Január 1-ején indult az az új ferihegyi buszjárat, amely egyelőre az ország uniós elnöksége idején, azaz a következő fél évben közlekedik a két ferihegyi terminál és a főváros csomópontjai és szállodái közöttSzéchenyi tér (volt Roosevelt tér) - Erzsébet tér - Blaha Lujza tér - Keleti Pályaudvar - Stadionok - Népliget - Liszt Ferenc Repülőtér (volt Ferihegy) útvonalon.
A honlapon az van,hogy a volt Zrínyi laktanya előtt áll meg a busz.Tehát akkor nem a volt katonai akadémia vagy egyetem előtt?Egész pontosan ez a megálló hány percre van a Népliget autóbuszállomástól?
Ez az en ertelmezesemben azt jelenti, hogy, lehet mindket valutaban fizetni. Korrekt arfolyamot is hasznalnak. A repteri hienaktol eddig azt szoktam meg, hogy 1400 Ft az kb. 7 euro az o szamolasuknal.
Köszönöm, de ez nekem most nagyon fontos és nem tudom miért nincs jobb tájékoztatás Weekendbus részéről. Amennyiben a buszon kell fizetni akkor euroval vagy forinttal?
Kifelé menet a metrópótló busz megállójában (a volt katonai akadémia lebontott épülete előtt), befelé jövet pedig az 1-es villamos pótló busz megállójában (ahonnan a Student Agency is indul Prágába).
Belátom, hogy ez egy fontos kérdés, de ezért miért kellett egy új topikot nyitni???