Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

ncncyc Creative Commons License 2019.07.29 0 0 546

És a Szőnyi Zoltánt is a zuglói X-Car-os csapatból. Sajnos egyszer beültetett maga és a lányom mögé. Semmilyen oktatás nem volt. Olyankor állt bele a fékbe amikor teljesen szabályosan közlekedtünk. Nem oktatott semmit. De még ez sem lett volna baj- de miért kellett a gyereket megbuktatnia semmiért ? Mennyit kellett volna még fizetnünk? Soha többet ezt az iskolát!!!. 

 

Előzmény: LaszloP88 (543)
KCsabaK Creative Commons License 2019.02.23 0 0 545

Pesten a Talentum Autóskolánál szereztem nemrég jogsit (elsőre sikerült), tök normálisan intéztek mindent, oktatóm Göblyös "Nyugivan" Zoli volt, akit ezúton ajánlok mindenki figyelmébe, nyugodt, türelmes, a lényegre tanít, időnként jókat röhögtünk, érdemes tőle kérdezni, mindent vezetett már, talán tengeralattjárót és űrhajót nem, szóval bátran menjetek hozzá, legalább annyira akarja sikerre vinni a vizsgát, mint a delikvens. Plusz jó kocsival vár, egy Chevrolet Cruze-t hajtottunk, én legalábbis megszerettem. Sok sikert! 

segabor Creative Commons License 2019.02.01 0 0 544

Sziasztok!

 

Csepeli autósiskolákhoz kérnék ajánlásokat! Melyiknél kezdjek bele (pappjogsi, STOP, ...)?

Köszönöm!

 

Gábor

LaszloP88 Creative Commons License 2019.01.29 0 0 543

Sziasztok!

 

Németh Tamást mindenki kerülje az X-cartól,ha meg akartok tanulni vezetni,nála biztos nem fogtok...több helyen is tanít Budapesten...

Viktória Berki Creative Commons License 2019.01.28 0 0 542

Kedves mindenki!

A csigaver autósiskolát mindenki kerülje aki csak tudja, ugyan én ott csináltam a jogositvanyom nagyon jó pénzért 8honap alatt meg lett (ebből 3 csak varakozas volt) a helyzet az, hogy ami összegez láttok ki írva annak a 3x-sát kérik el valójában. A forgalmi oktatók (1-2 kivétele-vel) penzehesek! Alpári módon beszélnek veled, gyomorideggel ülsz be vezetni emellett az oktatónak 200.000 ezret fizettem, hogy hamarabb kész legyek mint 8-10-12honap kb. Kenőpenz nélkül nem hajlandóak veled foglalkozni! Egyébként az oktató semmit nem tanított (Meg jo hogy vezetési tapasztalattal mentem oda) úgy, hogy aki tudja kerülje nagy ívben, a ki irt arakbaj ne higyjén, az ügyintéző kedvessegenek pedig ne doljetek be.:)

kati,hf. Creative Commons License 2019.01.07 0 0 541

Sziasztok!

Győrben mindenki kerülje Payer Sándort!!!

A suli ajánlotta  mert ő volt az aki ráért az oktatók közül, de agyon megszívtam nála. Gyomorgörccsel ültem be minden órán az autóba. És nem arról van szó, hogy néha felemelte a hangját. Nonstop alázott és üvöltött. 

De a sztorim tanulsága az, hogy nem szabad, hogy az iskola bízzon rá egy oktatóra. Csakis ajánlás alapján válasszon mindenki magának oktatót és akkor nagy baj nem lehet.

 

 

JJJTTT Creative Commons License 2018.12.28 0 0 540

Egerben a legjobb autósiskola a Penzum Oktató sokak szerint. Nagyon régóta működnek és nagyon jók az oktatóik! Az ismerőseim és én is átmentem mindenből elsőre, nagyon köszönök nekik mindent! Nem bántam meg, hogy itt kezdtem el a jogosítvány tanfolyamot. 

Ez a honlapjuk ha valakit érdekel: www.penzumoktato.hu

Szandra6 Creative Commons License 2018.12.22 0 0 539

Sziasztok!

Most nézegetem az autósiskolákat és több vélemény, valamint helyszín alapján az S.O.S. autósiskola mellett döntöttem.

Több oktatójukról is olvastam jó véleményeket, viszont a hozzám legközelebb eső gyakorlópályán egyikük sem tanít.

Azt szeretném kérdezni, hogy az ott oktató Veres Attilával és Marjos Attilával kapcsolatban van esetleg valakinek tapasztalata? 

Előre is köszönöm a válaszokat. :) 

misslily92 Creative Commons License 2018.12.15 0 0 538

Sziasztok,

Én ajánlom az S.O.S. jogsi autósiskolát, legfőképpen Viktor Hajnalka oktató miatt. Nagyon jó és türelmes oktató, aki ha kell 10x elmagyarázza és gyakoroltatja veled ha valami nem megy. Az órák nagyon jó hangulatban zajlanak, megtanít arra, hogy megfelelően és körültekintően vezess, és a forgalmi vizsgára is alaposan felkészít. 

Bátran ajánlom mindenkinek. :)

Timcsi_b Creative Commons License 2018.09.14 0 0 537

Sziasztok! 

 

Tudom ajánlani a Mazsolát, Budaörsön. Nem az autós iskola a lényeg, mert mindent magának intéz az ember, hanem a forgalom. 30 óra alatt levizsgáztam, korrekt oktató, Vrancsik Viktor. Első alkalommal már forgalomban vezettem, úgy, hogy segített a pedálokkal. 10. óránál már kezdtem érteni a pedálokat. Nekem ez volt úgymond a gyengeségem. Elsőre átmentem, a vizsgabiztos korrekt volt és kedves. Az oktató mindent elmagyarázott, parkolni is mentünk minden órán. Nem olcsó mulatság, én reggel 6ra mentem vezetni, akkor feláras. De megérte. 

Higgins. Creative Commons License 2018.07.20 0 0 536

Sziasztok!

 

Nemrég meglett a jogsim, sajnos én azoknak a táborát erősítem akik igencsak megjárták a hadak útját érte. Ezért is írnám le a tapasztalataimat, hátha valakinek kis segítséget tudok nyújtani vele. Első körben suli választásnál nem ajánlanám az olcsó iskolákat, olcsó húsnak híg a leve szokták mondani, hát itt teljes mértékben igaz. Én egy teljesen átlagos iskolát néztem ki magamnak akik már régóta a "piacon" vannak gondolván a sok sok év tapasztalat tényleg rejt valamit. A tanfolyam díjában magában foglaló oktatók közül senkit sem lehetett elérni, így maradtak a drágább óradíjért dolgozó kollégáik. Sajnos azok is a régi vágású rafinált emberek, egyáltalán nem érzed, hogy a több pénzért valami pluszt kapnál. Féltik az autót, alig akarnak 10-15 kilométernél többet megtenni dupla órák keretében. Ráadásul szeretnek magánügyeket elintézni ami ugye a mi időnkből és pénzünkből megy. Amennyiben rájuk szól az ember úgy megsértődnek és azzal vagdalkoznak, mennyien várnak hozzájuk... 1-2 ember amennyiben kiesik nem para. Az, hogy ez mennyire vicces vagy nem 5000 forintos óradíjért azt mindenki döntse el maga (bocsánat 45 percért). Iskola nevet direkt nem írok, inkább ajánlanék olyat ami az egyik legközelebbi ismerősömnek bevált. Ez pedig a Dodgem Autósiskola, nálunk van szakmai garanciacsomagos amiben vállalják, hogy az adott tanfolyamon belül meglesz az a bizonyos 580 kilométer. A furfangos oktatók így nem tudnak legombolni rólad még egy százast ilyen-olyan indokkal. Kb 30 ezerrel több mint a többi iskola ajánlata de, több órát is kapsz érte. Én amennyiben újrakezdhetném tuti náluk gyakorolnék. 

Akiknek kiesik ez a suli azok viszont az elején tisztázzák az oktatókkal, hogy mik az elképzeléseitek mert a legtöbben nagyon el tudnak kanászodni az oktatások alatt. Nagyon nem ritka, hogy valaki 60 órát vezet le, hogy meglegyen a kilométer és a családi kassza is igencsak le tud fogyni ez idő alatt.

 

 

AmeoLand Creative Commons License 2018.07.16 0 0 535

Sziasztok!

Három Budapesti autósiskola felől érdeklődnék elsősorban
A Mozaik, a Zebra és a Talentumról. Viszonylag kevés jót, és sok rosszat hallok mindenhonnan, de valahogy mégis megszerzi valahol végül mindenki :)

Köszi ,szép napot!

Szaild83 Creative Commons License 2018.07.12 0 0 534

Sziasztok, ugyan nem friss a tapasztalat (3éves), de szeretném megosztani, hogy a sok negatív komment között legyen pozitív is. 

Én a 13.kerületnen lévő pici, Autó-Plusz Autósiskolánál  tanultam és egyáltalán nem bántam meg. Mindenről pontosan, időben tájékoztattak, a tanfolyam és az elsősegély (+vizsga) 2 hét alatt lezajlott. A kresz-re is hamar bejutottunk. 

Nem választhattam oktatót, hanem javasolták, hogy menjek a III.kerületi oktatóhoz és utólag azt mondom, hogy jobban nem is járhattam volna. 

Szerafimhoz élmény volt órára járni. Türelmes, humoros, az órák mindig teljes órák, egy perccel se károsít meg.

Nekem vennem kellett plusz órákat, de ha rendszeresen heti többször tudsz menni, akkor beleférsz a 30 órába.

Mindenkinek szívből ajánlom.

Bakos Bence Creative Commons License 2018.07.10 0 0 533

Sziasztok! Katona Jánossal van valakinek tapasztalata mint oktató? Elvileg a 19. kerületben tanít. 

GABA76 Creative Commons License 2018.07.05 0 0 532

Pedig ő egy jó oktató! Arra nincs garancia, hogy 30 órával mindenki vizsgaérett.

Előzmény: Fura19 (531)
Fura19 Creative Commons License 2018.07.03 0 0 531

S.o.s iskolánál kerüljétek Arabadzisz Jánost,ha jót akartok magatoknak. egy hónap alatt 2 időpontot adott, 40 órával nem engedett vezetni, illetve volt pár diák aki még 45-50 órával se vizsgáztak, váltottam 1 óra után az új oktató véleménye: nem tudok már mit tanítani neked hozd a kövi alkalomra a vizsga díjat.

marki92 Creative Commons License 2018.05.02 0 0 530

Sziasztok!

Én egy győri autóiskoláról írnék véleményt. Hátha néhány győri olvassa a véleményemet:)

A Qualitat/Qualität iskolánál voltam. Egy dízeles Citroën zx-hez kerültem és azt az oktatót nem ajánlom senkinek. Már a második órán kiabált végig, fenyegetett, hogy megüt ha nem szedem össze magam, nagyon ellenszenves volt. És nagyon primitív.

Ezért őt ki is dobtam és kértem az iskolától egy új oktatót. Az új oktatónak  egy szürke Suzuki vitarája van. Ő nagyon türelmes, bárkinek merem ajánlani.

A suli összességében rendben van. Az elsősegélyt is jól szervezték.

marki92 Creative Commons License 2018.05.02 0 0 529

Sziasztok!

Én egy győri autóiskoláról írnék véleményt. Hátha néhány győri olvassa a véleményemet:)

A Qualitat/Qualität iskolánál voltam. Egy dízeles Citroën zx-hez kerültem és azt az oktatót nem ajánlom senkinek. Már a második órán kiabált végig, fenyegetett, hogy megüt ha nem szedem össze magam, nagyon ellenszenves volt. És nagyon primitív.

Ezért őt ki is dobtam és kértem az iskolától egy új oktatót. Az új oktatónak  egy szürke Suzuki vitarája van. Ő nagyon türelmes, bárkinek merem ajánlani.

A suli összességében rendben van. Az elsősegélyt is jól szervezték.

GABA76 Creative Commons License 2018.04.29 0 0 528

A Nemzeti Közlekedési Hatóság, -mint olyan- 2016. december 31-én megszűnt, beolvadt a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumba.

Előzmény: Dan_G (527)
Dan_G Creative Commons License 2018.04.27 0 0 527

Sziasztok. A Csigavér egy bűnszervezet.

 

Senkinek sem javaslom. Iparágat építenek az emberek szívatására, és lehúzására. Igazából csak ezrével veszik fel a hallgatókat és indítják el a képzéseket, és szerintem a tanfolyam díjakból szépen meg is élnek.

 

A következő dolgok miatt mindenképpen kerülendők:

 

1, A beiratkozásnál már eleve közlik veled, hogy van A út és B út. Az A út az, hogy mivel nincs oktatójuk, így nagyjából a vezetés része a dolognak 6-12 hónap. B opció, magasabb óradíjjal vezetsz és akkor egy hónapon belül kezdhetsz is vezetni a Kresz vizsgát követően.

Alapvetően semmi probléma nincsen azzal, hogy kétféle szoláltatást különböztetnek meg más árszabással, csakhogy az ő esetükben amiről szó van, hogy a normál szolgáltatást árazzák túl, és a standard ár egy kommunista rezsim beli ügyintézésre vonatkozik. Ez kb olyan, mint hogy most bemész az okmányirodába, és azt mondanák, hogy az útlevél expressz készítése egy hónap és plusz 50 000 Ft, a standard meg 6 hónap.

 

2, A fentiek közül egyik sem biztos, hogy valaha is teljesülni fog. A tanfolyam elvégzése után közlik veled, hogy mivel kevés a vizsgabiztos, így 8-10 hét!!!!! mire tudsz menni Kreszre.

Ez önmagában is irreális, de ami ez után jön, az teljesen nonszensz. Vizsgára jelentkezés után 4 héttel még csak időpontot sem tudtak kijelölni!!! Azaz még azt sem tudták megmondani, hogy a majd egyszer 8-10 hétre rá való vizsgaidőpont mikor is lesz.

Mivel telefonon soha de soha nem lehet őket elérni, így természetesen személyesen kell bemenni utána járni a dolgoknak. Amikor bementem, az ügyintéző kb szó nélkül nyúlt a kis fiókjába es adta vissza a Kresz díjat, tudta pontosan o is, hogy miről van szó...

 

3, Az igazi meglepetés csak ezután jött. Átiratkoztam egy másik iskolába, ahol láss csodát Kreszre való jelentkezés után 3. héten már lehet is menni vizsgázni. Nem 4-5 hét mire kiderül az időpont és onnantól még 8-10 hét, összesen 3 hét. Mivel már így is iszonyúan sok időt elbasztam a Csigavér inkompetenciájából kifolyólag, azt gondoltam innen már sínen lesznek a dolgok. Tévedtem. Az iskolának le kell jelenteni a hallgatókat az Nemzeti Közlekedési Hatóságnak (ami mellesleg a szocializmus egyik utolsó bástyája Magyarországon, de erről majd legközelebb), hogy elvégezték a tanfolyamot és mehetnek vizsgázni. Nos, hát kiderült, hogy semmilyen nyoma nincsen annak, hogy a csigavérnél a tanfolyamot elvégeztem, azaz az iskola kb 4 hónap alatt még csak le sem jelenti a hallgatóit. 

 

Összességében jelenleg ott tartok, hogy kifizettem egy x összeget, amiért nem kaptam semmit, eltelt 4 hónap, nincs nyoma a képzésemnek, és nem mehetek vizsgázni.

 

A Csigavér mint említettem csak ontja a hallgatókat, minden héten minden nap tömve a termek, mindenkitől beszedik a pénzeket, majd elkezdik késleltetni minden erejükkel az előre meneteledet mivel nincs emberük/ kedvük/ energiájuk veled foglalkozni.

 

 

 

merciless80 Creative Commons License 2018.04.07 0 0 526

Szia Marcell! Kinél vagy?

Előzmény: Marczell92 (518)
anabana 114 Creative Commons License 2018.03.15 0 0 525

Kedves Anna!

 

Megkérdezhetem, hogy ki volt az oktatód a 24-esnél? Az öreg tulajdonossal volt esetleg tapasztalatod? Sokat segítenél, mert még most kezdeném a gyakorlatot. Köszönöm előre is, Üdv, Panka

Előzmény: kisanna01 (521)
vikica1997 Creative Commons License 2018.03.05 0 0 524

Sziasztok!
Én nekem ma lett meg elsőre a forgalmi vizsgán, és én nagyon nagyon tudom nektek ajánlani az oktatómat, Gedeon Ádámot!
Nagyon rendes, az órák jó hangulatban teltek, soha nem kiabált nem emelte fel a hangját, és mindent megtanított amit kell. Pénzben sem húzott le, azt nézte ami nekem jó, szóval CSAK POZITÍV véleményt tudok adni. SOS jogsinál találtam meg. Tényleg nagyon türelmes, és semmi negatívat nem tudok mondani, minden egyszerűen és gyorsan ment! :) 

dömetotojka Creative Commons License 2018.03.01 0 0 523

Sziasztok,

 

Én is a Mazsolánál tanultam. Sikerült egy szuper oktatót kifognom, Gedeon Ádámot. Hihetetlen türelmes, alapos, és jófej volt végig. Mindent elmagyarázott, soha nem emelte fel a hangját. Nekem rengeteget segített, hogy végig támogató és segítőkész volt velem. Még parkolni is sikerült megtanulnom parkolni, pedig nagyon nem ment az elején :D De addig gyakoroltunk, amíg megértettem. Sokat számít szerintem, hogy ki mellett ülünk a tanulás közben. Amúgy ahogy hallom másoktól, sokan váltanak oktatót tanulás közben... nekem szerencsém volt vele:) 

fulljogsi Creative Commons License 2018.02.27 0 0 522

JELENTKEZZ AKCIÓS KÉPZÉSÜNKRE ONLINE VAGY SZEMÉLYESEN MÁRCIUS 16-IG a www.fulljogsi.hu oldalon!
Vezess, fizess rugalmasan a FullJogsi-nál, ONLINE Kresz tanfolyam bármely jogosítvány kategóriánál! Részletfizetési lehetőséggel! 
Minden sikeres vizsgázó 35.000 Ft-os üdülési utalványt kap a Hotel Aphrodite **** -be!

kisanna01 Creative Commons License 2018.01.27 0 0 521

A zuglói 24-es Autósiskolát én sem ajánlom senkinek. A kresz tanfolyam semmit nem ért, a pénzemért még egy fénymásolatot se kaptam, csak azért sikerült a vizsga, mert megtanultam a saját könyvemből és egy letöltött gyakorló programmal.

Az egészségügyi "tanfolyam" szintén pocsék volt, egy szexista, borzalmas oktatóval, 20+ ember bezsúfolva egy pici levegőtlen terembe, mondanom se kell, a 6000 Ft-os díjért 4 oldal fénymásolt tételsort kaptunk a vizsgára, meg persze a csekket...

A gyakorlati oktatás mindennek a teteje. 30 óra vezetés után alig 300 km-en voltam túl, amivel az oktatóm azt mondta, az átlag középmezőnybe tartozom, nyilván minél kevesebb a kilométer, annál többet fizetek nekik. iszonyat lehúzás az egész. az órákon az ordibálás és a kurvaanyázás mindennapos volt, szexista beszólásokkal tetőzve. mindezek mellett úgy ültem be az első órán az autóba, hogy elvárta tőlem, hogy én már mindent tudok, és kiabált velem, amikor valami nem ment elsőre. Az iskola többi oktatójával is hasonlóak voltak a tapasztalataim; öreg, kiéhezett f*szkalapok, akik lenézik a nőket, és órák szünetében az interneten mutogatják egymásnak a pornósztárokat a neten, és hangosan tárgyalják a kemény dudákat, stb.

innen csak egy út van: EL.

 

marcsi987 Creative Commons License 2018.01.26 0 0 520

Sziasztok! A jó dolgokra érdemes várni és ezt saját bőrömön is megtapasztaltam. A különböző fórumokon olvasott vélemények alapján Göblyös Zoltánt néztem ki magamnak a Talentumnál, de végül nem vártam meg, míg hozzá kerülhetek, mondván haladjunk. Ez bizony nagy hiba volt, végül 30 óra vezetés, sok sírás és még több szorongás után még a közelében sem voltam a forgalmi vizsgának, ekkor döntöttem úgy, hogy oktatót váltok és annyit várok Zoltánra amennyit csak kell. Bánom, hogy annak idején nem voltam türelmesebb, mert ez volt a legjobb döntés és végül viszonylag hamar tudott is időpontot adni. Mindent neki köszönhetek, végtelenül türelmes, jó humora van és persze nagyon sok hasznos gyakorlati tanáccsal látott el. Soha meg nem emelte a hangját és ami nekem a legtöbbet jelentette, hogy amikor nagy marhaságokat csináltam, akkor sem volt fölényes vagy lekezelő, hogy ezt már tudom kéne, pedig hajajj (pl. behajtani tilosnál simán bementem volna). Ő az az oktató, aki nem a pénzre hajt, hanem valóban az a célja, hogy átadja a tudását, ráadásul mindezt jó hangulatban, egy igazi csupaszív ember. 😊  Nem voltam egyszerű eset és rengeteg szorongással, félelemmel ültem újból autóba, de mellette megszerettem a vezetést és megtanultam bízni magamban. Ma reggel voltam forgalmi vizsgán, ami elsőre sikerült!!! 😊 😊 (Teszem hozzá lefizetés nélkül! Náluk tényleg nem működik a vesztegetős rendszer, ami szerintem nem is baj, mert így én is magabiztosabb vagyok, hogy valóban a tudásommal és nem a pénztárcámmal szereztem jogosítványt.) Ezer szónak is egy a vége, csak a Talentum és csak Göblyös Zoltán, nem tudok elég hálás lenni neki. 😊

gerappa83 Creative Commons License 2018.01.23 0 0 519Sziasztok ! 

Főleg Szigetszentmiklósi és környéki jogsira hajtó véleménye érdekelne ! 

Ki ismeri a Rehák autósiskolát és mi a véleménye róla ?

Marczell92 Creative Commons License 2018.01.20 0 0 518

szia! írtál az sos iskoláról. én per pillanat tanár váltáson gondolkodom. Kiss KÁrolyról tudnál bővebben írni nekem? Illetve a kocsi amit vezetni kell nála, milyen? Könnyen vezethető vagy hosszabb amit nehezebb leparkolni?

 

Előzmény: cukorfalat89 (496)
Zodika2 Creative Commons License 2018.01.17 0 0 517

Sziasztok!

 

Tavaly végeztem a Mazsola jogsitanodában, ma kaptam meg a jogosítványomat, úgyhogy napra kész információkkal tudok szolgálni az oktatásról, ügyintézés színvonaláról. Amit én tapasztaltam velük kapcsolatban, hogy nagyon barátságos, családias cég! Akármikor felhívtam őket, korrektül válaszoltak minden kérdésemre és nem csak a kötelező információkat mondták el, hanem abban is segítettek, hogy a saját oktatóik közül kinél mire számíthatok. A másik, hogy én a beülős KRESZ oktatást szerettem volna elvégezni, de ők az e-learning-et ajánlották. Először gyanakodtam, hogy ez biztos lehúzás, hiszen drágább, de visszagondolva nagyon jó döntés volt, mert a saját tempómban haladva, elsőre átmentem a vizsgán!

Amikor oktatót kerestem sajnos erős falakba ütköztem, mert az összes oktató hónapokra előre foglalt volt, így időpontot sajnos senkivel sem tudtam hetekig egyeztetni. Végül egy friss oktató, aki eddig csak jogosítvánnyal rendelkezőket oktatót, hogy visszaszokjanak a forgalomba, újra elkezdett oktatni kezdőket is, így kerültem Kovács Gáborhoz. Igaz magasabb az óradíja, mint a többieknek, de nagyon korrekt, türelmes, sosem kiabált és  nagyon jó oktatónak bizonyult. Úgyhogy őt bátran tudom ajánlani!!

 

Én egyébként 60 órát vettem és másodjára mentem át, de akkor már simán, kevés hibával. Nem vicc, de az oktatóm jobban drukkolt, hogy sikerüljön, mint én magam.:)

 

Remélem tudtam segíteni!

Előzmény: Blodnie (484)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!