szeva! 1.4e motoros? akkor üdv a klubban! a baumgartneres riasztóval nekem is csak a gondom volt. e ezekbe 2 féle beltéri egység van: egy távirányító nélküli és egy távirányítós. Pingának az utóbbi van, nekem az előbbi.
szerintem egy utólagosat gyorsan és egyszerűen be lehet "heggeszteni". én 10p alatt szedtem ki a régit :)
Megane I Classicom van, '97-es, és az érdekelne, létezett-e olyan modell amiben nem volt gyárilag központi zár ?
Az autó néha ki-be zárja magát, és egy ismerőst a Baumgartnernél megkérdeztem erről, Ő azt mondta, hogy utólagos a központi, és a hozzá tartozó riasztó szarakodik. A riasztót kikukáznám - ha megtalálom - viszont szeretném ha távirányítóval is működne az autó. Elvileg a gyári "nyomogathatrós" renault kulcsot nem tudom használni az autó mivolta miatt, de egy univerz távirányítót azért szeretnék hozzá.
még jó, hogy valaki figyel :) nekem is jó volna ilyen, csak sajnálom rá azt a 10e-t amit a conrad kér. általában ezek nagyon primitív elektronikák. persze szépen be vannak csomagolva :)
Zoltán, gyors kérdés: melyik szál ad ki KP záráskor testet 30mp-ig? van egyáltalán ilyen? ablakfelhúzóhoz kéne és nem találtam.
remélhetöleg nem tettek nagy kárt a motorban,de én nem indultam volna el télen erre az utra,inkább nyáron,össze is törték szerencsétlent hoban a kamionnal
azért annyira nem fakezűek, de én is csodálkozom, hogy nem hallották mi a gond, annak elég jellegzetes hangja van. persze -25 fokban, sötétben, fáradtan az út szélén én se bontanám le a vezérlést. szóval jó, hogy nem erőltették tovább :)