Helló Elvtársak!!!!!!!!! a Következőknek hiányzik a versenyengedély vagy a reg díj Belovecz, Berta S, Berta T, Both Cs, Csurka L, Füzesi G, Gyenes Sz, Győri R, Kovács Z, kunkli T 1400, Molnár Máté, Móricz T, Artúr, Sarkadáy Á, Scholtz Á, Schönstein Cs 2000, Szatmári G, Szentei M, Tóth L, Vadász Z, Váradi T, Vékás J, Vígh F, Zsupos I,
Utolsó határidő Vasárnapi edzés aki később hozza nem tud játszani 11-én
Elado egy L-es meretu Schutt Hurricane valvedo (extra hatvedo resszel) csipo es farokcsont vedovel, ket gyakorlo mez es ket szurkoloi mez (Purdue University es Redskins). Akit erdekel kuldok kepet a cuccrol. E-mail: ddamian-kukac-freemail.hu
2010-es bajnoki szezonban az új játékosoknak 2.600Ft regisztrációs díjat, a régi játékosoknak 2.000Ft-ot kell fizetni. Az összegeket jövőhét szerdáig kell befizetni Árpinál vagy Bregónál.
üdv mindenki én is valami hasonlót szeretnék kérni mivel munka miatt nem tudtam megjelenni a táblázáson más a következő edzés a szokásos helyen és időben (szerda, 18:00 óra) lesz?
Egyelőre itthon döglöm 40 fokos lázzal, úgyhogy ha van valaki, aki érthetően szokott jegyzetelni táblázáson - esetleg részt vesz az offensen és a defensen is - , az legyen szíves keressen meg emailben! köszönöm előre is
Mint tudjátok a vasárnapi edzés hétfőn lesz megtartva 14.00-tól az Agrár Egyetemen.Előtte offens táblázás 12.00-tól a halasban,edzés után pedig diffens táblázás!!!!
Szóljatok egymásnak nehogy valaki feleslegesen menjen ki edzésre vasárnap!!!!!!