Nagy kihívás. Egy teljesen ismeretlen PNA hardware a legkisebb támogatás mellett.
Legyen ez a hely az ahol összelapátoljuk az összes fellelhető információt!
A kérdésedre távolrol lehetetlen válaszolni de elmondom hogyan tudhatod meg. Nyisd ki data.zip-et onnan meg ui_igo8(_da) tárat. Ebben a felbontások külön-külön tárban vannak.
Helló. Igen ha a win-böl indítom akkor is ki kapcsol. Át neveztünk benne mindent amit írtatok, rá megyek a navigációra és ki kapcsolja a gépet. Volt egy másik Kínai 5" colos Gps-em, abba elég volt át írni mobilnavigátorra és már telepítette is a gépre,utána meg műödött vele rendesen. Ebbe bele rakom ugyan úgy és ki kapcsolja a gpst. Nem lehet,hogy nincs az Igo-ban benne olyan felbontás(480x234) és azért kapcsolja ki a gépet.
Fájl rendszer alatt azt értettem, hogy hol keresi a fájlt. Pl. a Navigo és a Bluepanther az SD kártya mobilenavigator könyvtárában lévő mobilenavigator.exe-t "keresi". Láttam már olyat is ahol volt még egy plussz shell.ini fájl a kártyán és abban kellett megadni az elérési utat. Az, hogy kikapcsolt az mit jelent pontosan? Ha közvetlenü CE felületről indítod akkor sem megy?
Örülök, hogy sikerült magadtól megoldani. A sys.txt valóban problémás lehet, ebben teljesen igazad van. Minnél több dolog van előre deffiniálva annál nagyobb a hiba lehetőség. Én egy olyan sys-t használok amiben alig van valami és a többit rábízom a szoft-ra.
Jól látható, hogy az első négy sor nem játszik mivel pontos vessző van előtte, akár ki is lehetne törölni őket. Az Interface rész már működik, de ebből is csak az első a lényeges (bár, hogy miért azt ne kérdezd, ennyire nem érdekelt a dolog) a másik kettő kényelmi extra: a kilépési ablak mutatása és a tápfesz megszünésekor (Amigo módra) történő kikapcsolás idejének beállítása Save mappa, device.nng törölve és első indításkor minden paraméterezést el lehet végezni. Ekkor újra létrejön a save mappa és egy device.nng. Ez így biztosan a készülék paramétereinek megfelelő :-) Volt már pár olyan készülék aminek még a típusát se sikerült kideríteni, de így elindult :-)
Nav N Go iGO amigo http://data.hu/get/2465280/mobilenavigator.part1.rar.html http://data.hu/get/2465234/mobilenavigator.part2.rar.html ezt csak másolni kell memkarira és megy.
igo 8 teljes europa térképpel és használati utmutatóval elösször összeilleszted a filét total commanderrel. katt kétszer crc-re kapsz egy rar filét azt meg kicsomagolod használat:két mappát kapsz:felrakod a memoriakártyára (ha volt fent másik akkor töröld ki mert nem fog müködni ,a registryét is) utána igo8 mappába belépsz akkor kapsz 4 mappát a 2577 be bellelépsz és ott autorunra rányomsz és települ a progi ennyi .
A kérdésem az lenne mindenkihez aki ért a témához,hogy: letöltöttem a weresgyufa által belinkelt zipet (http://data.hu/get/2189629/iGO8.zip.html) mert a 480x234es felbontás kellett nekem de szomorúan láttam hogy ez a verzió "ui_igo8_da" verzió és ezen sehogy se akar működni nekem a gurjon skin 6.3 viszont van nekem egy sima verziós data zipem amin szuperül fut a gurjon de abban sajnos nincs benne a számomra fontos felbontás!
Tud valaki ebben segiteni hogy honnan tudnék szerezni egy sima verziós data+branding zipet igo 8.3 hoz amiben benne van a 480x234 es felbontás???!!
Előre is köszönöm az infokat és segítő hozzászólásokat!!!
nos hát akkor köszöntöm az infókat a mobilenavigator mappát meg hiába nevezgettem át mert kiderült a sys.txt ben is át kellett volna nevezni most márt ezt is tudom. valószínű ez volt a hiba de márt mind 1 mert találtam egy igo amigot ami minden gond nélkül indül és ugyanaz mint az igo8 (térképek poi speedcam) minden közös
Üdv! Bocs, hogy nem jelentkeztem de még birkózom az alaplapokkal. Értelmes dolgot még nem tudtam kihozni belőle:
Viszont közben gondolkodtam a te problémádon is, ha még nem oldódott meg. Lehet neked a harmadik variációs bootra lenne szükséged amit a 350B használ. Ez nem kék-sárga vagy fekete-narancs hanem a logo-ra írja az SD Update feliratokat. Most pont van is itt egy 350B amiből ki tudnám dumpolni ha működne a JTAG :-)
Na, akkor ha már meg lettem szólítva.... :-) 1. A flash-ben nincs mobilenavigator könyvtár, hanem GPS nevű ami a Smart2Go-t tartalmazza. 2. A mobilenavigator könyvtárnak az SD kártyán kell lennie és valójában egy átnevezett I....8. 3. A CE-be való belépést nem kérdezted, de ha gondolod elmondhatom. :-) 4. Viszont! A CE felületen vagy USB-n keresztüli macerálás sajnos ezeknek a készülékeknek (főleg az újabbaknak: MQV080-tól) a gyenge pontja és gyakran totál összeomlást okozhat. Nekem is áll a polcon pár db ilyen hibával. Pedig csak a flash-ből töröltem a GPS (Smart2Go) mappát, hogy elférjen másik program GPS-re átnevezve. Fagyás és reset óta csak fekete kijelző...
Végeredmény: SD kártya mobilenavigator\mobilenavigator.exe formátumban. Ha benne van a kártya a mobilenavigator nevű, ha nincs akkor a Smart2Go indul.
Alpha Navigo A-N318 mivel a fórum erről a készülékről szól és én nem vagyok programozó informatikus hiába probálnék bemenni a mobilenavigator mappába mikor a készülékben nem lehet belépni az oprendszerébe ahol esetle megtalálnám az exét tehát számomra ezért nem ér semmit az infód. de ha esetlek azt is leírtátok volna hogy mi módon lehet előcsalni a wint akkor biztos sikerült volna ennyi
Szerintem azért nem reagált senki, mert már annyiszor le lett itt írva a könyvtár struktúra, hogy álmunkból felébresztve is azt mondjuk: "mobilenavigator\mobilenavigator.exe" :-)
Üdv mivel nekem sem segített itt senki magamtól kellett megoldanom a problémám (és sikerült) laszlo1220 add meg a mail cimed és elküldök egy igo amigót amit csak fel kell másolni a memkarira és indül nem kell csinálni semmmit pont ugyanaz mint az ig8 csak ez gyorsabb .
Úgy emlékszem a 250-esnek elég az általános CE USB driver és ha TC-t használsz akkor a CE plugin. Nincs olyan macera mint a 710-essel, hogy "ezt a két gombot nyomva tartani + reset + utánna még fájlt elindít, stb). :-)
Hello! Még mindig próbálkozunk a kis 7 colos kínai GPS-el, az SI-t sikerült felmásolni az rendesen működik is. Viszont az IGO-t indítva kikapcsolja a készüléket, ez generált is egy "crash.txt"-t ami a következőt tartalmazza:
Tudnátok valamit mondani, hogy ez miért lehet? sys.txt - szerkesztése megvolt, elérési út megadása megvolt, mobilnavigátorra átnevezés is megvolt, egyik lehetőséggel sem megy. Esetleg az probléma e lehet, hogy a gépen Windows CE 4.2 fut??? Pedig más valakinek már elvileg megy ezen a kütyün az IGO, de nekünk még nem sikerült működésre bírni.:( Valami tudnátok még esetleg javasolni??? Hogy mit kezdjek vele???.... THX!!!
"Létezik" egy három fájlból álló csomag amit a flash miomap könyvtárába kell másolni az eredeti navi helyett. Ebből kettő minket nem érdekel, teszi a dolgát. :-) A harmadik egy script fájl amibe be lehet írni az új navigáció elérési útját és ez a lényeg. :-)
Én ezt a hibát egy CNS IO kütyünél tapasztaltam, de végül sikerült megfelelően elindítani. Próbáld ki ezt a verziót: http://rapidshare.com/files/376562934/mobilenavigator_cns_io_7coll.zip Itt egy egyszerű SI is: http://rapidshare.com/files/376564797/SI_CNS_IO.ZIP
Az si-ből a navigációs ikon, a mobilenavigator mappában lévő mobilenavigator.exe-t indítja. Azaz az sd gyökerébe másold a mobilenavigator könyvtárat is, meg az si-t is. A kütyüben az indítandó proginak az SI -ben lévőt add meg. Ezután akár ebből is indul a navigáció. Majd a sys.txt -ben szükség szerint írd át az elérési útvonalat meg a gps beállításokat.