (ilyen) sorszamot, raadasul cimzettnel magamnak szerepelt, az en cimem helyett. Mevalaszoltam, mivel gondoltam mukodik a rendszer , de nem jott ra valasz, igy elbizonytalanodtam .

Talan jobban jarsz , ha egy gmail-es elerest aktivalsz, megbizhatobbnak tunik mint a freemail, ezt mar mastol is hallottam.

Koszonom, hogy megprobaltal reagalni, de a ciber terben elvsztek a levelek. Tortenik ilyen a levelpostai gyakorlatban is, de talan jobb az arany.

Előzmény: Voks (13)
Voks Creative Commons License 2011.09.17 0 0 13

Magamtól azt gondolnám, hogy egy postafiók elérési hiba inkább jelenti, hogy én nem tudom elolvasni, elérni az érkezett leveleimet, semmint azt, hogy amit küldök, azt nem kapják meg.

:-)

Érdekes. Meg az is, hogy ennyit bírok belőle egyszerre bemásolni:

10:38 | 2011. szeptember 14.

Továbbá, amit közzétesznek - több darabban mégis bemásoltam -, az sem arról szól, hogy nem megy el a levél a postafiókokról:

"Kedves Felhasználónk!

Egy meghibásodás miatt a postafiókok egy csekély hányadát nem lehet elérni, illetve nem lehet elolvasni a bennük lévő leveleket. Ha esetleg Te is ezt tapasztalod, kis türelmed kérjük, dolgozunk a hiba elhárításán!

Üdvözlettel: a [freemail] csapata"

Na most, az is érdekes, hogy beletelt egy kis idejükbe, amíg észrevették a hibát, mert a próba e-mail-edre én kedden (13.) válaszoltam, amit ha jól értem nem kaptál meg. Lehet ennek egy postafiók elérési hiba az oka? A másik kettőt csütörtökön (15.) írtam.

Mindezeken túl, "kis türelmet" kérnek, ami nem jelenti, hogy a hiba több mint 3 nap múlva is fenn fog állni. (Még tart.) :-) Azt végképp nem jelenti, hogy ez így rendben is van.

Előzmény: Rákos-patak (12)
Rákos-patak Creative Commons License 2011.09.17 0 0 12

Egy mail megerkezett talan 15.-en, de most en nem tudok belepni a fiokomba, elutaztam es nem ismerem a tobbszintes azonositoimat, (meg az ekezetes betuket sem tudom atallitani) majd 19.-en visszajelzek. Kosz, hogy szoltal.

Előzmény: Voks (11)
Voks Creative Commons License 2011.09.16 0 0 11

Postafiók elérési hibát jelez a freemail 14. de. óta. Dolgoznak rajta. Most vettem csak észre. Be akartam ide másolni az üzenetüket, de csak 2-3 szavanként lehet valami miatt. :-)

∑ 3db üzenetet küldtem, megkaptad?

Előzmény: Rákos-patak (10)
Rákos-patak Creative Commons License 2011.09.13 0 0 10

Köszönöm, sok érdekeset mondtál.

A süti gyönyörű volt, minden szelet egyedi aranyozott papírdobozkában ( mint egy minitorta ), a belsejében a teliholdat jelképező kerek sárga töltet. A feliratot nem tudtam megfejteni, de a hatás érdekében mély gondolatok kiséretében fogyasztottam el.

A keleti emberek udvariassága fantasztikus, még látod arra is ügyelnek, hogy aznap kapjad meg, amikor a telihold napja elérkezik.

A teliholdat nyáron láttam, csodás élmény volt, igazi ajándék, mivel akkor volt a születésnapom.

A hold hatás valóban erőteljes, én a szemem alig hunytam le az éjjel.

Előzmény: Voks (9)
Voks Creative Commons License 2011.09.13 0 0 9

A kínai szerencse süti hagyományt, mint jóslást, ismertem. Lehet, hogy még azt is tudhattam volna, hogy ez a Hold ünnephez kapcsolódó hagyomány, de erre nem emlékeztem.

Köszönöm a tájékoztatást, érdekes. A szerencsesütidben volt jóslás is? Remélem, valami nagy szerencsét igér. :-)

A tegnapi napon volt teljes a telihold, és csodálatosan szépen látható volt a tiszta égbolton. Asztrológiai hagyomány szerint bajt, de feszültséget mindenképp jelent. Ilyenkor ugyanis a Nap pontosan szemben van a Hold(unk)kal, a Föld pedig a kettő között. Szemben állás, oppozíció. Mi a Földről ezt a szemben állást, feszültségként éljük meg.

Váratlan nehézség, várakozás, bizonytalanság érzet, gyakori. Vannak, akik nem tudnak (jól) aludni ilyenkor.

Jelenthet még sugallatokat, kiteljesedést a telihold. Elsősorban lelki értelemben. 

A Hold a halak zodiákusi jelében (van már asztrológiailag), de pontosan a Vízöntő csillagképet elhagyva, a Halak csillagképbe készült belépni ekkor éppen csillagászatilag.

A Nap asztrológiailag már a szűz jelében jár, de asztronómiailag még javában az Oroszlán csillag képben járva került most egészen szembe a Holddal.

A mai ember már nehezen tudja elképzelni, hogy elődeink - itt, Magyarországon is - szinte mindent tudtak az aktuális holdállásokról. Része volt a mindennapjaiknak, hozzá igazították a tevékenységeiket.

Minél messzebb megyünk vissza az időben, közelítünk a természetes életmódhoz, annál inkább igaz (volt), hogy nemcsak figyelték, de érzékelték a Hold emberre, természetre gyakorolt hatását.

A Hold az a bolygó, amely a legközelebb van hozzánk, és noha kicsi, mégis a legérzékelhetőbb hatást fejti ki ránk. A nők mai is könnyebben belátják ennek igazságát, mert a testükben megy végbe minden hónapban az a holdciklus, amely a vizeket mozgatja, az ár-apályt működteti.

A későbbi csíziók, kalendáriumok már írott formában voltak segítségére az embereknek, hogy minél többet tudjanak arról, hogy mikor, minek van az ideje..

Magam, kénytelen voltam most várakozni, és úgy csodálni a gyönyörű teliholdat, és a feszült várakozás nem jó. :-)

Előzmény: Rákos-patak (8)
Rákos-patak Creative Commons License 2011.09.13 0 0 8

Talán ismered a - hold ünnepet- . Távoli ismerőseim megosztják velem évek óta ezt a tradicionális szokást, mindig küldenek szerencse sütit, idén is megérkezett . Kedves gesztus.

Ha nem ismered és érdekel az eredete - tekintettel érdeklődési körödre -,  bemásoltam.

"The Mid-Autumn Festival, also known as the Moon Festival or Mooncake Festival, takes place on the eve of the first full moon during the 8th month on the lunar calendar. The Festival traditionally celebrates the harvest, and a major part of the festivities centre on admiration of the moon, which at this time of year is usually round and yellow, like a giant egg yolk. Eating foods that resemble the moon is popular during this time, and many families eat pomelos (a large, sweet Asian grapefruit), persimmons (fruit of the tomato family), and of course round mooncakes. Mooncakes are enormously popular at this time of year with their cookie crust filled with sweet lotus paste and a round salted duck’s egg yolk. Families often cut the mooncake into wedges, and share its rich sweet flavour as they admire the moon.

A curious folktale surrounds the tradition of eating mooncakes. Apparently, many years ago, Ming dynasty revolutionaries who were fighting against the Mongolian Yuan dynasty conquerors, smuggled messages to each other baked inside the mooncakes. This worked because the enemy, who did not have the custom of eating mooncakes, did not intercept the messages.

Other traditional celebrations of the Chinese Mid-Autumn Festival include dragon dances, where acrobatic dancers will don dragon costumes in a ceremonial dance. In some parts of China and other Asian countries, residents will put on traditional Chinese clothing to celebrate the Festival. Oftentimes, performances are held that depict the story of the legendary Chang’e (the Moon Goddess), and her image is commonly featured on boxes of mooncakes. According to ancient legend, Chang’e was the beautiful wife of a famous hunter. When she discovered a hidden immortality pill among her husband’s belongings, she accidentally swallowed it and floated up into the sky; thus becoming an immortal living on the moon with her companion, the Jade Rabbit. "

Rákos-patak Creative Commons License 2011.09.13 0 0 7

Elküldtem a próbát, reagálj majd kérlek, hogy megkaptad-e , mivel nem vagyok túl járatos a gmail-es címem használatában, de vissza nem jött. Lehet, hogy te meg a freemail címmel küszködsz.

Előzmény: Voks (5)
Rákos-patak Creative Commons License 2011.09.13 0 0 6

Küldtem magamnak innen az oldalról és másik címemről is próbaként. Megkaptam mind a kettő mailt, valami a te e-mail  rendszereddel nincsen rendben. Hogy ismeretlen vagyok az viszont igaz:)

Irok neked egy próbát.

Előzmény: Voks (5)
Voks Creative Commons License 2011.09.12 0 0 5

Visszajött. Címzett ismeretlen. :-)

Előzmény: Rákos-patak (4)
Rákos-patak Creative Commons License 2011.09.12 0 0 4

Ha van rá energiád, hogy foglalkozzunk ezzel, írj egy mailt.

Előzmény: Voks (3)
Voks Creative Commons License 2011.09.12 0 0 3

Kedves Rákos-patak!

Valójában kérdezgetnem kellene. Olyasmit, amire nem szívesen válaszolnál nyilvánosan. :-)

Legegyszerűbben úgy értenéd, hogy hol az a 4-5 hiba, ha a saját gyakorlatodban érnénk tetten, ahelyett, hogy nehezen elfogadható kapcsolati tézisekre hivatkoznék.

Azért "nehezen elfogadató", mert a kudarctól menekülünk. Mindenki. Hibást keresünk. Találunk is. (Na, addig nagy a baj!) A másik a hibás. Esetleg, még az ő számára is találunk mentséget. Akkor valamilyen megoldhatatlan körülmény az. Lényeg, hogy kimentjük magunkat. Hárítunk. Senki nem akarja azt érezni, hogy vele valami baj van.

Pedig, ha nem működik, akkor van. :-) Ezt lenne hosszú elméletben végigbeszélni.

A lényeg, hogy amit írtál, az olyan, mint egy matematikai egyenlőtlenség (az egyenlőségjel két oldalán). Vagy, mint egy rosszul felírt képlet. Több helyen hibás. Tudjuk, hogy nem úgy van, akkor sem, ha úgy látod.

Nem vitás, hogy jogod van úgy látni, hisz az van odaírva, de ha elgondolkodol, Te is tudod, hogy addig nem oldod meg helyesen, amig ki nem javítod, mert a kiindulás hibás. :-)

Voks Creative Commons License 2011.04.05 0 0 2

Talán, tekinthetjük ezt végeredménynek is.

Egy válaszoló. Ő sem szokott mocskolódni.

Kik hát, akik naponta keserítik az életünket fékevesztett indulataik szabadjára engedésével? Kik ők, akik sem embert, sem Istent nem ismerve mocskolódnak és gyűlölettel, gyűlölködéssel fröcskölik tele, szennyezik be az egészséges többség életét?

Voks Creative Commons License 2011.03.06 0 0 1

Mit csinálsz, ha nagyon megbántanak?

Előzmény: hour (0)
hour Creative Commons License 2011.03.06 0 0 0

nem sz0ktam m0csk0lódni

Előzmény: Voks (-)
Voks Creative Commons License 2011.03.06 0 0 topiknyitó

Emberek vagyunk. Vannak indulataink.

Volt már, hogy annyira szabadjára engedted őket, hogy később bántad?

Meséld el! Miért érezted elkerülhetetlennek? Mitől kapott el a hév?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!