Sziasztok!
Van nekem egy szerelmetes pávagalambpárom, télen találtak egymásra, azóta dúl a láv, gyakran csattan is a csók.
Meg is van az eredménye, sorra születnek a csemeték.
Most a hétvégén kibújt a tojásból a legifjabb ikerpár. Hamarosan betelik a dúc, igy otthon kell keresnem az új apróságoknak.
Állitólag rajtuk kivül még 4 fog születni csak idén.
Aki esetleg szeretne ilyen diszgalambokat, irjon!
Arról irtam, hogy odaadnám neked a papit. Sajna azóta még rosszabb a helyzet. A mami után valamelyik macska elkapta az egyik hófehér kisgalambomat is. Őt már meg sem találtam. :-(((
Nagyon elszomoritott ez az eset is.
Már csak öten vannak. Nem szeretném megvárni, hogy mind igy végezzék, hisz jó sokáig élhetnének egy macska-mentes övezetben, igy úgy döntöttem, keresek nekik egy jobb otthont, ahol nincsenek veszélyben.
Azon filóztam este, hogy lehet, az lenne a legjobb, ha a papit odaadnám neked, (nagyon hiányzik neki a mami), és azért is ,mert a gyerkőcöket nem engedi be a dúcba. Ott áztak ma is a tetőn egész nap.
Aztán majd tavasszal adnál egy fehér kicsit. Te hogyan tartod őket?
!:D ak ha akarod keltetek a fehér pártól neked!:D milyen színűek a kicsik!?képeket majd várom róluk:P:D am nem hiszem h elmegy! de sztem jövőre az egyik lányával félő h párba áll!...:S
Ok, benne vagyok, remélem, az özvegy papi nem megy el addig.
Én nem pávázom igazából, csak szerettem volna 2-3 szép fehér diszgalambot, aztán elkezdtek sokasodni. Most 6 van, a papi meg a gyerekei. Számban többet nem is szeretnék, ennyi még sok is egy kicsit.
Egy fehér menyasszonyt szivesen elfogadnék a papinak! Szegény olyan szomorú azóta. Igyekszem csinálni a többiről is képeket.
az a baj h nekem csak 1 fehér párom és 1 vörös fehér tojóm van!(a feleslegeseket most vitték el nemrég:S:S:(.... )és ezeket minden áron meg akarom tartani!...:(:)
mit szólnál ha jövőre cserélnénk? akkor tuti lesz kicsim!:):) am várom a képeket!:D
Sok új képem nincs, (majd csinálok), ezért addig beteszem ide a kisvércse képét, akit nyáron találtunk, valahonnan kipottyanhatott a fészkéből. Az állatkertbe beadtuk, ott felnevelték és már szabadon is engedték.
Van nekem egy szerelmetes pávagalambpárom, télen találtak egymásra, azóta dúl a láv, gyakran csattan is a csók. :-))
Megvan az eredménye is, sorra születnek a csemeték. Most a hétvégén kibújt a tojásból a legifjabb ikerpár. Hamarosan betelik a dúc, igy otthon kell keresnem az új apróságoknak.
Állitólag rajtuk kivül még 4 fog születni csak idén.