Még 2 percet kellett volna várnod, és látsz még 2-t... 11-xx meg 19-5x volt a következő kettő. Egyszerűen félelmetes. Kérdés, hogy előtte nem volt félóráig busz, vagy utána nem...
Délután, 10 percenként jár, de az jó is, mert ha 7-(8) percenként járna akkor szépen feltornyosulnának a Szent Imrén, vagy a révnél, de van amikor így is egymást követik természetesen 14-16 óráig van tömeg a buszokon.
Hát az, azért szokott -kb. mindennap- bekövetkezni, mert pl. vagy az egyik vezető lassan vezet, vagy állandóan pirosat kap a másik meg zöldet, vagy dugó van. Egyébként nem csak a 148 szokott ilyen lenni, tegnap a Széchenyi István utcai megállóba 2 perc alatt 3! 151 jött (r-725, 05-39, r-711). És amikor a Szent Imrén feltorlódnak, akkor általában végig követik egymást, de volt már amikor a mögöttünk lévő busz -a repkény útnál- megelőzte, aztán mi csak néztünk a teli busszal..
Nem lenne hülyeség én már kérdeztem/kértem is a BKV-tól de eként válaszoltak:
"A 148-as autóbusz kapacitása normál forgalmi körülmények között megfelelően ki tudja szolgálni az utazási igényeket, emellett egy csepeli betétjárat indítására nincs anyagi lehetőség."
Szerintem kéne csinálni egy 148A viszonylatot, Csepel, Szent Imre tér és a Soroksári rév között. Közlekedne minden hétköznap reggel 6:00-tól 8:00-ig, vmint délután 14:30-tól 17:30-ig kb. 8-10 percenként járna, és ezzel meg lenne oldva az a nagy tömeg. :D
Tud valaki arról a 148A buszról, ami a bkv honlapján fel van sorolva a buszvonalak között? Ez egy ideiglenes járat volt, vagy tervezik bevezetni? (És az majdnem 52-es, kivéve a révet.)
Nyugodtan lehetett 7-es, ugyan is Kelenföldön és Cinkotán is van már FLR Volvo ;) Am meg, hogy ha délpesti Volvo lett volna, sztem kiírja a vezér, úgy tudom bennük van minden délpesti csuklós vonal :)
...VÁRJ!! Én is láttam de már 148-ban! (képem nincs) annyit tudok, h. a 159-esen a Szt. István úti megállóban álltunk, akkor, amikor bekanyarodott a Sporttelep felé!!! (most, hogy megnéztem a dátumot rájöttem)
Egy Volvó? :O Én is láttam egyszer a Sporttelep megállónál egyet, de arra az volt kiírva, hogy 7-es busz: kép. Tudja valaki, mit keresett a 7-es busz Csepelen?