Jobban jársz ha kiemeled az ülést a hátsó ablakba,alatta a deknit fel és ki az egész munkahenger. Filléres dolog onnantól már a karmantyúcsere és az ujragyűrűzés is,azt is csináld meg ha már szétkapod.
tekerőssel eddig egyszer volt bajom, nem fordítottam el rendesen és úgy viselkedett mintha lemerült volna az akku. nekem már tz4k is meg 50-es meg 82-es is tekerőssel üzemel évek óta
köszönöm a képet. ünnep után ki fogom tisztítani a szűrőt, kicserélem hátul a szelepet.ahoz elég levenni a munkahenger hátulját a négy csavarral, vagy ki kell venni az egész munkahengert?
ha már összeolajozom magam, arra gondoltam hogy a vezértömbön átkötöm a csöveket egy másik karra, mert ennek a reteszelője se jó, meg elég gyorsan leenged már, a másik kettő pedig újszerűen szorosan jár. ez kivitelezhető úgy hogy csak megcserélem a csöveket?
Áramtalanító kapcsoló alternatívára van valami tippetek? Már a harmadikat rakom bele 5év alatt,most is vettem egy újat,mert a másik átvert. Azt hittem meghalt az akkumulátor,közben meg csak a kapcsoló adta be a kulcsot.
nem kering rendesen? pl eldugult a szűrő? mert olvastam itt a fórumon korábban hoyg valami szűrőről írtatok, de én azt nem tudom hol van, vagy hogy egyáltalán van-e benne. hol keressem?
Azért én nem vagyok benne biztos,hogy csak "O" gyürü a hibás. Mondjuk valami miatt nem kering rendesen vissza a tartályba az olaj ,vagy a vezérműtömb el van állítva és vagy állandóan,vagy bizonyos müködtetési időben tulnyomást kap a rendszer azon része.
Egy hidraulikásnál készíttess túlméretes gumigyűrűt és jó lesz. Lehet, hogy a cső és gumigyűrű jó. A szivattyúnál van elszúrva a méret. A munkahengert meg szétszeded és kicseréled azt a kis szelepet pár száz forint.
sziasztok! az ünnepig letettem a melót én is, de a technika is ezt akarta. A hidraulika szivattyút a vezértömbbel összekötő cső szivattyú felőli oldalán kinyomta a gumi tömítést, de ez már kb a 4. benne. próbáltam már agrokerest, ruszkit, olcsót, drágát, de egy idő után mindegyik kifúj. VEttem már új összekötő csövet is hátha az nem illeszkedik rendesen de ugyanúgy x üzemóra után előjön a gond. Szerintetek hogyan lehetne ezt kiküszöbölni? Összefüggésben lehet esetleg azzal, hogy emeléskor néha félig emelt állapotban megáll az emelés, olyan mintha teljesen fel lenne emelve és az a kis szög a munkahenger végén benyomódna. azt már sikerült kiderítenem, hogy félig emelt állapotban magától bemegy a szög, pedig nem nyomja semmi. Ezt hogyan lehet javítani? ki kell cserélni az egész munkahenger hátulját? Arra gondolok, hogy a félig emelt állapotnál beugró szög miatt megáll az emelés és a sok hidraulikus ütés nyomja ki a gumit, de lehet hoyg totál hülyeség amit gondolok. Szerintetek?