Egy kicsit beleolvastam a fentnevezett eddigi fórumbejegyzéseibe... Néhány idézet belőle:
"a rendőr nem azért állít meg ,mert füstölök. hanem mert valaki megkérte! kb 30 feljelentésem van ugyan attól a 4 rendőrtől."
"azért vettek elő mert a városban van két képviselő akinek őrző védő cége van és nekem is az van és igy látható az összefüggés. mesélhetnék milyen indokokkal büntettek, a gengszter vagyoktól a bnőd melle nagyobb-ig.(és ez nem kamu!!)"
"nem az zavarta, henem pl rendőrnő azt mondta megkérték. kihívta rám a helyszínelőket, nyomozókat a tecsó parkolóban. azok mondták neki nincs büncselekményre utaló jel engedjen el. ő meg mondta nem mert megkérték. de mondta már pl. hogy azért mert a bnőd melle nagyobb 5000 Ft. de voltam már gengszter is."
"miért vagyok gengszter? mert izgat ha valakinek eltöröm a lábát? már ez is bűn?"
"A helyi rendőrök valaki kérésére megbüntettek kb 23 alkalommal. én meg úgy döntöttem nem fizetem be mert nem tartom indokoltnak, sőt még el is árulták , hogy kérésre cselekednek. és mivel nem fizettem be kértem hogy közmunkával leróhassam büntetésem."
eddig mindenhol kirögögtek. de kb 400000 Ft bírságom van olyan indokokkal, hogy nagyobb a bnőd melle mint az enyém meg ilyenek. szinte minden hétvégén közmunkán vagyok.
Így utólag, száz év távlatából az valószínűnek tűnik, hogy a készülék sztereóban tud felvenni.
Ami hangfelvétel megtalálható, azok mindegyikén kölünbözik egy kicsit a bal és a jobb csatorna, és sztereóban hallgatva valami kezdetleges, torz térhatás-szerűség is van. Nem egymikrofonos felvételnek tűnik.
2021-ben egy kortárs drámaíró írt egy darabot Benkő-dilemma címmel. Majd nézzétek meg, kíváncsi lennék, milyen volt élőben. Fenn van a YourHolo-n, de nagyon vacak felvétel.
2. Időben el tud menekülni a felelőségre vonás elől a júdáspénzből.
3. Saját támogatói fogják levadászni, nehogy ugyanilyen vehemenciával haknizzon azokkal a felvételekkel, amiket róluk készített a hipi-szupi telójával.
Mert bizony, mondom néktek, egy terrorista szervezet, amelyiknek vannak szabadon lévő tagjai, s amelyik sorozatgyilkosságra készült, nem hagyna így kibontakozni senkit...szerintem.
Lehet itt már akár holnap videofelvételeket is mutogatni, semmiféle körülmény nem igazolja az egész hisztériát.
ha megnézed csak ezen az oldalon van vagy 14 féle különböző klón. ifone, scifone, i9x, iorgane, T32, M80, CoolT32i, Daxian, Meizu, iFhone, Desaym Hiphone, Nphone, Ciphone.....
Most komolyan ezen kell lovagolni? Nem fér bele ebbe a listába egy i-tone nevű is?