Őrületes itt a forgalom, így egy kis reklám talán elfér: Gyertek vasárnap Sülysápra futni! Félmaraton, 10km, 3km, váltók, gyerekfutamok, családi futás. Családias, óccó verseny.
En szinten csatlakozom a cipot felajanlokhoz... 39-40-es noi meret, nagyjabol 3-5 par es sok-sok polo, ha van ra igeny.
Talan senki nem veszi dicsekvesnek, de az ev cipoje (Gel-Kayano) nekem most eppen a bevasarlos cipom. :o(( Egyszeruen nem tudunk baratok lenni, meg jo, h nem 60ezerert vettem meg.
Amugy, ahova jarok aerobikozni, futni van egy rekeszes, akasztos szekreny, ahova mindenki beteheti a feleslegesse valt holmijat. Bevallom, en meg csak kivettem onnan... Egy kulacsot es egy polarmellenyt.
Talalok ra modot, h megszervezzuk ezt a szallitmanyt! :o)
Én is csatlakoznék, a szekszárdi félmaraton egyszerűen remek volt! Jó szervezés, lelkes szurkolók, kedves emberek, gyönyörű táj, finom borok és klassz futótársak! Mi kellhet még? :) Laza, városnézős, fröccsözős, beszélgetős stílusban toltuk, ennek megfelelően a legrosszabb félmaratoni időmet produkáltam, de megérte mert a leghangulatosabb is lett!
Nekem is van nem hasznalt, vagy parszor hasznalt cipom, majd szetnezek. Viszont ami biztos, hogy van egy vadi uj tajfuto cipom (jopar eves, de sose volt a labamon), a belepo kategorias, stopli szerusegekkel, de soha nem volt rajtam, es ez nem is lesz, szivesen odaadom. Olyan 43-44 korul lehet - este megnezem.
Mert ugye, mindenki más indíttatásból fut mezitláb, van, akinek nincs cipője.
Az elmúlt héten kiosztottam néhány régóta nem használt futófelszerelésemet (sztrecsnadrágok, sortok), meg használatlanokat is, pl. az összes WOC 2009-es rendezői cuccot.
Meglepő volt, hogy nem csak versenypólókból gyűlt össze rengeteg, hanem kinőtt (fejlődöm), vagy már nem szeretett cuccok is felhalmozódtak az évek alat. Megváltam az emblematikus "bútorászos" nadrágtól is.
Ha valaki szeretné rendszeresen, olcsón átmasszírozni fáradt izmait, akkor olvasson bele a blogomba, most a trigger pont terápiáról és a SMR masszázsról is írtam picit. Nekem nagyon működik!
Talán tudok én is segíteni, mert egy sportcentumban dolgozok és ha kiraknánk itt egy gyüjtődobozt, meg valami kis plakátot a felhívással, akkor szerintem biztos páran hoznának cipőket!
Csatlakozom a szekszárdi félmaratont méltatók sorához. Nagyon durva terep, bele is gyalogoltam, de összességében nagyon tetszett az egész. Küzdelem volt - megérte.
Szuper! Van olyan cipőm, ami csak párszor volt rajtam, nem sok km van benne, de nekem megfájdult benne a lábam - ettől még másnak lehet jó, gondolom. Meg olyan is, ami nem is volt rajtam, de kinőttem (lehet ilyen? most legalábbis kicsinek tűnik, ha felveszem). Szóval szívesen odaadom őket, kidobni nem lett volna szívem, kertészkedni meg nem szoktam. ;)
Ja, és persze az én esetemben inkább a nagyobb méretekről van szó...
Tegnap mi is voltunk a Borvidék félmaratonon és azt kell mondanom, hogy az idei év meglepetésversenyét hozták össze a szervezők. A pálya kicsit brutális volt, sneci arca mindent elárult. Csináltunk vagy 1500 fotót,
Nekem nem remlik, talan felvetodott, de komolyan senki sem mozdult ra.
De nem tudom. Bizonyosan lehetne ra "kereslet", de szerintem ennek elotte kellene utanakerdezni. Csak ugy altalanossagban gyujteni - pl. a sokfele meret miatt - nem gondolnam biztosan celravezetonek (bar ez polora is igaz, de ugye kevesbe fontos). Amikor konkret cel volt - talan par eve volt -, egy balesetben serult futotarsunknak konkret meretueket kerestek, akkor az adott volt, annak volt celja. Ugyanakkor a hasznalttal is fenntartasaim lennenek, ezert is kertem direkt uj, vagy legalabbis hasznalatlan polokat. Raadasul gondolom sokan hasznositjak a futocipoiket, en siman elhasznalom a regieket kertbe dolgozashoz, meg ilyenekhez. De meg ha nem is hasznalom el, mire az levaltodik, mar ingyen se adnam tovabb, hiaba alig kopott a talpa, pont a sarkanal mar elhasznalodik annyira, hogy setalni sem biztos egeszseges benne (ludtalp rulz). Persze, tudom, van akinek ez is ajandek lenne - sajnos...
De tenyleg nem tudom jo lenne-e. Az adakozas se olyan egyszeru, mint latszik neha...
ha valakinek nincs csapata a karaton háltóra, nálunk felszabadult 1-2 hely. leveleket a az mél címemre.
Nos ma végre futottam egy jót. kb 17 km, lehet, h picit több, dombok és ismeretlen új terepek a város szélén, tisztára mintha külhonban bolyongtam volna.
Valaki javasolta a múltkor, hogy a pólógyűjtés mintájára gyűjthetnénk (kicsit használt) cipőket is. Ez az ötlet süllyesztőbe került? Lenne néhány pár, amit fel tudnék ajánlani...
Megvolt a szekszárdi félmaraton. Profi szervezés, kiváló hangulat, a rajt előtt fél órával kisütő Nap (ami sajnos túlságosan meleget produkált), igen kihívó pálya (7-18 kili között brutál emelkedők és lejtők, a kékesi emelkedő ehhez képest kutya füle :-)) Összességében nagyon jól éreztem magam, jó volt ma Szekszárdon futni!
Gratula a szervezőknek és azoknak a futóknak, akik ma Szekszárdon futottak.