Keresés

Részletes keresés

Túlélőblog Creative Commons License 2010.09.26 0 0 4
Úgy tudom, hogy aki elvégez egy személy és vagyonőrit az lehet testőr is. Az más kérdés, hogy komoly tapasztalat nélkül ki fogadna fel valakit ilyen munkára.
salvadoreger Creative Commons License 2010.06.30 0 0 3
Üdv, ismeri valaki az ibssa képzéseit? igazából a sec-temberre lennék kíváncsi ?
Milyt Creative Commons License 2010.04.02 0 0 2
Bizony, Izrealben lehet a legtöbbet tanulni, de szerencsére már itthon is oktatnak kinti módszerekkel, most fejeztem be egy ilyen 2hetes intenzív tanfolyamot az IOSA-nál, és szerintem nagyon hasznos volt. Ha valakit érdekel www.iosa.hu, csak ajánlani tudom.
Előzmény: Mindfield (1)
Mindfield Creative Commons License 2009.04.01 0 0 1
Ha testőrképzés, akkor Izrael.
bindera Creative Commons License 2009.04.01 0 0 0
harc0s
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.01 0 0 topiknyitó
A magyarországi (esetleg külföldi) testőrképzésekről szeretnék minél többet megtudni. Az ezzel foglalkozó itthoni cégeknél, amiket találtam, nagyon vegyes a képlet. Bár az alkalmassági vizsgálat és a képzésen oktatott anyag nagyon hasonló, minden más különbözik pl. bemenetnél előképzettség kell v. nem szükséges, tanfolyam x nap egyhuzamban v. x hónap hétvégenként, kimenetkor okj v. nemzetközi bizonyítvány (azok is különböző fajták). Jó lenne kiigazodni és átlátni a helyzetet, mivel többszázezres tanfolyamokról van szó, nem beszélve arról, hogy nem egy tucat szakma, így gondolom a(z alap)képzés milyenje sem másodlagos. Ha valakinek van már tapasztalata, rálátása, esetleg érintett a dologban megköszönném, ha megosztaná (akár a fórumon, akár privátban) az infokat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!