Annyira sok minden van eladó, hogy az eladásra pl. külön topicok is vannak, hogy ne emlitsem a vatera vagy az ebay oldalakat, ahol meg aztán csak és kizárólag tényleg csak eladó dolgok vannak !
A csatlakozó mindkét oldalát erősen a hüvelyk és a mutatóujjad közé szorítsd és jobbra balra billegetve próbáld felfelé húzni, semmiképp se a kábelnél húzd, mert akkor valóban kiszakad.
Sziasztok! Szinte ingyen jutottam ehhez a deck-hez (tc-ke200) ill. cd-hez (cdp215)! Az lenne a kérdésem, hogy mit lehetne vele elkövetni, hogy a kis gumiszíj, ne nyervogjon, már befújtam neki, speciel műanyagra való sprével, de akkor meg elcsúszott tekerés közben! Letörölgettem, most jó, de egy picit megint nyervog, nem hangos, de szeretném teljesen megszüntetni, a régi deck-em (tc-k490) teljesen csendben van, és ua. a mechanikája van! Sajna a 3 fejes gumiszíj hiányban szenved, ill. volt már egy motorfelújítás, meg maszek görgőjavítás is, egyépként már egészen leharcolt, ez meg amit most kaptam szinte teljesen új!
Itt egy szinten szépnek tűnő darab, és a ritkább fekete kiadás. Nekem is ilyen van, ezüst színűt sérülésmenteset egyszerűen majdhogynem lehetetlen szerezni, mindegyik agyonverve, karcolva.
Sok minden megfordult a kezeim között az elmúlt 2 évtizedben, de a mára már mindössze két működőképes deck-em maradt. Egy AIWA F220 as, amit átalakítottam kétsebességesre. Meg egy AKAI GXC-740. Azt használom manapság is. De van valami amit nagyon megbántam. Azt a sok gépet amit a 90 es években javítottam. Majd ami rajtam maradt, ill. rámhagyták - eladtam. Az egyedüli az AKAI amitől sohasem válnék meg. Azt is így barteloltam. Adtam érte egy SONY 6 fejes videót, aminek kiment a komplett scart része. ..és azt is megbántam már, hogy úgy 2000 körül amikor már látszott a kazetta kifutása nem szereztem be nagyobb mennyiséget....
A 80 as években teljesen a Hi Fi betege voltam, volt Aiwa F-220 deckem, a 220 ast eladtam (sajnos) lett R-450 em, nemsokára beszamitattam egy F-990 re(1983 mat irtunk akkor !)azt elkunyerálta néhai barátom öccse... eladtam, utána picit lenyugodtam majd eltelt 25 év és öregségemre megbolondultam. 2 év alatt összeszedtem kb.30 decket, két miditornyot, egy brutális minidisc recordert és kb.400 db bontatlan kazettát. meg még sok szir szart és a dilinek még nincs vége.
Ez ilyen "betegség" :d Kicsiben rám is rámtör néha :) amikor saját netem lett 2000-ben végre, felnőtt érett fejjel, fél év alatt 350 filmet töltöttem le és élveztem a mennyiséget :D előtte pc-játékaim voltak. Előtte magnókazettáim. Néha rámjön hogy kell egy magnódeck mert nincs, aztán 3 van, azon veszem észre magam. Mondjuk rendbe is szedem őket, cd-kkel is vagyok így. Az is van most 4, árulgatom :) de aztán TUDOM hogy megint kell vennem 1-2 ritka darabot :D
Régen bélyeget is gyűjtöttem, még 80-as évek elején, de nem nyalogattam fel őket egész nap :))))))))))))))))
Az sem ér ennyit, de annak a ritkaságértéke miatt talán érdemes megvenni. Az RS-777 mindig meg fogja érni az árát, és műszakilag is jó gép. De service manual-t az életben nem lehet szerezni hozzá.