- Kutya neve: Morzsi - Fajtája: tibeti terrier - Neme: kan - Ivartalanított: nem - Mérete: közepes - Szőr hossza: hosszú - Szőr színe: fekete - Ismertetőjegy: fehér mellény, chip: 348098100070188 - Aktuális életkor: 5 éves - Bejelentő neve: Kiss Ákos - Bejelentő elérhetősége: 06 30 9491 826 kissa@t-online.hu - Bejelentés oka: elveszett - Eset időpontja: 2010. július 07 - Pontos hely és körülmények: Budapest XVI. ker Mátyásföld, Arany János utca - Egyéb megjegyzések: Nagyon várjuk haza
Találtak az éjjel egy törött lábú németjuhászt. Valószínűleg elütötték. A kutya szőre hosszabb, termete nagyobb mint egy átlagos németjuhásznak (ónémetjuhász?). A Lehel úti állatkórházba szállították de ha egy gazdi nem jelentkezik, két nap múlva el fogják altatni! Aki hasonló kutyáját keresi sürgősen menjen el a kórházba!
1135 Budapest, Lehel út 43. Tel.: (06-1)350-11-66 , (06-1) 350-03-61 Nyitva: 0-24h
2005. március 22-én a reggeli órákban elcsatangolt Patti kutya a XVII. Olaszliszka utcából. 15 hónapos, újfoundlandi szuka (ivartalanított). Hosszú fekete bundája van, a mellkasán és a két hátsó lábán egy-egy fehér folttal, nyakában egy barna bőr nyakörv található. Kifejezetten barátságos és játékos, emberrel és állattal egyaránt.
Legutolsó információnk szerint elütötte egy busz, ezért sürgős orvosi ellátásra szorul.
Családunk visszavárja MAGAS JUTALOM fejében. Ha látta vagy jószívűen befogadta, kérjük, hívjon minket a 259-1767-es telefonszámon.
Köszönjük!
Sziasztok!
Érden találtam 2 rottweiler-szerű kan kiskutyát (lehet, hogy 100% rotik).
Kb 7-8 hetesek, jól esznek, nagyon helyesek, 1 db oltást már kaptak, szerető gazdit keresek nekik, mert saját 2 kutyám mellett már nincs kapacitásom +tartani őket.
Kérem, aki tud segítsen!
Érdeklődni:
0620 322 4608
KERESEM KUTYUSAIMAT!!Vasárnap (Március 20.-án) kora délután észrevétlenül elmentek „kirándulni” Solymáron és az óta nem jöttek haza! Nekem nagyon hiányoznak.
Kérem, ha tud valamit róluk, hívjon vagy írjon! T.: 06 20/223 44 22
Buksi: fekete puli fiú kb. 4 éves
Ma reggel, 6.00.-7.00. között a IX. kerületben, az Üllői úton, a Pöttyös utca - Ecseri út közötti szakaszon, az Ecserinél levő Posta és iskola mellett két fajtiszta(?) kutyus sétáltatta egymást: egy Csau és egy fehér zsebcirkáló - talán westi.
Elég jó állapotban voltak - normál testalkat, viszonylag tiszta bunda - a mütyür még egész fehér volt.
ERDEN elveszett mult vasarnap egy 8 hetes, Donci nevre hallgato feher szorgombolyag (spicc-tacsi keverek). A Pataki cukraszdanal szaladt el, lattak ahogy valaki megfogta es autoval elvitte...Egy tejfolszoke kisfiu plakatozik ketsegbeesetten. Sajnos a telefonszamot elfelejtettem, de a megtalalo jelntkezhet nalam a 06-209-849-674-es telefonon, es akkor elszaladok szolok a gazdinak.
Kedves barátom telefonált és kért meg, hogy rakjam fel, hátha van segítség:
Tegnap állítólag a Budapest TV is bemondta, hogy a Soroksári úton ül egy szegény, fiatal golden retriever, akit több napja egyszerűen kiraktak egy zöld Suzukiból. A kutyus csak sír, nem fogad el senkitől semmit és várja a gazdiját:(((
Tud valaki valamit erről? Tud valaki segíteni??
Valóban nem a tenyésztő volt a hibás.
Anyám valamilyen számomra ismeretlen embertől vette, ismeretlen körülmények közt (nem együtt élünk, én csak segíteni próbáltam). Nem tudok erről többet. De gondolom, mivel nem volt semmilyen tapasztalata, hogy hogy is mennek a dolgok, az állatorvos, meg kutyakozmetikus (vagy ki) tanácsolták, aki eladta, mintha szabálytalan lett volna szerintem. Én sem ismerem a szabályokat.
Azt nem gondolta, hogy a kutya lopott, valszeg nem is az, hiszen senki nem problémázott, nyugodt szívvel vitte állatorvoshoz, meg mindenhova, tette, amit mondtak, hogy tegyen. De mégsem volt szabályos a dolog, 76 éves kora után kezdett bele a kutyatartásba, tán érthető.
Nem tudom jobban kifejezni...
Valóban nem a tenyésztő volt a hibás.
Anyám valamilyen emberetől vette, de mivel nem volt semmilyen tapasztalata, hogy hogy is mennek a dolgok, az állatorvos, meg kutyakozmetikus (vagy ki) tanácsolják. Anyám igyekszik mindent megtenni, de úgy tudom, nem volt szabályos e dolog. Én sem ismerem a szabályokat.
Azt nem gondoltuk (gondolta), hogy a kutya lopott, valszeg nem is az, hiszen senki nem problémázott, és anyám mindent meg is adott volna, mindent meg is tett, amit mondtak, hogy tegyen érte (nagyon szereti). De mégsem volt szabályos a dolog, 76 éves kora után kezdett bele a kutyatartásba, tán érthető.
Nem tudom jobban kifejezni...
Lehet, hogy nincs rá lehetőség, de amerikai ismerős mondta, hogy ott van olyan injekció, vagy tabletta, ami a szőrallergiát elmulasztja.
Én nem vagyok hál' istennek, de ha tudsz, érdeklődj utána....Nálunk még nem szabadalmazott ilyen gyógyszer..