Keresés

Részletes keresés

Cs.Judit1983 Creative Commons License 2010.04.15 0 0 64659
Szia!

Cody is ilyen kis vékonyka volt, amikor először megnyírattuk. A babaszőre olyan nagy volt, azt hittük, hogy kis gömböc a kutyánk, és még sem:)
Először nekem is furi volt és legszívesebben visszacsináltam volna, de idővel megszoktuk. Cody 3 kiló, de a kozmetikus szerint nagyon vékony. Majd lassan megyünk fülszőrtépésre a dokihoz, Őt is megkérdezem, mi a véleménye Cody súlyáról.
Első nyiratkozás előtt, megnyírva és Most

Előzmény: Reni1985 (64654)
zsu826 Creative Commons License 2010.04.15 0 0 64658
Gratulálok azoknak, akiknek kis kutyikák születtek.Biztos fantasztikus érzés majd látni ahogy cseperdnek...Tényleg, a kutyusoknál is úgy van mint a cicáknál, hogy amíg nem nyílik ki a szemük, addig nem szabad fogdosni őket?
Reni1985 Creative Commons License 2010.04.15 0 0 64657
Gratula nektek is a bébikhez! :-)
Előzmény: FanNina! (64649)
Reni1985 Creative Commons License 2010.04.15 0 0 64656

Köszi! :-)

Aranyos volt hosszú szörrel is, de nekem egyre jobban tetszik ilyen kis megnyírtan. Muszáj is volt már megnyírni, mert a baba szőre már olyan volt mint a drót, elég nehéz volt sokszor kifésülni. Most olyan kis selymes.:-) De télre újra megnövesztjük.

Mondjuk nem is volt nagyon a kedvencünk a fésülködés, most hamar végezni fogunk. :-) Meg míg hosszú szőre volt, nem csinálhattam neki cofit, mert a páromnak nem tetszett, most meg nincs kísértés.:-) Amit csináltam neki a képen, azt is mikor a párom nem volt otthon, hogy azért egyszer nekem is igazam legyen.:D

Előzmény: Tim1981 (64655)
Tim1981 Creative Commons License 2010.04.15 0 0 64655

Sziasztokk, jó reggelt,

Bömi: ma is ment 2 szavazat :D

Evi-Andi: remélem JÓL telt az estétek, majd várjuk a többi képet is.

FanNina: GRT a picurokhoz. Tudom szívtelenséget kérek, de léccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tegyél fel képeket, NAGYONNAGYON kivi vagyok a csöppekre, a leírásos alapján biztos ARIK, lécciiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Reni1985: én szeretem a rövid yorkei stílust, de nektek SOKKAL JOBBAN ált a hosszabb, de így is ARI :D

Reni1985 Creative Commons License 2010.04.15 0 0 64654

Szia!

Komáromba hoztuk el tegnap anyuval. Egy füzitei ajánlotta, akiknek szintén yorkijuk van. De lehet legközelebb nem viszem ide, mert elég koszos volt a nő. Viszont szépen megnyírta, és úgy, hogy nem félt a hajnyírógéptől. Ennek nagyon örültem.

Hát igen egy kicsit rövid lett a szőre, és kis gizda lett, de kap rendesen enni.:-)(Ha tehetné egész nap enne:-)) Párom el is nevezte Csumpikának.:D  Nekem egyre jobban tetszik ez a fazon rajta, de most már csak a kis buksiját fogjuk nyiratni ezek után, hogy télre megint hosszabb legyen.:-)

Előzmény: csapa (64653)
csapa Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64653
Milyen soványkának néz ki. Nekem hosszú szőrrel jobban tetszenek. Kihez jártok kozmira?
Előzmény: Reni1985 (64647)
Evi-Andi Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64652

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a gartulációt!!! Aranyosak vagytok! Köszönöm a megnyugtató szavaitokat is, most már tényleg az öröm van bennem. Majd készítek még a kicsikről képeket és lemérem őket. Jó, hogy mondjátok, eszembe sem jutott. Egyébként egyforma méretűek.

Szép estét minden fórumosnak, megyek alukálni, mert tegnap nem igen sikerült :))))

Cs.Judit1983 Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64651
Ez nálunk is automatikus volt. Csak azt vettem észre, hogy az ebédje még ott volt, amikor adtam neki a vacsit. Most pedig úgy tűnik, már kezd áttérni a napi 1szeri evésre. Reggelente csak maximum pár szem tápot eszik meg, este viszont megeszi a napi maradék adagját.
Előzmény: BlueAngel24 (64650)
BlueAngel24 Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64650
Sziasztok!

Látom sorra születnek a picúrok! :) Gratulálok, és jó egészséget kívánok mindegyiknek! :)
Mi ma vagyunk 6 hónaposak :) És képzeljétek, tegnap volt kaksi kint. :D Ma meg minden volt. Úgy örültem neki. :D Igaz pisit hoztunk haza is, de nem baj. Ez már haladás. :)
Korábban kérdeztem, hogy hogyan lehet átállni a napi 2X-i evésre. Maszat megoldotta, ugyanis pár napja azt vettem észre, hogy nem nagyon akar délután enni. Kirakom neki, aztán csak leseget, pedig korábban behabzsolta egyből. Úgyhogy holnaptól már csak 2X fog kapni. :)
Gondoltam ezeket megosztom veletek. :) Remélem nem baj. :)

Na szép estét mindenkinek! :)
FanNina! Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64649
Sziasztok! Megvannak a babák! Még vajúdik az anyuka, nem rég jöttem be, akkor még csak 4 kicsi volt + egy kifejletlen halott pici, most voltam nála, már 5-en cumiztak. 1 hófehér, 1 bézs, 1 homokbarna, 1 vörös, 1 sötét fekete csíkozású. Sajnos csak egyet tudunk megtartani, eladni nem tudjuk őket, mivel ugye nem fajtatiszták.... Már most imádom mindet.:( A kis vörös marad meg, ő nagyon hasonlít az apucira. Kis görbe lábai, hosszú buksija van, és a színe is nagyon hasonló. Sokkal kisebb a többinél, így valószínű tacsit beütésű lesz, a többinek már most látszik, hogy nyúlánkabb a lába. (nem tudtuk ki az apa, csak sejtettük, de miután megszületett a vöröses beütésű kutty, már nem volt kérdés) Hálistennek minden rendben ment, az első kölyöknél volt probléma, farfekvéses volt, és beszorult a feje, kicsit nehezen lélegzett, de pár perc múlva már minden rendben volt. Utánna egy jó másfél órás szünet volt, utánna szinte 10 percenként pottyant ki egy újabb baba. Képet nem csináltam még, nem szeretném megörökíteni azokat a piciket, akik nem maradhatnak velünk. Majd a megmaradt kis picúrról csinálok képet. Megmutattam Ribinek, ahogy elkezdett sírni a pici, Ribi úgy megijedt, hogy berongyolt a fotel alá, és kisem moccant amíg, elnem vittem a kicsit. Nem tudom lesz-e még baba. Papám folyamatos fegyületet alatt tartja a kismamát. Az újdonsült papa, pedig a "szülőszoba" előtt szobroz, és távol tart minden cicát. Nagyon édes, ahogy felügyeli a gyermekáldást:) Minden picit megmutattam neki, és csak úgy düledezett a mellkasa. Majd holnap írom, milyen fejlemény történt az este alatt. Szép estét mindenkinek!
dorcsi87 Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64648
Sziasztok!
Lehet egy kis ideig nem leszünk, mert elromlott a gépünk. :( Addig is mindenkinek szép napos időt, nagy játszásokat és jó egészséget.

Gratulálunk a kicsik érkezéséhez!

Ez az esős idő minket is nagyon megviselt, Csombi baba egész nap próbálkozott kiszökni, kétszer sikerült is neki, de gyorsan visszahoztam a zuhogó esőből.
Reni1985 Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64647
Sziasztok!

Gratulálok a kicsikhez! Nagyon aranyosak!:-) Élőben még én sem láttam újszülött yorkit. Micit mikor először láttuk akkor 2 hetes volt.

Megjöttünk a kozmetikustól. Háááááát.....
Egy teljesen más Micit hoztunk haza. Nagyon fura.
Egyész jól bírta. Végig ott voltam, és segítettem a kozmetikusnak megfogni. Nagyon menekülhetnékje volt szegénynek, de a végére egész jól bírta. Nagyon büszke voltam rá. :-)
Néhány kép róla:-)

Előtte:

Utána:

Rena&Bömi Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64646
Köszönöm a szavazatokat!!!!! Már a 3. helyen állunk :)
http://bulvaros.hu/poraz2010/briei0
Cs.Judit1983 Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64645
Szia!

Nézegettem a tápokat. A Happy Dog szimpatikus. Érzékeny a gabonára, így a Happy Dog Africa lett a szimpatikusabb. Abból kaptunk az állatboltban termékmintát is. El kell darabolni, mert nagy a tápszemcse mérete, de megette.
Előzmény: Do-Sza és Ádám (64643)
yorkibeauty Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64644

Szia!

Nagyon édesek a picik! Gratulálok hozzájuk és a mamájuknak is, hogy ilyen ügyi volt:) Ne okold magad. Akkor sem biztos, hogy túl élte volna a másik két kis szegény kutyus, ha császárral születnek. Még az is előfordulhat és normális, ha szülés közben alszik a mama egyet, vagy egy napig fial.

Legyen sok örömötök a kicsikben. Mekkora lett a legnagyobb és a legkisebb? Még én is csak képről láttam újszülött yorkikat:((((((((

Előzmény: Evi-Andi (64631)
Do-Sza és Ádám Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64643
Happy dog,Pro Plan.Ezek is prémium minőségüek.
Előzmény: Cs.Judit1983 (64642)
Cs.Judit1983 Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64642
Sziasztok!

Mi is gratulálunk a picurikhoz. Nagyon kis aranyosak és Dzsulikának is sok puszi.

Úgy tűnik, hogy Cody megunta az Acana tápot. Tudnátok ajánlani valami hasonló jó minőségű tápot? Tanácstalan vagyok! Az RC és Hill's nem jött be.
Tim1981 Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64641
Szia

GRATULÁLOK én is a kicsikhez.

És gondolom nehéz kicsi most, de 3 szépséget kaptál.
Előzmény: Evi-Andi (64631)
Do-Sza és Ádám Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64640
Szia Andi!

Gratulálok a babákhoz!!! Nagyon sok egészséget kívánok nekik!! Vigyázz Rájuk és Dzsulikára is!!

Puszi Szamy,Zseby és Ádám
Előzmény: Evi-Andi (64638)
Norcc-Zserbó Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64639
aranyosak a kis minimanók. mekkorák kb? még nem láttam élőben újszülött kisyorkiet. most már csak az anyukára és a 3 picire gondolj, hogy ők jól vannak. nagyobb baj is lehetett volna. ne vádold magad, nem tudhattad előre!
SzaMG - még nem tudom mikor megyünk, de amint túl vagyunk rajta, jön a fotó :)
Előzmény: Evi-Andi (64638)
Evi-Andi Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64638

Semmi konkrét probléma nem volt, egyszerűen csak berezeltem, mikor láttam itt az idő! Gondoltam egy gyors ránézés és megyünk haza szülni. Mire azonban sorra kerültünk megjelent az első kis burok. Aztán egy kis lábacska: Jól jött a szakmai segítség, jó, hogy bementünk, mert én bizony nem igen tudtam volna ezzel mit kezdeni, mivel sosem láttam, csináltam ilyet. A mádodik már fejjel jött világra, aztán meg egyedül maradta, mert látták sima szülés lesz, elmentek műteni. Előtte kapott méhöszehúzó szurit, ez is segítség a vajúdó kismamának :) Egyedül maradtam a harmadik babánál, sajnos ő nem lélegzett. Hiáb jöttek segíteni, nem tudták visszahozni. A negyediknél már döntöttem, császármetszés, ugyanis teljesen kimerült Dzsuli, egyre hosszabb szüneteket tartott. Sajnos, mire előkészültek a műtétre, megszülte a negyediket is....ő sem lélegzett. Probálták őt is visszahozni.... Az ötödik kicsinek már 140-es volt a szívhangja. Gondolhatod mit éltem át, míg bent voltak...aztán gyorsan kihozták a kisasszonyt :) Majd a mamát.

Remélem tudtam némi segítséget, képet adni arról, mire lehet számítani. Nem egyszerű.....

Minden tiszteletem a tenyésztőké, engem nagyon megviselt a babák elvesztése. És az önvád: Ha egyből azt mondom: Császározzák, nem telt volna el ennyi idő az első és utolsó baba között. Ezt viszont elmondhatták volna..........

Előzmény: Davideee (64635)
fghik34 Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64637
Sziasztok, új vagyok itt a fórumom,szeretném tőletek megtudni, akinek volt már vemhes a yorkija milyen tünetei vannak??? A szakkönyveket meg a netet átolvastam, csupán a ti beszámolóitokra vagyok kiváncsi, köszönöm Laura
andicsek69 Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64636
Köszi a gyors választ. Udvarló az van már,Rómeónak hívják ma is jönnek látogatóba, de azért még várunk 1-1,5 évet az anyasággal.
Előzmény: Evi-Andi (64634)
Davideee Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64635
Szia!

Megkérdezhetem, hogy mi volt a probléma az ellésnél?Úgy értem, miért kellett bevinni az állatklinikára?
Ne haragudj, hogy ezzel kapcsolatban kérdezősködök, de a Flóra kutyám ma 49. napos vemhes, szóval nemsokára Ő is elleni fog, és ez lesz az első almunk.
Valószínű nekünk 4 babánk lesz (legalábbis ezt mondta az orvos, mikor ultrahanggal megvizsgálta).Remélem nem lesz semmi gond.
Előzmény: Evi-Andi (64634)
Evi-Andi Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64634

Szia!

Köszönöm, Dzsulika nevében is a gratulációt. Ő 2,6 kg és 4 éves. Annak idején a fórumos társaim véleményét is kikértem, hogy babáztassam-e vagy sem, nagy dillema volt egy időben nálam. Aztán nem erőltettem, főleg, hogy a kis hátsó lábát is műtötték, de tavaly beköltözött a szomszédba a nagy szerelem, Miklós és hát.... Február 14-én ragadtak először össze :) Ez sem lehet véletlen.

Szerintem nyugodtan vágj bele, legalább is nézzetek neki megfelelő párt. Egy biztos: Ha ma kéne menni szülni, másképp csinálnék sok mindent...

Valahogy nem tudok túllépni a halott babákon. Azt a képet nem is mertem Nektek megmutatni, lehet a gépből is kitörlöm...

Előzmény: andicsek69 (64633)
andicsek69 Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64633
Gratulálok a kicsikhez! Visszanéztem a képeidet, Dzsulika nagyon gyönyörű kislány, biztos a picik is majd ilyen szépek lesznek. Megírnád, hogy hány éves a picid és mekkora a súlya? A mi Lüszink jövő héten lesz 1 éves, 3,20 kg, tehát normál,de én olyan picinek látom, el sem tudom képzelni,hogy egyszer majd babucijai legyenek, pedig olyan jó lenne. Biztos ti is nagyon féltettétek őt.
Előzmény: Evi-Andi (64625)
Reni1985 Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64632
Sziasztok!

Mi Micivel ma megyünk kozmetikushoz.
Ez lesz az első nagy nyiratkozásunk, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. :-)
Mi is napok óta be vagyunk zárva a lakásba. Mici ebben a pár napban teljesen le van eresztve. Egész nap csak lustizik, ha megpróbálok vele játszani, csak egy-kettőt szalad aztán máris megy lefeküdni, mert annnnyira elfáradt.:-)
Evi-Andi Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64631

Akkor az ígért képek:

Az első szülött kisfiú Az első szülőtt fiú

A gondos anya

A három testvér :)
szeretemamákosgubát Creative Commons License 2010.04.14 0 0 64630
Köszi, mindkét adatot jegyeztem.
Szerintem már tuti nem lehet gond, legalábbis abból nem, hogy 7 hetesen el lett hozva. A kis rosszcsont!
Mikor mentek kozmihoz? Fontos, hogy utána 2 napig ne rakj rá bolhairtó cuccot! Dobd majd a fotót! Köszi :-)))
Előzmény: Norcc-Zserbó (64629)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!