Hát nekem elől-hátul Metzeler Lasertec van, de tapadásban nem az igazi, pedig nem egy olcsó mulatság + 10000 km alatt lekopott a hátsó. Kanyarokben nálam kúszik, nem vészes, de ezért nem igazán tetszik.
Ezt a Heidenau-féle gumit sokan dícsérik, talán megér egy próbát. Amúgy van ennél olcsóbb is, a Mitas. Ki tudja milyen? Lehet, hogy megfelelő lenne ez is utcai motorozásra. Olvasok sok gumi tesztet, de elég sok az elfogultság és az ellentétes vélemény egyazon típusról.
a Heidejó egy alapvetően közepes-rossz gumi, tök mind1 mire, GS-re közepes persze, olcsó... a Pirelli Sport Demon a leginkább ami tapad, a Bridgestone BT45 a túrásabb, és a Metzeler Lasertec hasonló mint a Pirelli, de retros mintával
Köszi a tippet, ilyesmiben gondolkodom. Egy túrakormány kb. 11ezer Ft, és ebay-ről is tudok felső kormányvillát rendelni viszonylag óccsóért. Aztán már csak egy szervizes kell, aki összedobja nekem.
Vegyél egy túrakormányt, szerintem a magasító sem olcsóbb. A Futár motoros boltban egy ETZ kormány pl. 1900 Ft. Nem tudom hogy a vastagsága jó-e, azt ellenőrizd. Ja és mindenek előtt nézd meg a bowdeneket, kábeleket, hogy mennyi tartalék van a hosszukban, ne kelljen mindent cserélni, az nem olcsó.
Sziasztok! Szebb időt mindenkinek!:-) Még nemigen jön a tavasz, csak a hó végén, de én már most beindítottam a motoromat, csak hogy járjon egy kicsit, és már most megnézem, mi kellhet, és beszerzem, nehogy úgy járjak, mint tavaly, amikor hetekbe tellett, mire minden megvolt, és annyi önfeledt motorozási időt buktam.:-P
Csutkakormány vs túrakormány problematika: az én motoromon még csutkakormány van (2000-es évjárat), és túrakormányra szeretném cserélni, természetesen óccsóért. Tudtok erre vmi jó megoldást? Esetleg csutkakormány-magasító? (az mennyire válik be?)
Sziasztok! Szebb időt mindenkinek!:-) Még nemigen jön a tavasz, csak a hő végén, de én már most beindítottam a motoromat, csak hogy járjon egy kicsit, és már most megnézem, mi kellhet, és beszerzem, nehogy úgy járjak, mint tavaly, amikor hetekbe tellett, mire minden megvolt, és annyi önfeledt motorozási időt buktam.:-P
Csutkakormány vs túrakormány problematika: az én motoromon még csutkakormány van (2000-es évjárat), és túrakormányra szeretném cserélni, természetesen óccsóért. Tudtok erre vmi jó megoldást? Esetleg csutkakormány-magasító? (az mennyire válik be?)
Érdeklődtem én a szombathelyi Suzukinál (sőt a Yamaha és a Honda kereskedésben is), de válaszra sem méltatnak, ezért megyek másik városba.
A GS500-amat 1,5 évvel ezelőtt a szombathelyi Yamahában szerettem volna megvenni (volt egy pár éves használtan). Mondták, hogy visszahívnak, de le se sz@...k, ezért utaztam inkább több, mint 100 km-t Székesfehérvárig a Suzukiba. Ott foglalkoztak velem (udvarias, segítőkész kiszolgálás; kávé). Meg is vettem:-))
megnyugtatlak, a drágábbakhoz is ennyiért csinálja a Puig. Ha legyárt egy alkatrészt, nem azt nézi, az adott tipusnak mi volt az új ára, hanem mennyibe kerül elkészíteni. Meg egy kis marketing...
... az azért érdekes, hogy milyen drága a kis öszvérünkre ez a cucc holott a több milliós vasakra meg a feléért rá is teszik... Kössz, de így elgondolkodtató!
Na de az! Itt bukik a dolog. Ha a műanyagos csinálja, akkor az egész idomot újra kell fújni, új matricával. Vagy lehet csak egy darabot festetni úgy, hogy ne látsszon az átmenet?
A képről úgy látszik, mintha két ponton lenne felfüggesztve a doboz (a majrévas helyére?). Ha így van, ne menj vele, mert le fog törni. Tapasztalat. Négy pontos felfüggesztés kell, lásd pl. GIVI megoldása.
Hallo Holnap,ha minden igaz felkerül a motorra az uj gumipár!Ha esetleg érdekel valakit 6000km futott 1db Heidenau K63(110) jó állapotban és 1 db K64 (130)!Nem hibás,csak vettem másikat és öszintén megmondom "nekem ez nem vált be" gumik! needee@maffia.hu
Szerintem NE ragaszgasd- hanem vidd el egy műanyagoshoz, jobban összeforrasztja neked meg erősebben mint egy ragasztó- aztán ha nem metál a festés.- akkor a hézagot szépen kétkomponensű gittel óvatosan ki, szintbe csiszol- alapoz és ráfúj- majd összepolíroz..
Ajjaj, szegény sorstársam!! Ugyanez történt velem tavaly, pepitában. Először is nőjön be az orra luka annak, aki azt az indexet oda tervezte és úgy, hogy a legkisebb borulás is idomot repeszt!!! A repedéseket én kétkomponensű epoxi ragasztóval orvosoltam belülről, az oldalidomot leszerelve, az orr-idomot csak úgy a helyén. Így egyben vannak, de a repedések sajnos látszanak. Annyira nem brutális azért, hogy újrafestessem őket (plusz matricák ugye...).
Létezik hivatalos PUIG bukógomba GS500F-hez, azzal is szemezek még, vagy gondolkodom egy egyedi bukócső-megoldásban, ez ügyben most mossa épp a lassú víz a partot a fejemben.
Nálunk is, na ennek örömére kitört az indexem is.......... :-( :-( :-( =-( A motorozás után gondolt egyet a gép és a garázsba felé tolás közben a hátára akart venni úgy hogy eldőlt közben jobbra. Ennek következtében spéci rövid lett a jobb indexe mert beljebb landolt az idomban!
Hát a szívem szorult össze mikor megláttam...
Valakinek esetleg valami ötlet, hogy mitévő legyek? A darabka meg van ami kitört(úgy 3*2 cm-es), és alig bírtam visszapattintani(kellett vagy 10 perc), úgy hogy most áll a helyén elég jól. Csak látszik a törés helye, meg azért valahogy össze kéne ragasztani(na meg persze eltüntetni a nyomokat...) Gondoltam szerzek valami ragasztót meg teszek rá kívülről valami matricát.... ??? Ezért erőltettem régebben a bukó gombát, de persze erre a típusra szinte csak varázsolni lehet...
No ide is beteszem, úgyis itt van a kedvenc Gs 500- as banda! :)
<b> "Sziasztok!
Néhányunkban felvetődött az ötlet, hogy találkozót kellene szervezni az ER5 tulajoknak. Úgy néz ki a dolog, hogy idén összejöhet. Helyszín még kétséges, de nagyon valószínű, hogy egy kenpingben leszünk valahol a Balaton partján. Időpont: június 25-26-27. Azt szeretném kérni tőletek, hogy jelezzetek vissza a szándékaitokkal kapcsolatban! Akkor is, ha jönnétek, és akkor is, ha nem, mivel létszámot kellene terveznünk. Gyors reagálásotok köszönöm szépen a szervezők nevében"
A levelet nicojunior adta fel a sportmotoros Er-5 fórumban- természetesen nem csak Er- 5 tulajok jöhetnek- mindenkit szeretettel várunk! <b/>
Mivel nem vaskalapos a társaság- gyertek minél többen Ti is!
A helyszín lehet hogy a Mágika- tanya Diszelben, de ez még rendezés alatt!!!