Keresés

Részletes keresés

szilkó Creative Commons License 2010.12.19 0 0 6

Ilyen topic is van?:-)

Előzmény: Pave 69 (5)
Pave 69 Creative Commons License 2010.12.19 0 0 5

Sose tudjuk meg, mi történt:(

vito__27 Creative Commons License 2006.08.31 0 0 4
y
Előzmény: palackos (3)
palackos Creative Commons License 2004.10.11 0 0 3
letakaritottad mar? ha nem, legyszi kuldj oda valakit.
Előzmény: Pikk-Pakk-Dali (1)
palackos Creative Commons License 2004.10.11 0 0 2
manapsag mar tenyleg csak az alsotagozatosak firkalnak. sajnalatra melto ugyanakkor kicsit mulatsagosnak is tartom, mert annyira bena.
Pikk-Pakk-Dali Creative Commons License 2004.10.08 0 0 1
Kedves LeNoir!

Teljes mértékben egyetértek megjegyzéseddel.
Sajnos vagy szerencsére - nem tudom - , de több helyen is olvasható ily típusú felirat rólam. Megmondom őszíntén nevetségesnek és gerinctelen dolognak tartom ezt a fajta
személytelen üzengetést, így nem is nagyon foglalkoztat. A Pikk-Pakk storyvall kapcsolatban pedig csak annyit, hogy elkészült a válaszom és megpróbálom elérni az IBC fórumon, hogy az fel is kerüljön. Sajnos, mivel az üzemeltető nem kimondottan barátom, korántsem vagyok benne biztos, hogy fölrakják, de ha nem akkor is meg fogom találni a megfelelő fórumot, ahol olvasható lesz.
Igaz, ezzel ellentmondok azon véleményemnek, hogy nem foglalkozok ilyen piti és szánalmas dolgokkal. Az egyik ok Te vagy, a másik pedig azon emberek (vannak azért jó páran), akik kiváncsiak a másik oldal reagálására is.

Egyébként tényleg könnyen visszakövethető, de kérlek, NE gondold, hogy a kb. 250 futárból mindenki ilyen gerinctelen lenne, ugyanúgy ahogy az autósok, taxisok, bkv-sok, varrónők...stb között is az a néhány bunkó miatt nem általánosíthatunk.
Hidd el rengeteg jófej, értelmes, egyetemista, családapa, családanya ...stb van köztünk.

Üdv: Dali
Előzmény: LeNoir (-)
friss Creative Commons License 2004.10.07 0 0 0
firkászás lúzerség. Visszakapja.
LeNoir Creative Commons License 2004.09.09 0 0 topiknyitó
Gyakran megfordulok az Erzsébet királyné útján lévő Expressz/Garancia székházban.
A liftben felkeltette figyelmemet egy alulkultúrált egyén falfirkája, ami minden betérővel tudatja a veretes tényt, hogy: "Hülye köcsög buzi Dali Pik Pakk".
Az idézet nem teljesen pontos, ha jól emlékszem összesen 6-7 jelző van még benne, hasonló ízes megfogalmazásban.
Igény esetén esetleg lefényképezem, ha addig le nem takarítják...

Első gondolatom csúnya sztereotíp társítás volt, mivel az egyik kerékpáros futárszolgálat matricája is ki van ragasztva a falra.
Mivel a kiváncsiságom nem hagyott nyugodni, ezért elkezdtem a neten kutatni, hátha megtudok valamit ezzel az informatív firkával kapcsolatban.

Hamar sikerült kiderítenem, hogy a Pikk-Pakk szintén egy kerékpáros futárszolgálatot takar, már csak az volt a kérdés, hogy ki az a Dali, akire a fenti jelzők irányulnak.
Köszönhetően a futarszolgalat.lap.hu oldalnak, eljutottam a bringásfutárok szubkultúr oldalára is: IBC .
A Fórum, az Irodalmi rovat és az Archívum átböngészése után ráakadtam az alábbi érdekességre: A real Pikk-Pakk sztori

Lassan összeáll a kép, bár eddig sem volt kérdéses a firka alapján, ezt a Dali nevű srácot nagyon nem kedvelik néhányan.
Sajnos az ő reagálását a vádakra nem sikerült megtalálni, biztos érdekesebb lenne úgy a történet, akár mint egy "Barátok közt" epizód.

Lenne viszont néhány megjegyzésem:
- a hitelrontás nem szép dolog, alkalomadtán bírósági látogatást, vagy kitört fogakat és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okozhat
- egy ügyfél liftjét, falát, stb. összefirkálni szintén nem kultúremberre valló cselekedet; aki ilyesmit tesz, ne csodálkozzon, ha egy rendszeretőbb alkalmazott, vagy biztonsági őr letöri a kezét és a hátába állítja
- érthető dolog, ha az ügyfélet el akarjuk riasztani a konkurenciától, még ha ilyen troglodita módon is, viszont az emberek többsége nem szarik oda, ahol eszik
- amíg ilyen könnyen visszakövethető, hogy kb. 75% bizonyossággal mely közösségből jött az üzengető, addig ne tessék azon csodálkozni, ha mások az általánosítás bűnébe esnek és bunkó, korlátolt zsíragyúaknak tartja a biciklisfutárokat és úgy is kezeli őket...

Gondolom a futárszolgálatok közül mindegyik tudja, hogy szállít-e az Expressz házba, és biztos vagyok benne, hogy a kedves neandervölgyi is magára ismer.
Ha idealista lennék, akkor azt mondanám: "Remélem hamarosan veszi a fáradtságot és némi tisztítószert valamelyik érintett és eltűnteti ezt a förmedvényt."
Talán javítaná a bennem és másokban is kialakult negatív képet.

Maradok tisztelettel:
LeNoir

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!