- kelés 3.25-kor - basszus! , az 5.40-es BZ egy!! kocsiból áll :-) - vitán felül áll, hogy ez ma egy rövidgatyás túra - Jaat-tal toljuk neki , Királyházán Vagdalthús fényképez - Magosfára fölfelé Jaat szépen leszakít, de rá még +20 kili vár sok szinttel, had menjen! :-) - 11-kor Nagy-Hideg-hegyen átgyaloglok a terem takarításon - gány út, fakitermelés Kisinócig, ott egy ropogósra sózott zsíroskenyeret kérek - havat csak a Szabó-kövek üregeiben láttam :-( - a Kis-Hanta-patak mellett kezdődik a haldoklás, Elvis becsülettel gitározik, majd az egyik patak átkelésnél orvul kirántja a lábam a gitárral - Törökmező előtt húz el Pap Gábor - Törökmezőn alma, utána a szívem megszakad a brutális fakitermelés miatt :-( - Hegyes-tető felé már minden bajom van, lezúz egy csapat futó - hajrázok még egyet a 8 órán belüli idő miatt, 7.48 lett (tavaly 7.44) ma ez gurult a kockán - 15.03-as vonat pont elmegy, sebaj beszélgetés, tea, pogi, átöltözés, a CBA-ban tobzódás (többek között gesztenyepürét is vettem)
Jó volt, megint nagyon kemény volt! Köszönet a rendezésért, gratula az indulóknak! Jövőre is.
Mivel tegnap este fél 9-re értem én is haza, már nem volt energiám a logisztikán agyalni, sajnos nekem is kimaradt. Helyette 7 után kisétáltam a kapun, irány a Kakukk felé, felmentem a Mogyorósi kősziklára, majd a Tokodi pincék, Hegyeskő, Gete horgásztó, Nagy Gete, Dorog Mária utca pékség privát túra lett belőle. 2,5 óra alatt. Találkoztam egy fácán párral, 3 vaddisznóval, és egy fél agancsos fiatal gím bikával a Gete oldalában a meredek emelkedő résznél. Szóval kellemesen indult a nap.
Este úgy éreztem, hogy nem nagyon van kedvem ehhez a túrához most, nulla kilométerrel a lábamban és ezzel a hajnal keléssel és töméntelen utazással, de azért felhúztam ötre az órát. Ötkor szépen fel is keltem, és elkezdtem önvizsgálatot tartani, aminek az lett az eredménye, hogy igazából még mindig nincs kedvem. Úgyhogy nem lett a Teleki az idei első teljesíménytúrám.
Pontőröket keresünk a IV. Bélára és a Sárga 70-re. Segítőinket leszállítjuk a rendezvényre, természetesen vissza is. Általuk választott, valamelyik következő rendezvényünkön, ingyen indulhatnak.
Szerintem nem kell. Jó másfél hete jártam be az első 30km-t. Hó akkor is csak olyan 700/800m fölött lett összefüggő. Az is főként az északi oldalon jelentősebb. Alatta alig találkoztam még foltokkal is. Talán a Nagy-Mánáig egy kezemen meg tudnám számolni, hánnyal. Sár alig volt. Hóhatár előtt volt egy picit több, de messze nem vészes. Ahogy időjárást elnézem, meg a NHH-en lévő webkamerát hó szinte már tuti nem lesz, és szerintem a sár sem. Én egy nyári futócipőben mentem és egyedül a hó miatt ázott át. Saras alig lett.
Pluszköltség /o Visszaépített izomzat o/. Azt mondta a rehab főorvos (voltam kontrollon), hogy amíg a kezelt saját lábán jön be és aktívan túrázik, addig az eredmény jónak minősül :D
Tavaly lehetett küldeni. Legalább is nekem a poláromat biztos átvitték. Most is ezt tervezem, mert szerintem egy póló elég lesz. De azért a legbiztosabb, ha megkérdezed az egyik rendezőtől még a rajt előtt.