Persze regisztrálni kellett volna, de most már mindegy.
OK gyertek szombaton, de minél korábban. Mi már 4 órától ott leszünk Balatonföldváron. A bringamustra után keressetek (lehet, hogy karszalagozni fogok, mint tavaly), a többi intézem.
Bocsánat, hogy itt (is) érdeklődöm, de a megfelelő fórumban (országúti kerékpár) nem reagált senki. :-(
Szeretnék vásárolni egy megbízható, jó országúti kerékpárt. Hosszabb távra használnám inkább, kizárólag aszfalton. 181 cm vagyok, gondolom, ehhez egy 56-os méret pont megy. 35-40 vagy maximum 45 ezer Ft-ot tudok szánni a bicajra. Nem vagyok szakérő egyáltalán, most olvasgatok a különféle márkákról stb... Ha valakinek van ötlete, vagy konkrét eladó darabja, kérem jelezze itt a fórumon, vagy az arisztid kukac izlandi pont hu e-mail címemen.
Minden fejleményt és ötletet köszönök!
J.L.
Ps. Ja, lehetőleg ne halvány-rózsaszín meg lila csiricsáré darabokat... sajnos láttam eleget belőle a vaterán... :-)
Megnéztem pl. az ebike-ot, ott külön van normál EVO és EVO+SnakeSkin. Elvileg még létezhet Double-Defense is, de azt nem láttam. A bikemarketen viszont van mindhárom féle. Az ár kb 500-anként ugrik.
Hát maci, nem tudom, hogy fogod összeegyeztetni a Racing Ralphnál az alacsony nyomást a defektmentes élménnyel.
Tegnap száguldottam le a HHH bunkereitől a széles szánkópályán. A talajba beépített nagyobb köveket igyekeztem átugratni. Csakhogy nagy eséllyel egy másik kőre érkezek ilyenkor, mint az meg is történt. A km-óra 49,5-et mutatott, amikor egy pillanat alatt elszisszent a levegő az első gumiból. Oldalfal erősítés nélküli 2,1-es RR volt, talán 2 bar nyomással. Elvileg van belőle megerősített oldalfalú is, azt ajánlanám neked.
Tegnap megint a Virágosnyeregnél jártam, megnéztem: "kivéve engedéllyel" nem pedig "kivéve erdészet" van a behajtani tilos alatt. Meg egy óbudai önkormányzatos magyarázó tábla, hogy a természetvédelmi területen áthaladó utat gépjárműfogalom elől elzárták.
: Budapest Dátum: 2010. április 28. (szerda) Időpont: 20:00 Találkozó: Batthyány tér Duna felöli oldala, a HÉV feljáró mellett Program (Classic): szokásos útvonalon fel a HHH-ra, majd vissza (a szokásos útvonal aszfaltot jelöl, mégpedig Batthyány tér - rakpart kerékpárút - Kolossy tér - Szépvölgyi út - Fenyőgyöngye - HHH). Alternatív útvonalak egyénileg választhatók. Program (Extra): Rekettyés, zsíroskenyér hagymával, üdítő, miazmás. Kötelező kiegészítők: lámpa előre, hátra!!
Ajánlott kiegészítők: bukó, pulóver, stb. Mindenkit szeretettel vár a "Rendezőség"! Értelmi szerző: robi
Szervező: esetleges, alapjáraton dhpage
77. Sijófoki Telihold Túra Hely: Siófok Dátum: 2010. április 28. (szerda) Időpont: 20:00 Találkozó: a Víztorony melletti parkolóban Program (Classic): végig aszfalton kirándulás a balatonvilágosi Panoráma kilátóhoz. Program (Special): a balatonvilágosi Panoráma kilátó megközelítése autópályán (matrica kötelező!). Program (Extrém): Közlekedés céljára a Balaton felületének igénybe vétele(vitorlások előnyben, de a dombra cipeléshez külső segítség nem vehető igénybe). Ajánlott felszerelés: bicikli, bukósisak, első-hátsó lámpa, strandpapucs, fürdőlepedő, napszemüveg, strandlabda, jókedv, kacaj, meleg tea, stb. Mindenkit szeretettel vár a "Rendezőség"! Szervező: bátyó
A következő telehódas túra időpontja: 2010. május 27. (csütörtök), 20:30 óra.
Hát igen, elvagyok itt a különböző szabadidő-elszívó dolgokkal... első helyen a család, utána jönnek a szokásos dolgok... most éppen kész lett a legújabb kés, de párhuzamosan készül a következő is, úgyhogy nemsokára lesz majd fotótémád! :-D Örülök, hogy bevált az új meghajtó-áramkörös lámpa! Időközben nekem is új lett a fejlámpám, a régit pedig SK szerezte meg :-)
Köszi a lehetőséget, Bátyó! :-) Nejemet éppen most kapacitálom, hogy jöjjön a hosszútávra... még sosem ment ennyit egyszerre és kételkedik, hogy fogja-e bírni. Én meg csak röhögök rajta... :-D majd pont a versenyszerűen röplabdázó izomcsaj nem bírja :-DDDD Láttam a tavalyin is olyan arcokat, akikből a következő faluig tartó kerekezést sem néztem volna ki, aztán mégis végigmentek. Lámpa az alapfelszereltség része... az öltözék narancssárga vagy KT2.0 sárga mez legyen?
Rég láttalak. Végre láttam, hogy készülnek a kések: The cutting edge
A másik pedig a lámpa. Most már tényleg elmondhatom, hogy túl van a tartós teszten, és jó! (Egyszer egy szembe jövő Taxis lelassított mikor mellémért és hangosan tapsolni kezdett, majd kikiabált valami olyasmit, hogy "Igen! Ez látszik" :-) )
Engem meg össze-vissza terelgetett a belvárosban attól függően, hogy melyik keresztutca melyik irányból irányította rám a Duna felől zúduló szelet. Úgy bicikliztem, mint Pista bá' két feles és három fröccs után. A Megyeri hídon is komoly erőfeszítést igényelt a 22-es tempó tartása.
Remek volt az idő, de hazafelé olyan nyugati szél fújt, hogy az Újpesti Vasúti Hídon (UVH) 22 km/h-val gurultam át úgy, hogy nem is tekertem közben :-D
Köszi szépen! Utoljára még tavaly regisztráltunk, ha az jelent valamit, akkor most szükséges? Szombaton megyünk hajnalok hajnalán. Máris kikészítem a fütyülőt.
Nemozolival épp most konstatáltuk szomorúan, hogy elaludtunk, és lekéstünk jól a nevezésről, már csak dupla áron mehetnénk, pedig toltam 101-et edzésből szombaton. Nem kell véletlen ott elöl két rendező? Van sípom. :-)
OK. Megbeszéltük. Hozzátok a lámpáitokat, meg a sípot és normál árasak vagytok. Keressetek engem a nevezésnél. Amúgy regisztráltatok korábban? Meg mikor jöttök? Szombaton vagy már pénteken?