A mai nap folyamán a házba találtunk 2 egeret. Még aprócskák. Betettük őket szállítódobozkába. Volt már valaki ilyen helyzetben? Nincs szívem kitenni őket. S úgy tudom van még testvérkéjük, de nem sikerült becserkészni. Meg tudnak szokni ilyen körülményhez? Csak állatbarátok véleményét várom!!! Köszönettel: irethe
S.O.S!!!Most találtunk az utcán egy bébi fehéregeret, valaki kitette a földre egy műanyag dobozban. Felhoztuk a lakásba és elzártuk a kutyától, de semmit sem tudunk az egerek etetéséről, itatásáról és a tartásukról egyáltalán, valamint a kutya miatt elég veszélyes is az ittléte, magyarul örökbe adnánk, ha valaki befogadná. Addig is minden jótanácsot szívesen fogadunk!
Nincs valakinek táncoslábúja? Nagyon tetszenek, de csak egy van szeretnék többet :) Remélem azért még annyira nem halott a topic, és valaki még olvassa!
Születtek nálunk kisegerek, ha valakit érdekelnek, jelezzétek. Nem szeretném őket állatkereskedésba adni, mert azt mondták ott csak kígyókajának viszik. Amúgy tündériek, van 2 fekete, 3 fehér, és zsemleszinű.
régebben nekünk is voltak egereink:)
egy németországi ismerösünk hozott 4db-ot
egy feketét,egy világosbarnát néhány fehér folttal s 2 fehéret
jól el voltak de sajnos egy baleset következtében elpusztultak:(
ennek lasan 6 éve
Jobb Neki!A tenyésztőknél 2-3-4-5 anya 1ütt van,de ott a mennyiség a lényeg.Szvsz.Fontos:adjál Neki fehérjét,mert az kell ilyenkor.(Lisztkukac,párizsi,cicatáp1-2szem)
ÖP
Már elég nagy pocakja van a Hruscsovnak, szerintem biztos terhes. Elválasztottam a többiektől, jól tettem? Gondolom jobb neki így mintha 4-en lennének.
A netről loptam!Ha érdekel a VOLT mhelyemen(2. napja munkanélküli vagyok!) általában mindíg van szürke és fekete,néha fekete-fehér laboregér...
De ha érdekel,szól6ok a tenyésztőnek akitől veszik,minden pénteken jár Bp-re.(hatvani a pasi)40.-/db-ért adja az ivaréretteket...
ÖP
Hát ezt nem értem. Ezek a tieid? Hol jutottál hozzájuk? Ahány kisállatkereskedésben eddig jártam (2-ben :) ,csak fehér egereket láttam. Egyébiránt roppant helyesek a kis srácok. :)
Mondom, tök szépek, csak annyit sz*rnak, hogy nem győzök almolni alóluk. Na jó ez túlzás, de azért kakkantanak rendesen. Állítólag az egerek a vizeletükkel jelölik meg a területüket, bár én még nem láttam őket pisilni. Lehet hogy szégyenlősek, és csak akkor pisilnek, amikor nem nézek oda :) De nem, nem lehetnek szégyenlősek, akkor nem kakkantanának az orram előtt. Hát a fene se érti ezeket az egereket.
Mert végülis tök aranyosak az én egereim így is, bár azt nem tudom megállapítani, hogy fiúk-e vagy lányok. Az egyik a Hruscsov, a másik meg a Brezsnyev :)
Arra lennék kíváncsi, hogy csak fehér egeret leht kapni az állatkereskedésekben? Mert itt a hozzánk legközelebbiben csak azt! Pedig tök jó lenne egy barna vagy fekete vagy akármilyen más színű, összeereszteném az én fehéreimmel, aztán lennének csíkos meg foltos kölkök :)