azon spekulálok, h megcsinálom az aranykalászost, mert akkor egyik-másik pályázatnál (géptámogatás)is fel tudnám használni, de gépkezelőihez azt nem fogadnák el gondolom.
Ahogy én tudom, az MTZ generátornál nincs égőn keresztüli gerjesztés. A régi nagydobozos fesszabályzónál sem volt, ott a kontrollámpát külön relé kapcsolta. Az újabbaknál meg nincs töltésjelző lámpa, csak óra.
A felső képen lévőt,még én sem tudom.....:-) Viszont az alsó képen lévőről,még csak fogalmam-sincs ! Lefordítva így hangzik....." A legjobb felfedező táborok körül? " ..na..ezzel meg mit kezdjünk..?:-)
Van hozzá egy formanyomtatvány, azt kellett kitölteni, és a végzettséget igazoló irat másolatát kellett elküldeni, egy fényképpel és 2000Ft-os illetékbélyeggel, aztán küldték a könyvvet.
Ez a motor olajnyomás jeladója. Ha 0,5 Bar alá esik az olajnyomás, akkor világít a piros visszajelző a műszerfalon ( a régi tipusoknál), az elekrtonikus óránál pedig a vészjelzőt kapcsolja.
Üdv. mindenkinek! Itt a gépkezelői könyv: Én úgy tudom, hogy csak akkor nem kell, ha csak a saját földemet művelem. Minden más esetben igen ( pl: ha apám földjén dolgozok, akkor már kell.).
ezt ilyen gyorstalpalón lehet csinálni? van egy kö**ög szomszédom az mindenért feljelent, (tűzoltókat is kihívta már,szerinte tűzveszélyes hogy flexelek az udvar közepén, 10 méterese körzetben semmi sincs) szóval lehet hogy olcsóbban kijövök ha megcisnálom mintha ugyanazt a pénzt befizetem büntetésre és utána csinálom meg a tanfolyamot. :) csak magamnak dolgozok, de ha feljelent és kijönnek akkor valamibe úgyis bele tudnának kötni.