Keresés

Részletes keresés

tavasz21 Creative Commons License 2010.10.20 0 0 3
az olivaolajjal biztos, hogy érdemes.
Előzmény: iman (-)
k-k Creative Commons License 2007.02.10 -1 0 2

Szia!

 

A kérdésedre a választ nem tudom, de tudok segíteni táplálék kiegészítőként szedhető mellékhatás-mentes hal és olívaolaj kapszulát. Egy kapszula 225mg EPA-t (Omega-3 - többszörösen telítetlen zsírsav) és 150mg DHA-t (Omega-9 - telítetlen zsírsav) és olajsavat tartalmaz, amelyek a legtöbb nyugati étrendből hiányoznak.

Ha érdekel, írj: helper007@gmail.com

 

Előzmény: iman (-)
sfi Creative Commons License 2007.01.16 0 0 1
Esetleg felváltva? Ha egészséges egyik is másik is! Gyümölcsből is van sok egészséges, ezért egyszer egyiből eszünk, másszor a másikból.
Előzmény: iman (-)
Tombolda Creative Commons License 2007.01.16 0 0 0
Nulla.
Előzmény: iman (-)
iman Creative Commons License 2007.01.16 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

 

Az olivaolajról és az omega3 zsírsavakról is sokat olvastam.

Mindkettőnek rengeteg pozitív hatása van a vérkeringésre.

Viszont az omega3-nak van az idegrendszerre is pozitív hatása, ami úgy tudom nincs az olivaolajnak.

Viszont az olivaolajnak a vérkeringésre gyakorolt pozitív hatása nagyobb.

A kérdésem az, hogy  szerintetek melyik olajjal érdemes főzni?

Vagy esetleg a kettő keverékével?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!